Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v40 çıkmıştır..
Sponsorlu Bağlantılar
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
hafıza kartını biçimlendir..eksik dosya bozar..
werarce
Üye
hmm bu biraz kötü oldu bi sürü dosyam var kartta. Pc ye yedeklesem kartı biçimlendirdikten sonra geri yüklesem yine sorun çıkartırmı
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
öyle yap...
werarce
Üye
tamam bi yapayım inş sorun olmaz
fatihsultanm
Üye
usta güncellemede 15 dakka kaldı deyip hata veriyo boyuna cihazınızı çıkarıp tekrar takın falan dio bi yardımcı olur musun
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
c sürücüsünde program data nın içinde nokia service layer klasörünün içini silip yeniden başlat..sonra nokia pc suite i görev yöneticisinden kapt..yeniden dene..
fatihsultanm
Üye
biraz daha açıklayıcı olsan valla kafa beyin kalmadı bende kusura bakma senide rahatsız ediom ama
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
bende de kalmadı..bilgsayarımı aç c sürücüsünde dediğim yerdeki klasörün içini silip dediklerimi yap..
mvs29
Üye
ben şunu sormak istiyorum
nemesis ile produck kodunu evde 0559066: Euro2 RED bu olarak girdikten sonra baska bir yerde direk updater ile güncellesem bir sorun olmaz demi ?
fatihsultanm
Üye
usta tam 15 dakka yazısı yazdığında cihaz kendini kapatıyo daha sonra hata veriyo
mvs29
Üye
farklı bir pc de dene bende de olmustu
mkk1971
Üye
tekrar eski sürümü yükleme şansımız varmı? bunu beğenmedim acayip garip donmalar var sadece pili çıkararak düzeliyor sizce ne yapmalıyım?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
telefona hard format at..hafıza kartını biçimlendir..
mkk1971
Üye
ozaman v31 yüklenecekmi?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
hayır eski versiyona dönemezsin sadece sorunlar için hard format atıyorsun..
mkk1971
Üye
hard format için tuşlara basılıyor biliyorum birde codlar vardı soft için ayrı hard için ayrı verirsen sevinirim
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
hard format at..ilk sayfada nasıl atılacağını anlattım..
fthdrncCc
Üye
kırmızı icinde olrmu ülküdaş güncelleme bi aksilik cıkmaz değilmi ?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
olur tabiiki ve bir sorun olmaz..
fthdrncCc
Üye
cok soru sordum fakat hangi kodu yazıcaz namesis e kırmızı icin ?