şimdi onu denicem olursa çk minnettarm dostm saol
--------------- Ekleme ---------------
sadece Ovi suiti kaldırıom
sadece Ovi suiti kaldırıom
Bu arada Benim telefon 5800 s60 sende xm bşeler yazıo ben tam bilmiorm onları
Bu arada Benim telefon 5800 s60 sende xm bşeler yazıo ben tam bilmiorm onları
Olmadı :S tekrar başa dönüo napcam Ovi suiti kaldrdm Nokia Softwareyi açtm v40 ı buldu ama %56 da başa sarıo :S
ya Nokia clup flan yk burası küçük biyer Trkcell var o da yapmıo kendim yapmak zorndaym :S
Güncelleme Yüklemesi başarısz
En iyi bağlantı için usb kablonuzun pc ye bir usb hun Usb klavyesi veya dizüstü bilgisayar bağlantı istasyonuyla değil dogrudan bağlanması gerekir
Nokia Software updater yyazılımınızı indirmeyi denedi ancak üç kezden fazla başarsız oldu
Bunun nedni düşük kaliteli yavas yada kesintili internet bağlantısı olablir
Aynı zamanda sunucularzdan da kaynaklanıor olalbir
lütfen daha sonra tekrar deneyin
Benim net hızım 8 mb ayrıca verdikleri usb kablosuyla bağladm telefonumu pc suit seçtim güncellemeyi buldm v40 nss programıyla kod değiştirip bldm yalnz %56 da sürekli geriye sarıo msn
[email protected] abi anlayan arkadsn biri ekler yardm ederse çk minnettar olcam telefon çökcek die korkuorm :S
Güncelleme Yüklemesi başarısz
En iyi bağlantı için usb kablonuzun pc ye bir usb hun Usb klavyesi veya dizüstü bilgisayar bağlantı istasyonuyla değil dogrudan bağlanması gerekir
Nokia Software updater yyazılımınızı indirmeyi denedi ancak üç kezden fazla başarsız oldu
Bunun nedni düşük kaliteli yavas yada kesintili internet bağlantısı olablir
Aynı zamanda sunucularzdan da kaynaklanıor olalbir
lütfen daha sonra tekrar deneyin
Benim net hızım 8 mb ayrıca verdikleri usb kablosuyla bağladm telefonumu pc suit seçtim güncellemeyi buldm v40 nss programıyla kod değiştirip bldm yalnz %56 da sürekli geriye sarıo msn
[email protected] abi anlayan arkadsn biri ekler yardm ederse çk minnettar olcam telefon çökcek die korkuorm :S
yardm etcek yk mu abi ya :S msn i yükleyenlerden birisi eklesin :S