5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire kullanacaksın..

bjkfırtına

bjkfırtına

Üye
çok teşekkürler Nadir güncellemeyi başarıyla yaptım. ilk sayfadaki anlatım yeterince açıktı.günceleme tek seferde bitti .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi günlerde kullan..

bjkfırtına

bjkfırtına

Üye
bir de benim telefon kırmızı ama ben navi yükledim. önceki sayfalarda güncellemeden sonra hard format atın daha iyi olur deniyor. hard format dediğimiz kırmızı+yeşil+kamera+açma-kapama tuşuyla yapılanmı? ve gerek var mı buna?

e-njoy

e-njoy

Üye
Tamamdır halletim saolasın nadir abi çalısıyor otomatik kaydırıcı.:oke:Yedeklediklerimi silbilme imkanım varsa bide onu sölersin sorunlarım çözüldü abi netten de atmıyor artık.

shalafin

Üye
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Siteye üye olalı 1 hafta geçmemesine rağmen V30 olan sürümü şu anda v.40 olarak düzenlenmiş bulunmakta. Sorunlarla karşılaşan arkadaşlarıma tavsiyem 1. sayfayı dikkatlice okumalarıdır. Ordaki verilen talimatları tek tek girerseniz sorunsuz bir şekilde upgrade problemi çözülüyor.

V.40 konusundaki görüşlerim :

1- Öncelikle knetic olayı telefonun kullanılabilirliğini artırmış, ekran kayması parmağınızın ucunda hoş bir his bırakıyor.
2- Telefonun menüleri arasındaki geçiş V.30 a göre çok daha hızlı.

Bu konuyu açan ve emeği geçen herkese tek tek tşk ediyorum :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

laveled

laveled

Üye
arkadaşlar bugün yeni versiyonu nokia clubde yüklettim eğer forumda anlatılanları yapamadıysanız nokia clubde 15dk de yapılar ücrettdew odemionuz

asil_unal

asil_unal

Üye
ya off software updater ile güncelleştirme yaptım yazılım güncellendi dedi dedim tamamtır.Lakin teli açtım değişiklik yok ve aynı zamanda *#0000# yaptım güncellenmedi diyo.hard format attım fabrika ayarlarına attım hafıza kartını biçimlendirdim ama halen değişiklik yok çünkü mesajlarda tam ekran q klavye yokmuş ekranı döndürünce geliyomuş diye duydum ama baktım benimkinde herşey eskisi gibi:( ne yapacam şimdi

--------------- Ekleme ---------------

cevap verecek yok mu yaw bu tür şeyleri hiç beceremem şansım yok

bu teli çöpe atmak lazım nokia nın taaaaaaaaa.. yaw hayret verici şeyler yaşadım güncellenmedi hatası vermiyor güncel diyo -updater prosu diyo 3,1 mevcut sürümünüz zaten güncel anasını satayım ya bu v40 herkes yalan mı söylüyor alala nokia benle dalga mı geçiyo yaw boşuna hafızaya formatta attık deli oldum şimdi klavyeyi kırmak üzreyim şansım yok cevap verende yok 5800 ın da güncelleştirmesininde...:(

denizbilimci

Üye
Çok tatlı bişi oldu yahu, hele yeni ev ekranı müthiş. Kamerada bir değişiklik göremedim. Bu telefonun tek eksiği kötü bir kameraya sahip olması.

ya off software updater ile güncelleştirme yaptım yazılım güncellendi dedi dedim tamamtır.Lakin teli açtım değişiklik yok ve aynı zamanda *#0000# yaptım güncellenmedi diyo.hard format attım fabrika ayarlarına attım hafıza kartını biçimlendirdim ama halen değişiklik yok çünkü mesajlarda tam ekran q klavye yokmuş ekranı döndürünce geliyomuş diye duydum ama baktım benimkinde herşey eskisi gibi:( ne yapacam şimdi

cevap verecek yok mu yaw bu tür şeyleri hiç beceremem şansım yok

bu teli çöpe atmak lazım nokia nın taaaaaaaaa.. yaw hayret verici şeyler yaşadım güncellenmedi hatası vermiyor güncel diyo -updater prosu diyo 3,1 mevcut sürümünüz zaten güncel anasını satayım ya bu v40 herkes yalan mı söylüyor alala nokia benle dalga mı geçiyo yaw boşuna hafızaya formatta attık deli oldum şimdi klavyeyi kırmak üzreyim şansım yok cevap verende yok 5800 ın da güncelleştirmesininde...:(

V40 güncelleştirmeyi yaptığınıza emin misiniz. İlk sayfadaki yönergeleri aynen uyguladım, benimki oldu. Tekrar deneyin, bir yerde hata yapıyor olmalısınız.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kesinlikle okumadan yapmıştır..

akıcı22

Üye
arkadaşlar ben yükledim ama telefon ing. oldu language de de türkçe yok ne yapmam gerek kafayı yiycem ama kinetik kaydırma güzel olmuş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0587676 bu kodla yükleyeceksin..

darktumtas

Üye
V40.0.0.10 çıkacaktı acaba ne zaman çıkar bilginiz var mı?Bunda kamera kötü ya

laveled

laveled

Üye
arkadaşım yapamıosan nokia cluba gönder fazla uraşma makinayla ben nokiaclube werdm 15dk da hallodu

yunusandgs

Üye
Arkdaslar benim Nokia Software güncellemeyi buldu ama sürekli %56 da geriye sarıo 3. deneyişinde iptal edioyo başarısz dio sizce sebebi ney ben nerde yanls yaptm:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sistem driverları yükleyemiyor..pc suite in son versiyonunu kur..telefonunu hem data kablosuyla hem de bluetoothla tanıt sonra tekrar dene..

yunusandgs

Üye
Tsk ederim de bu data ve bluetoothla nasıl tanıtcam bi yardmcı olursan sevinirm pc suitim en yeni versiyon ztn

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc suite i açınca yukarda ayarlardan daha telefon ekleden yapacaksın..dikkat et telefonun bütün donanımları yüklensin..bir %56 da kalıyorsa bağlantı hatası vardır..

yunusandgs

Üye
Peki 5800 müsic express Usb modem dediği şey ne ? Ben pc suitin sonuncusunu yükledikten sonra bu çkıo dvmlı ama bunu yükleyemio ?

Üst Alt