5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

mito1172

mito1172

Üye
kendi orjinal kodunu yükle..
sağol nadir orjinal kodda zaten anladım bunda kalsın yani. peki bu navi kod nedir ben bu 0559083: Euro2 Turkey RED kodla güncellemiiştim farketmedim navi kodunu renk nasıl oluyor bu kodla güncelleyince ve navi farkı ney bilgi verirseniz memnun olurum teşekkürler

ispirizm

ispirizm

Üye
harita sorunu diye bir sorun yok..navi koduyla güncelleme yapsayd1n1z bu sorun olmazd1..kilit sorunu bende yok..arama gelince ok yönünde çekerseniz çal1_1r..

te_k nadir. ben telefonu zaten navi koduyla ve Phoenix ile güncellemi_tim ama tekrar bi güncelleyeceim. sana bi sorum olacak ben mesajlar ayarlardan kay1t kullan1lan haf1zay1 haf1za kart1 seçiyorum fakat msj geldii zaman haf1za kart1 bununamad1 msj tel haf1zas1na kaydedicelcek diyo. çözümü varm1 acaba. (haf1za kart1 yuvaya tam oturmu_tur, söküp temzleyip takt1m yine ayn1)

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
merhaba ya bende 5800 güncelleme yapıorum şuan am kendi kodu ile değil navi ile diğerlerini denedim günceleme yok diyor acaba bir sorun çıkarırmı? şimdiden tşk

zuzu49

Üye
merhaba arkadaşlar phoenix ile güncelleme sonunda yaptım kırmızı telimi navi kodu ile. ancak kafama takılan bi konu hakkında senden yardım almak istemiştim. daha önce eski versiyondayken *#7370# yaparak format atmıştım. o zaman telefon formatlandıktan sonra örneğin my nokia yine beni görüyordu daha önceden kaydoldugum için siz zaten kayıtlısınız gibisinden mesaj yazmaktaydı ve nokia map ilk aldıgımdaki deneme sürünümünü kullandıgım için o yine lisansımın olmadıgını yazmaktaydı. ancak şimdi yazılım attıktan sonra mynokia mesela giriyorum kaydol kısmına tıkladıgımda kabul et çıkıyor tekrar kaydolmamı istiyor. aynı şekilde haritalayı açtığımda da lisansını aktiv etmek istermisiniz gibisinden bi mesaj çıktı ve şimdi dünden itibaren ayın 24 üne kadar lisans verdi. yani sanki sıfır makinaymış gibi oldu. demek istediğim bu kod değiştirme başımıza bi iş açmaz değilmi. çünkü bu kodu kullanan bir tek ben değilim bu program ile bir çok kişi bu sekilde güncelleme yaptı. nasıl windows ile birden fazla aktive ederse daha sonraki güncellemelerinde felan sorun çıkıyor bunda da o şekilde olur mu ? phonix ile güncelledikten sonra nemesis ile eski kodu girsem telefona zarar vermiş olurmuyum ? walla bu konularda beni aydınlatırsan çok teşekkür ederim. kafama takılan bunlar çok sağol herşey için. iyi günler.

12345abc1

Üye
v40 ı iki farklı şekilde denedim ikincide naviyle guncelledim fakat aramaları yana kaydırarak cevaplama butonu çıkmıyor eskisi gibi buton çıkıyor.

kimyasal036

Üye
arkadaşlar ben ilk güncellemeyi 12.02.2010 tarihinde başarıyla gerçekleştirdim. Sonra bir daha aynı kodla denedim ve 3 mb lık bi güncelleme daha yaptı. Verdiğim tarihten önce yapanlar bi daha bi denesinler derim.

--------------- Ekleme ---------------

Bir de arkadaşlar, bu telefon günclleştiriken bağlantı kesildi diyen arkadaşlar telefonu direkt bir usb girişine bağlasınlar. yani arada usb uzatıcı kablo falan yada spliter kullanmasınlar. Sadece tavsiye. Tecrübem var :ehe

borumulan

Üye
ohh be:D eger yalan degilse super:D

trane1

trane1

Üye
Birazdan NSU ile güncellemeyi yapıcam kodu değiştirdim güncellemeyi yaptıktan sonra orjinal koda nasıl geri dönebiliriz ?????

mito1172

mito1172

Üye
kodu nasıl değiştirdiysen aynı işlemi tekrar yapıcan dostum... ve diğer arkadaşa cvp kodu değiştirip güncellemeyi yapmakta hiç bir sakınca yok çünkü serviste aynı şeyi uygulayıp güncelliyor. kaydırma butonu tuş kilitliyse çıkıyor 2 seçenekle cevapla ve tuş aç diye bilginize

battal027

battal027

Üye
üstat ben bu dediğin programı indirdim de kurdum program açılırken "üzgünüz fakat nokia software hizmeti şuanda kullanılamıyor." diyor bunu nasıl düzeltebilirim ben bu yeni versiyonu yüklemek istiyorumda acilennn yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

enver45

Üye
arkadaşlar ben yükledim ancak şarj göstergesi düşmüyor 3 gün oldu şarj edeli yazılımla ilgili olabilirmi

mehmet_tsc

Üye
arkadaslar ne oluyo acaba bu güncellemeşer felan ne işe yarıyo bndede 5800 var ama bilgi verirseniz sevinirim

kimyasal036

Üye
dostum güncellemeleri şiddetle tavsiye ederim. formun biraz başındaki kısımları oku anlarsın ne işe yaradığını. kaybedceği bir şey ok telefonun aksine özellik ekleyeceksin.

asqanta

Üye
arkadaşlar ben nokia software updater ile yüklemeye çalıştım olmadı en yeni versiyon sende var diyo ama versiyon 30.00.11 bunun bi çözümü varmı

karloff

Üye
arkadaşlar ben <a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a> ile yüklemeye çalıştım olmadı en yeni versiyon sende var diyo ama versiyon 30.00.11 bunun bi çözümü varmı

Konunun başında yazıyor nasıl güncelleme yapacağın.
NSS ile product kodunu değiştirmezsen güncel yazılımı göremezsin. Büyüklerimiz navi kodunu kullanmanı tavsiye ediyorlar

asqanta

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

red olanlar için yok mu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada ve sondan bir önceki sayfalarda red kodu verildi..

volkan83

Üye
arkadaşlar telefonuma nokia shopta en güncel versiyon yüklendi. ancak bu versiyondan sonra telefon tuş kilidinde iken gelen aramaları dokunmatik ekrandan susturmuyor - cevaplandırmıyor, aynı zamanda alarmlar tuş kilidinde iken maalesef kapanmıyor. bu sorunla karşılaşıp çözenler var mı acaba aranızda???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefona hard format at..

ispirizm

ispirizm

Üye
sLm. Nadir v40 versiyonu kurdum sayende sağolasın. skyfre den ne yaptımsa ses gelmedi. acaba senin bildiğin facebooktaki videoları açabilen başka bi program varmı?

teşk...

Üst Alt