5800 v40' dan sonra harita problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40' dan sonra harita problemi
BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ özellikle Nadir hocam V40 yüklemesini yaptım 0559083: Euro2 Turkey RED ben bu kodla yaptım sizin vermiş oldunu nss kodu bu kodla nerden nasıl güncelleme yapacagım benım yaptığım kod yanlısmı yani buna bi açıklık getirin lütfen iki gündür telefon bozuk evde 0559083: Euro2 Turkey RED bu kod doğrumu telefonum kırmızı. nss kodu dediğiniz nedir nerden yapacam bunun güncellemesini?

guylian

guylian

Üye
Yanlış kod girmişsin heralde arkadaşım ... V40 çıkmıştır konusundaki kodlarla aynı değil. product codunu değiştirip tekrar yüklersen sorunun geçebilir .

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
yanlış kod girmişsin heralde arkadaşım ... V40 çıkmıştır konusundaki kodlarla aynı değil. Product codunu değiştirip tekrar yüklersen sorunun geçebilir .
aga telefon kırmızı bişiy olmaz dimi bu kodla

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
Hayır telefona bişey olmaz sadece tema farklılığı var bildiğim kadarıyla ... Bu arada telin nesi var ?
telin nesi var demekle ? eyer daha önceki konularımdan bahsediyorsan sıfır aldığım gün heryeri asena gibi oynuyordu halen öğle yani dandik olanı dekgelmiş bana bakam tüketici haklarına şikayet ettim bekliyoz burası TÜRKİYE bilmiyom neolcak seneye cevap gelir sanırım

guylian

guylian

Üye
telin nesi var demekle ? eyer daha önceki konularımdan bahsediyorsan sıfır aldığım gün heryeri asena gibi oynuyordu halen öğle yani dandik olanı dekgelmiş bana bakam tüketici haklarına şikayet ettim bekliyoz burası TÜRKİYE bilmiyom neolcak seneye cevap gelir sanırım
hmmm... Üzüldüm şimdi :off:Burası türkiye doğru sölüyorsun . Ben versiyonla alakalı bir problem var zannettim . :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt