5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herkes Nadir abi diyor sorusu yanıtlanıyor. bizde deneyelim şansımızı. Abicim güncellemeden sonra hard format attım ve hafıza kartındaki uygulamalarım kayboldu. Yeniden kurmaktan başka çaresi varmı yani ger gelirmi yoksa üzerine bir bardak su mu içeyim diye sormustum....
tekrar yükleyeceksin..

e-njoy

e-njoy

Üye
Abi değisen hiç bir şey yok ya :( aynı kamerada kaydırıcıda

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
servise götür..

ispirizm

ispirizm

Üye
5800 Nokia Software Updater kurmaya çalışıyorum fakat benm işletim sistemi windows 7 olduğu için yüklenmiyor.
acil yardım edermisiniz...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam tersine windows 7 de daha rahat yükleniyor..pc suite in son versiyonunu yükle..

ispirizm

ispirizm

Üye
pc suite yükledim fakat uptade etmiyor

"bulunamayan yazılım bileşenleri" diyor

aliçoooo

aliçoooo

Üye
5800 kurmaya çalışıyorum fakat benm işletim sistemi windows 7 olduğu için yüklenmiyor.
acil yardım edermisiniz...

Arkadasım Nokia'nın sitesinden Win 7 desteklisini indir..Sorunun düzelecektir..

ispirizm

ispirizm

Üye
zaten öyle yaptım mevcut pc suite silip windows 7 uyumlusunu kurdum pc reset attım o şekilde güncelleme yapayım dedim am malasef güncelle dediğim zaman aldığım error aynen şu
Bulunamayan yazılım bileşenleri.
Kritik yazılım bileşenleri yok.
Lütfen yeniden yükleyin..
Ayrıca İlginize çok teşk ederim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim ben bugün yükledim dediğin sorunlar oldu ama pc suite in son sürümünü yükledim bitti..

ispirizm

ispirizm

Üye
Nadir kardeşim son sürümü 7.1 değilmi?
ben onu biliyorum, onu yükledim zaten üstünde de yazıyor win 7 die ama yüklerken böyle bi hata veriyo.
veya ben bi yerde hata mı yapıyorum acaba ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet 7.1.40 olması lazım..onunla telefonunu tanıt..bluetoothla bağlan..iyice donanımlarını yüklet..sonra nsu ile dene...birkaç defa olabilir..donanımını yükleyene kadar bekle..hemen çekme telefonu..

ispirizm

ispirizm

Üye
deniyorum şimdi çok teşk ederim kardeşim...

--------------- Ekleme ---------------

nsu nun açılımı hangi programdı acaba kardeşim :S

--------------- Ekleme ---------------

Nemesis suite ile de denedim ama malasef olmadı kardeşim. yine aynı hata verdi :s

akinao

Üye
bu v40 da ovi store kullanabiliyor musunuz? ben bir dosya indirmek istediğimde uygulama zaten kullanılıyor gibi bir hata veriyor onu nasıl halledebilirim hard format da attım 2 defa da güncelleme yaptım ama yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartına format atacaksın..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önce verilerini pc ye yedekle..pc de biçimlendir..telefondada dosya yöneticisine gir..hafıza kartına gir ordan herhangi bir dosyanın üzerine gelip seçeneklerden hafıza kartını biçimlendir..

ertu55

ertu55

Üye
canım rehberi aç aşağıdaki seçeneklerden ayarları seç kullanılan hafızayı sim seç..rehber menüsüne dön..simdeki kayıtlar gözüküyorsa onların hepsini seçip telefon hafızasına kopyala..sonra tekrar seçneklerden ayarlara girip kullanılan hafızayı telefon seç..

çok sağol allah razı olsun oldu bu sefer

ispirizm

ispirizm

Üye
evet arkadaşlar bende başardım sonunda hackledim :)
win 7 kullanan arkadaşlar için bilgi vermek istiyorum

Nokia cep telefonlarının firmware güncellemesi için kullanılan Nokia Software Updater yazılımı kurulum esnasında işletim ssitemi uyumu hatası vermektedir.

Sorunu Çözmek için Setup dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk modundan Vista SP2 seçmeniz yeterli.

Yazılım Windows 7 64 Bit üzerinde denendi, sorunsuz çalışıyor. :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tebrikler..

ispirizm

ispirizm

Üye
Hepinizden ALLAH razı olsun.

çok teşk ilgilendiğiniz için.
bi de facebook video olayını çözersek tam süper olacak :D