5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen devam et..

yunusandgs

Üye
Nokia servic A yı sildim şimdi tüm herşeyi bştan yüklüorm ovisuit nokia player hepsini nokia software telefonun kodunu değiştrdim yüklensin denicem inş olur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
geçen bende de aynısı oldu hatta 15 dakika kalmışken hata verdi bir süre beklettim rom driverlarını tam yükleyince denedim oldu..olur böyle şeyler biraz sabır ve dikkat gerekiyor..

yunusandgs

Üye
Sen softwarre ile mi yükledin phonex ile mi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nsu ile yükledim phoenix zor bir program ve zahmetli..

manzum

Üye
acaba ürünün garantisi gidermi???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelledikten sonra dil kodunu orjinal yaparsın..

manzum

Üye
saol dil kodu ne acaba yada nerde yazıo pakette varmı ???yeni aldımda teli

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pilin altında yazar..

yunusandgs

Üye
Nadir Dstm herşeyi yaptm tam güncellicem telefon hafıza kartı şifresi istio hafıza kartını görmüo sende oldu mu bu sabt bi şifre var mı napmamı önerirsin ?

--------------- Ekleme ---------------

Hafıza kartını düzeldi ama ben güncellememi hala yapamadm dstm bana bi yardm et telefondaki herşey gitti ya :S

Hafıza kartını düzeldi ama ben güncellememi hala yapamadm dstm bana bi yardm et telefondaki herşey gitti ya :S

mm_mm

mm_mm

Üye
V40 yükledim telefon takılma yapıyor sızlerden yapanlar varmı mesela menüye gir diyorum ekran takılarak açılıyor arama yaparken ekran ortadan açılırken takılır şekilde açılıyor cvp yazarsanız

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hard format atacaksın..ilk sayfada nasıl yapıldığını anlattım..

acunhann

Üye
Gerkçekten yeni konu açmak istemiorm şuana kadar herşeyi denedim telefonun kodunu flan deiştirdim bilgisasyarm güncellemeyi görüor v40 olan ama güncellemeye basladktan sonra yarıda %56 da geriye dönüo 3 kere döndükten sonra başarısz olduğunu sölüo.bu işlemleri yapmadan önce bilgisayarımı yeni5den baslattm.nokia ile ilgili herşeyi sonlandırdım ve telfonumu bağlayıp pc suite seçtim güncellemeyi buluo ama %56 da geriye dönüo bana ne önerirsinz napmam lazm bu güncellemeyi yapmak için telefonmda ne varsa sildim yededkledim ha burda yardm etmişsinz ha msn de gerçekten yardm edebilcek bi arkads varsa msn imi eklesin ltfen [email protected]

NopruendoMejar

NopruendoMejar

Üye
çok kasıyor

asil_unal

asil_unal

Üye
ne yaptıysam başaramadım ya:( software updater den yapmaya çalışıyorum fakat yazılım sürümü 31.0.101 ve güncelleşmesi gereken de 31.0.101 benim bu tel güncelleşmiş mi şimdi? hard soft her türlü formatı da attım ayrıca..

acunhann

Üye
Telefonun kodunu değiştirmen lazm nss ile dstm daha sonra buluo yeni güncellemeyi

asil_unal

asil_unal

Üye
Telefonun kodunu değiştirmen lazm nss ile dstm daha sonra buluo yeni güncellemeyi

wallah dediklerinden hiç bişiy anlamadım:(

biraza turkce konusun ya pek anlayamıyoruz:(

acunhann

Üye
Bu konularda v40 güncellemeyi bul 5800 a ait onlara bi göz gezdir ben kodu değiştirdim mesela v40 olan güncellemetyi buluo ama %56 da donuo tekrar basa sarıo :S

asil_unal

asil_unal

Üye
yta offff telefonu duvara fırlattım bişiyde olmadı keşke kırılsaydı ne kadar pro galeri falan varsa uğruna format attırdık olana bak ya şu kodları girme meselesinden hiç bişiy anlamadım walla nemesis proyu indirdim ilk sayfadaki gibi en son prudect kodunu da 0587676 girdim write yaptım 2 3 saniye sonra çık demiş çıktım değişen bişiy yok gene yeni versiyonu bulmuyor updater prosu...

anlaşıldı ben ne var ne yok denedim wodafone bedavadan kontörlerimide yedi belki sitsinden bişiy yaparız maksadıyla forumda da çare bulounmadı ben şimdi yandırdım teli ALLAH NOKİANIN BELASINI VERSİN ne diyim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonun suçu yok suç sende..adım adım eksiksiz yapsaydın olurdu..

Üst Alt