Arkadaşlar,özellikle Nadir bey,açılan konu ve burada ki arkadaşlara göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.Diğer arkadaşlarında katkısı büyük onlara da teşekkür ederim.
Dünden beri 1.sayfadan başlayarak bu güncelleme işiyle uğraştım ve uğraşırkende elbet ufak tefek eksiklerim oldu,ama bu eksikleri 1. sayfadan bu son sayfaya gelene kadar okurken benim gibi hata alan arkadaşlara verilmiş cevaplarla çözüdm.Gözlerim bozuldu sanırım ama olsun buna değdi
Ben öncelikle ilk sayfada verilmiş olan kodların biriyle denedim,bu navigasyon olan,sonra beğenmedim gri olmasını,kırmızı code bulamadığım için maviyle tekrar güncelleştirme yaptım,siyah yada gri çıktı tam bilmiyorum
Yine içime sinmedi ve bu sefer yine bu konuda ki sayfalar arasında birtane verilmiş code denedim,kırmızı oldu
Daha sonrada tekrar orjinal kodumu girdim ve telefonumu böyle kullanıyorum,Allaha şükür hiç bir hata yada eksik yok telefonda,format atmak zorunda kalmadım.
Bütün sorunlarıma çözüm olduğunuz için herkese,hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.
Ama bu sefer bir sorum var,sormak zorundayım
; Telefonumun kendi hafızası (5800xm Red ) ne kadardır? Güncellemeden önceki kullanılan hafızaya bakmadığım için pişmanım bir gariplik varmı anlıyamıyorum,şuan boş görünen 58.4 mb. bir kaç program ve 25-30 tane oyun var telde.toplam hafızasını söyliyebilirseniz kafamda birşeyler oluşur sanıyorum.
Tekrar teşekkürler efendim.