alemc71
Üye
evet izleyebiliyordum hatta açıklama yapmıştım konuda videolar telefonun kendinden çekilen videolar diyee..o videoyu güncelleme yapmadan önce izleyebiliyormuydun telefonda??? video telefonla uyumlu olmayınca yapıyor onu da o yüzden soruyorum
arkdaşım NSS diye bi program var.onu bul kur...ardından nadir kardeşimin açmış oldugu http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html fun clubdan telefonun kodunu navi kodu olarak değiş.ardından nokia software uptader programı ile güncellemeni yap.takıldığın olursada sor.eğer sıfırdan başlıyorsan aşagıdaki programları bul kurya ben bi türlü yükleyemiyorum zten son yazılım mevcut diyor. yardımcı olur musunuz lütfen... bendeki V31.0.101
kardeşim yanlışın var.ben oraya tıklayınca önce şu menu geliyor görüntü ve videolar> şarkılar>ses klipleri> diğer medya.yoook..o medya bandı tamam hepsi çıkıor tıklayınca ma sonrasında resim e tıklayınca resim müziğe tıklayınca müzik video da da video geliyordu..şimdi hepsi tamam (video ve müzik) ama resim e tıklayınca tüm galeriyi gösteriyor..
evet yaptım.hatta öyle acayip bişe oldu ki fabrika ayarları yaptıktan sonra var olan programlar gitti taaa 1 ay önce kurup daha sonra hard formatla kaybettiğim programlar geldi..resmen pc gibi sistem geri yükleme yaptı..
--------------- Ekleme ---------------
alla alla belki yanlış hatırlıyorum ben sanki direk resme tıklayınca resim çıkıodu diye hatırlıyorum..bu arada ben v30dan bahsediyorum belki burdan kaynaklanıyor farklılıklar....31 i hiç kullanmadım
arkadaşlar bu soruma cevap arıyorum aranızda bu sorunla karşılaşan varmı..arkadaşlar güncellememi 2 gün önce başarı ile yaptım hard format atmadan bütün yeni özellikler kendiliğinden geldi yalnız bugün bir video izlemek istedim açtım video hata verdi ve videoyu mp3 tarzında oynatmaya başladı bunu her video için yapıyo yani görüntü yok ses var acaba hard formatla düzelirmi yada format atmadan düzenlemenin yolu varmı..teşekkürler
bu arada videolar telefondan çekim yaptığım kendi vidoları...
hafıza kartına da format atsaydın..öyleyse galeri dediğin gibidir..yapacak birşey yok.
Bugün yaptırdım v31'e göre daha hızlı ve kendini çok belli ediyor. Hafıza kartımın yarısı doluyken bile bu hız farkını hissettim. Kinetik kaydırma olmamış ama pakette var diye açıklama var. Yapan adamla konuştum paketi biz direk yükledik olan herşey içinde mevcut dedi. Varsın kinetik olmasın diğer bütün vaadedilen özellikler mevcut.
arkadaşlar bu soruma cevap arıyorum aranızda bu sorunla karşılaşan varmı..
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html buranın ilk sayfasında phoenix i kurup yükleyeceksin..navifirmde gördü indirdim telefona nasıl yükliycem yardım edermisinizz
@petrucci82
Hayır format falan atmadım ve şu an telefonu tam kullanımıma uygun hale getirdiğimden atıp baştan başlamak istemiyorum. Hiçbir yerinde kinetik söz konusu değil ama kaydırmada biraz farklılık eskisine göre var. Takılma yapmıyor ama videolardaki gibi de elle çubuğu ittirince kaydırmanın devamı gelmiyor. İkisinin tam ortasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?