hackerhan
Üye
5800 sms yazarken yavaşlama sorununa ÇÖZÜM!..
Önceden verildi mi bilmiyorum ama version 40'ı yükleyemeyen varsa anlatayım(v40 yüklenince sms yazarken ki takılma,ağırlaşma sorunu çözülüyor
);
1) bilgisayarınızda nokia pc suit yüklü değilse lütfen kurunuz .
2) kurduktan sonra nokia pc sutinizin içinde
olayın özeti şu telefonumuz ülkemizde üretildikten sonra product code yani üretim kodu alır her elektronik cihazda olduğu gibi . işte ülkemizde üretilen kodlar dan dolayı v40 güncellemesini telefonlarımız görmüyor. o yüzden cebimizin üret,m kodunu değiştirip
NOKİA 5800 XPRESS MUSİC V40
YENIKODLAR
0591785: Euro2 Black Bene
0559372: Euro2 BLUE
0570027: Euro2 BLUE Bene
0559066: Euro2 RED
nemesis servis suite ile product codu değiştirin nokia softwareupdater i kullanıp gunceleyin hayırlı ugurlu kutlu olsun
programı aşağıdanindirip kurun ve aşağıda yazanları yapın .
KODUN DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN İŞLEM SIRASI
1-
Telefonu USB kablosu ile PC Suite modunda bilgisayara bağlayın.
Nemesis Service Suite programını çalıştırın.
1.Bu pencerede sağ üstteki mercek ikonuna tıklayın.
2- Phone Info’ ya tıklayın.
3-Scan’ a tıklayın.
4-Flash’ a tıklayın.
5-Açılan pencereden Scan’ a tıklayın.
6- Pencerenin sol tarafındatelefonunuzun halihazırdaki kodunu görebilirsiniz. Buraya kadar ya
7- Sağ tarafta PRODUCT CODEyazan yere yeni kodunuzu yazın (rastgele bir kod yazamazsınız. Telefonmodelinize uygun olan kodu diğer kullanıcılardan veya internetten öğrenip yazın.Yukarıda verdiğim kodlardan da yazabilirsiniz).Yanındaki enable kutucuğunu işaretleyin. Write butonuna basın. Bu kadar.
Kodun değişip değişmediğini yukarıdaki işlemleri 7. maddeyekadar tekrarlayarak görebilirsiniz.
Üretim kodunu değiştirip telefonun yazılımını güncellediktensonra orjinal üretim kodunu geri yüklerseniz iyi olur (orjinal üretim kodu pilyuvasında yazar code:xxxxxx). Geri yüklemeseniz de problem çıkmaz ama orjinalhaliyle dursun. Servise işiniz düşerse veya telefonu satmak istediğinizde''bunun kodu değiştirilmiş'' gibilerden falan problem olmasın.
Orjinal üretim kodunuzu yine Nemesis programı ile yükleyeceksiniz.
Not:Alıntıdır.

--------------- Ekleme ---------------
Eğer error verirse telefonun genel modda olmadıgı ıcın verır. sessız veya baska bır modda ıse genel ı sectiğinizde o zaman duzelır.
);1) bilgisayarınızda nokia pc suit yüklü değilse lütfen kurunuz .
2) kurduktan sonra nokia pc sutinizin içinde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
var. bu önemli bunun unutmayın . şimdi aşağıdaki yazılanları uygulayın . olayın özeti şu telefonumuz ülkemizde üretildikten sonra product code yani üretim kodu alır her elektronik cihazda olduğu gibi . işte ülkemizde üretilen kodlar dan dolayı v40 güncellemesini telefonlarımız görmüyor. o yüzden cebimizin üret,m kodunu değiştirip
dan güncellememizi yaptıktan sonra tekrar aynı yöntemle eski üretim kodumuzu giricez telefona . kafanız karışmasın inanın çok basit sadece okuyun ve denilenleri yapın . hepsi aşağıda teşekkürler. NOKİA 5800 XPRESS MUSİC V40
YENIKODLAR
0591785: Euro2 Black Bene
0559372: Euro2 BLUE
0570027: Euro2 BLUE Bene
0559066: Euro2 RED
nemesis servis suite ile product codu değiştirin nokia softwareupdater i kullanıp gunceleyin hayırlı ugurlu kutlu olsun
programı aşağıdanindirip kurun ve aşağıda yazanları yapın .
KODUN DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN İŞLEM SIRASI
1-
sayarınızın masa üstünde sağ alttaraftaki (saatin olduğu yerden bahsediyorum) ikonların olduğu yerden Nokia PcSuite simgesini bulun, üzerinde sağ tıklayıp, çıkış’ ı seçin. Nokia Pc Suite’in kapatılması ile ilgili bir onay sorusu çıkarsa onay işaretine tıklayın. Telefonu USB kablosu ile PC Suite modunda bilgisayara bağlayın.
Nemesis Service Suite programını çalıştırın.
1.Bu pencerede sağ üstteki mercek ikonuna tıklayın.
2- Phone Info’ ya tıklayın.
3-Scan’ a tıklayın.
4-Flash’ a tıklayın.
5-Açılan pencereden Scan’ a tıklayın.
6- Pencerenin sol tarafındatelefonunuzun halihazırdaki kodunu görebilirsiniz. Buraya kadar ya
an işlemlerle telefonun kodunu öğrenmişolduk. Şimdi telefonun kodunu değiştireceğiz. Phone Info’ ya tıklayın. 7- Sağ tarafta PRODUCT CODEyazan yere yeni kodunuzu yazın (rastgele bir kod yazamazsınız. Telefonmodelinize uygun olan kodu diğer kullanıcılardan veya internetten öğrenip yazın.Yukarıda verdiğim kodlardan da yazabilirsiniz).Yanındaki enable kutucuğunu işaretleyin. Write butonuna basın. Bu kadar.
Kodun değişip değişmediğini yukarıdaki işlemleri 7. maddeyekadar tekrarlayarak görebilirsiniz.
Üretim kodunu değiştirip telefonun yazılımını güncellediktensonra orjinal üretim kodunu geri yüklerseniz iyi olur (orjinal üretim kodu pilyuvasında yazar code:xxxxxx). Geri yüklemeseniz de problem çıkmaz ama orjinalhaliyle dursun. Servise işiniz düşerse veya telefonu satmak istediğinizde''bunun kodu değiştirilmiş'' gibilerden falan problem olmasın.
Orjinal üretim kodunuzu yine Nemesis programı ile yükleyeceksiniz.
Not:Alıntıdır.

--------------- Ekleme ---------------
Eğer error verirse telefonun genel modda olmadıgı ıcın verır. sessız veya baska bır modda ıse genel ı sectiğinizde o zaman duzelır.