5800 v40 çıkmıştır..

produt codeni turkey euro navi kodunu uyqulayıp yaparsan %99 güncellemede sorun cıkmıcaktır..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikincisi Türkçe,diğeride Türkçe ama diğer diller var..

15dk kaldı yazıor kalıyor usb kndı kendıne cıkıp takılıyor cıhaz kurtarma ekranı gelıyor yardım

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya bu problem çok oldu ve çözüldü önceki sayfalara bak..

verebılır mısın 180 sayfa var nasıl bakıım bılıosan verebılır msın

--------------- Ekleme ---------------

Lutfen bı cvp verın ya nasıl yapcam kaç sayfaya baktım yok

merhaba benim problemim telefona güncellemeyi yaptığımdan beri kapattıktsan sonra telefonu ilk seferinde açılmıyor ya 3.de yada 4 te açılıyor nokia yazısı geliyor gidiyor hard formatta attım.kendi telefonum harici 2 kişiye daha güncelleme yaptım ama problem aynı telefon ilk kapattıktan sonra ilk seferinde açılmıyor.

Güncellemeyı sonunda yaptım efektıde actım sadece menulerde gecısler degıstı. kinetic kaydırma yapamıyor olmadı sanırım nasıl olcak. bazı menulerde asagı yukarı kaydırıorm zıplar gıbı oluo ama baska menuye gecmıyor..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar birşey değil..

adilasi

Üye
maxicep ve tüm üyelerine teşekkür ederim. sayenizde telefonum daha hızlı ve daha verimli çalışmaya başladı.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arkadaşlar..

mkk1971

Üye
v40 dan sonra bazı sorunlar oluştu
1. sabah alarm çalarken çıkan ekranda erteleme veya durdurmaya basıyorum ikiside çalışmıyor (ekran üzerinden). kırmızı düğmeyle erteleniyor fakat duruduramıyorum
2. tuş kilitliyken gelen arama olduğunda cevapla çalışmıyor.tuş kilidi aç da çalışmıyor yani ekran üzerinden çalışmıyor kilidi açıp çalışıyor bunlar yeni bir özellikmi yoksa sorun mu?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelledikten sonra hard format attıysan bunlar normal ve yeni özellik..

nadir kardeş bende bi msj atmıştım ama ona bi yorum yapmadın 181. sayfada bilgin varsa yardım edebilirmisin.