gollum53
Üye
abi telefonda ne varsa sildim hiçbişe kalmadı ama gene 134 mb dan başlıyo dolmayaişim zor
--------------- Ekleme ---------------
heh abi sağol anladım dediğini c program files common filesde buldum service layeri komple sildim şimdi programı yeniden yüklüyom inş olur saat 9 da da Töder Türkiye geneli sınavı var uğraştığım şeye bak
yok böyle bişe ya service layeri de sildim yeniden yükledim programı ama gene 137 mb dan başladıyeni bilgisayarda deniyecem mecbur
oh Allah ım sonunda oldu ya leptotan yaptım oldu oley çok teşekkürler
arkadaşlar 5800 v 40 dan sonra gelen radyoda donma ve rsd sorunu hakkında yardımcı olacak biri varmı acaba radyoda iken donuyor ve kanal bilgilerini vermiyor çözüm nedir acaba
yanlış bilgi verme kardeşim en güncel sürüm v40.0.005 nokia nın orjinal sürümü istersen nokiaya sor bibu yükledikleri her ne ise kesinlikle nokia firmware yeni versiyon degil. Nokia kendi sitesinde bile oyle bir güncelleme yok
Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0579270
Version: 31.0.101
5800 icin son güncel sürüm suan bu yenisi henüz cıkmadı.
bu yükledikleri her ne ise kesinlikle nokia firmware yeni versiyon degil. Nokia kendi sitesinde bile oyle bir güncelleme yok
nokia ya bi telefon et bakalım ne diyecekler alemsin vallahi araştırmadan yazıp yanlış bilgiler veriyorsunbu yükledikleri her ne ise kesinlikle nokia firmware yeni versiyon degil. Nokia kendi sitesinde bile oyle bir güncelleme yok
arkadaşlar 5800 v 40 dan sonra gelen radyoda donma ve rsd sorunu hakkında yardımcı olacak biri varmı acaba radyoda iken donuyor ve kanal bilgilerini vermiyor çözüm nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?