5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onu yükleyemez..sen devam et..

yunusandgs

Üye
Bnde şöyle bişey var açıkca anlatim Nokia Software programı var bunu açınca v40 olan yazılımı buluo ve %56 da geriye sarıo sürekli.Nokia oVi Suite le açıorm cihazn yazılım sürümü v30.0.011 yüklendi yeni güncelleme yok dio aslnda burda nokia ovi suitte yeni güncellemeyi görse güncelleyebilrim sanrm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ovi suite i kaldır bende o varken yükleyemedim..onu kaldırır kaldırmaz yükledim..

yunusandgs

Üye
şimdi onu denicem olursa çk minnettarm dostm saol

--------------- Ekleme ---------------

sadece Ovi suiti kaldırıom

sadece Ovi suiti kaldırıom

Bu arada Benim telefon 5800 s60 sende xm bşeler yazıo ben tam bilmiorm onları :D

Bu arada Benim telefon 5800 s60 sende xm bşeler yazıo ben tam bilmiorm onları :D

Olmadı :S tekrar başa dönüo napcam Ovi suiti kaldrdm Nokia Softwareyi açtm v40 ı buldu ama %56 da başa sarıo :S

ya Nokia clup flan yk burası küçük biyer Trkcell var o da yapmıo kendim yapmak zorndaym :S

Güncelleme Yüklemesi başarısz
En iyi bağlantı için usb kablonuzun pc ye bir usb hun Usb klavyesi veya dizüstü bilgisayar bağlantı istasyonuyla değil dogrudan bağlanması gerekir
Nokia Software updater yyazılımınızı indirmeyi denedi ancak üç kezden fazla başarsız oldu
Bunun nedni düşük kaliteli yavas yada kesintili internet bağlantısı olablir
Aynı zamanda sunucularzdan da kaynaklanıor olalbir
lütfen daha sonra tekrar deneyin
Benim net hızım 8 mb ayrıca verdikleri usb kablosuyla bağladm telefonumu pc suit seçtim güncellemeyi buldm v40 nss programıyla kod değiştirip bldm yalnz %56 da sürekli geriye sarıo msn [email protected] abi anlayan arkadsn biri ekler yardm ederse çk minnettar olcam telefon çökcek die korkuorm :S

Güncelleme Yüklemesi başarısz
En iyi bağlantı için usb kablonuzun pc ye bir usb hun Usb klavyesi veya dizüstü bilgisayar bağlantı istasyonuyla değil dogrudan bağlanması gerekir
Nokia Software updater yyazılımınızı indirmeyi denedi ancak üç kezden fazla başarsız oldu
Bunun nedni düşük kaliteli yavas yada kesintili internet bağlantısı olablir
Aynı zamanda sunucularzdan da kaynaklanıor olalbir
lütfen daha sonra tekrar deneyin
Benim net hızım 8 mb ayrıca verdikleri usb kablosuyla bağladm telefonumu pc suit seçtim güncellemeyi buldm v40 nss programıyla kod değiştirip bldm yalnz %56 da sürekli geriye sarıo msn [email protected] abi anlayan arkadsn biri ekler yardm ederse çk minnettar olcam telefon çökcek die korkuorm :S

yardm etcek yk mu abi ya :S msn i yükleyenlerden birisi eklesin :S

yunusandgs

Üye
Dostm msn i eklermisin benim şuanda onla urasıorm da 5800 rm 356 flası istio flan ama rapid linkleri hata verio [email protected] eklersen sevnirm güzel kardeşim sabahtan beri bunla urasıorm artk yatmak istiorm :S

Dostm ben sana tek bşe istiim onu yolla bana msn den rapid hata verio sabahtan beri urasıorm benim telefon 5800 musc express kırmızı çizigili Rm 356 v30 versiyonu yüklü v40 a yüklemek istiorm phonexde dio ki telefonunuza uygun data yı indirin ben bulamadm yada bulduğum şey rapidli indiremiorm msn den bana yollarmsn :S [email protected]

alpisilin

Üye
ya kardeşler defalarca denememe rağmen olmadı, işletim sisteminden kaynaklı bir durum olabilirmi. windows 7 kullanıyorum. aklıma başka bişey de gelmiyor.

yunusandgs

Üye
Phonexde telefona uygn data programını kurun dio ama verilen linkler ölü nerden indirebilrzi ? :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
verilen linkler sağlam..

yunusandgs

Üye
Dstm error dio bi kaç kişiye indirtmeye çalştm herkeste error diomş ya bana msn den bieyerden at şunu gözünü sevim ya :S

Bide phonexi kullanırken telefonun orjinal kodunu mu kullanalm ? ben değiştirmiştim nokia software için
?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet phoenixde orjinal kodu kullan..

yunusandgs

Üye
Ben senden şimdi rica ediorm sen indirebiliosn madem o rapidlinklerini bana msnden atablirmisin lütfen bak rica ediorm bnla urasıorm 2 gündür çözemedim tek çarem kaldı phonex msn [email protected]

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım rapidden indireceğin birşey yok..nemesis suite ile Nokia Software Updater lazım sana onlarda var..0587676 bu kodu kullanacaksın..

yunusandgs

Üye
Ya ben onları geçtim onlarla olmuo %56 da geri sarıo sürekli ben phonexle yapcam soruyu yanlıs yere yazdm aslnda phenexde 5800 için son firmwire dio ya ordaki linkler ölü aşağıda anlatmda telefona uygn data programını kurun dio benm onu indirmem lazm ama error dio rapid linklerde bi yardmcı ol gözünü sevim msn i bi ekle geç kalcam gene [email protected] derdimi bi anlatamadm :S

Ztn güncellemeyi buldu benim telfon kırmızı çizgili benim telefn Rm 356 ama %56 da sürekli geri sarıo ve 3. denemede iptal edio :S

Şmdi phonex için orjianl kodu kullan dedin bende orjinal koda çevridm tekrar ama bilgisayara telefona uygn data programnı kurmam lazm onu kuramadm çünkü benim telefona uygn data programımı ne onu bulamadm rapid link var o da ölü :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım işletim sistemin ne bilmiyorum ama c sürücüsünde program data olacak ona gir..nokia yı aç..nokia servis layerin içini sil bir daha dene baştan..

yunusandgs

Üye
Ben sorunumu anlatamadm harbi :S Ben phonex ile güncelleme yapıcam herşeyi denedim bi bu kaldı ve phonex konusunu açan sensin heralde orda dioki telefonunuza uygn data programnı indirin sonra file menüden scan flan dvm edio ben telefonuma uygn data programını indiremedim çünkü rapid linkler ölü :S Ve sadece senin yazmanı bekliorm şuan :S http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html burdaki linkler sorunm :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim ben sana yukarda yolunu söyledim..sen dinlemeyeceksen ben ne yapabilirim..phoenix en son çare..

yunusandgs

Üye
tmm layerın içini tamamen sildim 5800 krmızı çizgili xm için 0587676 bunu kullancam nss ile değiştircem sonra tekrar update yapmaya çalşcam doğru mu anladm ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet..benim telefonda kırmızı farketmez zaten..

yunusandgs

Üye
Software buldu v40 ı bakalm bekliorm ama %56 da gene geri döncek dünden beri urasıorm baya örendim

Üst Alt