5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0587676 kodu yazacaksın...

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
nadr hocam pc suite ile göncelleyemedim yine aynı şeyi dedi namesis ide aynen yaptım neden olmuyordur bi birgin varmı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
adımları hatasız yaparsan olur...nemesisle kaydet olacak..

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
herşeyi eksiksiz aynen dediğin gibi yaptım kaydetti zaten 1 dk bekleyip nss yi kapattım daha sonra pc suiteyi actım güncelleme yerine girdim en son adımda güncel sürümü kullanıyorsunuz zaten vb. yazı geldi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha önce hiç güncelledin mi?

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
denedm fkt olmdı yne aynı seyi denedi

yankef

yankef

Üye
PC suit Aracılığyla v40 yapmak istiyodum, ama v31 son güncelleme olarak görüyodu yapamıyodum, Nemesis ile codunu değiştirdim. şimdi v40 PC suitte görünüyor. Güncellemeyi yapsam ters bi durum çıkmaz dimi ? Codu turkey red yaptım telefonumda kırmızı zaten... Güncelleme Sırasında Telefon Şarjda(bitmesin diye koydum), Bu şartlar altında sağlıklı bir güncelleme olur mu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olur tabii ki...

yankef

yankef

Üye
Şuan gerçekten içim rahatladı :) sağolasın :)

maivuslat

Üye
olmuyor ne yaptıysam yüklemiyor telefonumu isveçten getirmiştim ne 15 dk var diyo sonra bağlantı gitti diyor olmuyor ya

yeskici

Üye
olmuyor ne yaptıysam yüklemiyor telefonumu isveçten getirmiştim ne 15 dk var diyo sonra bağlantı gitti diyor olmuyor ya

ıslemlerı yap yıne aynı hatayı werırse baglantıyı kes... gorev yonetıcısınden nokıa ıle ılgı butun ıslemlerı sonlandır, snra hem telefonun hem pc nı yemıden baslat.. ve tekrar dene kesn olacaktr..

dreko58

Üye
pdf,doc,ppt uzantılı dosyalar için tavsiyeniz var mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pdf için adobe reader diğer dosyalar için quickoffice kuracaksın..

zgr_55

Üye
kardeş nemesis benim telefonu görmüyor. merceği tıklıyorum ama etkinleşmiyor. yardım edebilir misiniz? teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bak ilk sayfada nemesis hatası için not yazdım orayı iyice oku..sorunun çözülür...

tatarsedat

Üye
kardeş meraba 5800 güncelleme yaptım telefonun dili ingilizce oldu yardımmmmmmmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkçe kodları verdim ilk sayfada..0587676 bu kodu dene..

diego_x

Üye
S.a arkadaslar... ben 5800da son güncelemeyi şimdi yaptım v30.0.101 olarak başarıyla güncellendi dedi fakat *#0000# yaptıgımda özel sürüm olarak v30.0.101 görünüyor ama o ekranın en altında "son güncelleme Güncellenmedi" olarak yazıyo :S ben bu durumu anlayamadım anlayanınız varsa bi zahmet benide aydınlatsın tşkler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orası her zaman öyle yazar..yalnız v30 değil son versiyon v40..

gaziajans

Üye
arkadaşlar bunu yükseltirken tlf pert olma ihtimali var mı

Üst Alt