serkankay
Üye
Serkancığım sen yapabildin mi?
göremiyorum ki ard arda mesaj geliyor..sor?evet abi pc suite'i tamamen kaldırıp yeniden yükledim sonra NSS yi açtım, sonra telefonu pc suıte le bağladım büyüteç e tıklayınca aynı hatayı verdı moralım bozuldu 4-5 dakıka napsam diye düşündüm sonra read komutuna tıklayınca product kodu gordu bende hemen değiştirdim nasıl oldu anlamadım
3-4 mesaj önce bir soru sormuştum sana görmedin sanırım zahmet olmazsa bır bakabılrmısın?
ikiside dursun zaten tel hattın gerekli üklemek için de hafıza kartı dursun farketmez..
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bu arada http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-yeni-versiyon-40-0-005-hacklenmistir-296499.html buraya bakarak hack yapabilirsiniz..bir teşekkürü çok görmeyelim lütfen..
işde sırf bu yüzden güncellme yapdım.telefonum navi oldu o güzelim tema gitti ama sms sorunu özelikle t9 sorunu çözülmüş.benim için en önemlisi mesaj yazarken donma varmı düzelmişmi !!!!!!!!!
göremiyorum ki ard arda mesaj geliyor..sor?
kardeşim sordun mu ben biliyorsunuz diye düşünerek haberi verdim..ben belki yüzlerce telefon güncelledim sizin gibi bir sorun yaşamadım..o sitede anlatan benden çok mu iyi biliyor muş? çok küçük bir ayrıntıyla çok mu şey biliyor canım..ARKADAŞLARLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızALIN BURDAN YAPIN EN KOLAYI BÖLE ADIMLARI TEKER TEKER TAKİP EDİN BURDA DÜZGÜN ANLATMAMIŞLAR NSS HERKEZ HATA VERİYO DİYORDU SORUN PROGRAMDA DEGİLMİŞ VE PROGRAMDA BURDA ANLATILDIGI GİBİ KULLANILMIYORMUŞ PROGRAMIN HATA VERMEDEN CALIŞMASI İÇİN PC SUİTE Yİ KAPATMAK GEREKİYORMUŞ SATİN KENARINDAKİ SİMGEDEN BURDA KİMSE BUNU SÖLEMİYOR ÖZELLİKLE NADİRRRRR +++REP
link değil de yerini söyleyim symbian os 9.3 harita gps bölümünde..evet oldu şu anda, NSS yi biraz açık bırakıp read komutunu o zaman verirsek oluyor (sanırım)...
ilgilendiğin için teşekkürler abi bu arada küçük bir ricam daha olacak 2-3 mesaj önce bir arkadaş ücretsiz navigasyon için paylaştığınız bir cities klasöründen bahsetmiş onun linkini nerden öğrenebilirim?
kardeş NSS için güzel bi tespit.ARKADAŞLARLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızALIN BURDAN YAPIN EN KOLAYI BÖLE ADIMLARI TEKER TEKER TAKİP EDİN BURDA DÜZGÜN ANLATMAMIŞLAR NSS HERKEZ HATA VERİYO DİYORDU SORUN PROGRAMDA DEGİLMİŞ VE PROGRAMDA BURDA ANLATILDIGI GİBİ KULLANILMIYORMUŞ PROGRAMIN HATA VERMEDEN CALIŞMASI İÇİN PC SUİTE Yİ KAPATMAK GEREKİYORMUŞ SATİN KENARINDAKİ SİMGEDEN BURDA KİMSE BUNU SÖLEMİYOR ÖZELLİKLE NADİRRRRR +++REP
hafıza kartını telefonu açınca tak onu biçimlendir programlar uyumsuz gelmiş..Nadir abi bişey sorucam beni telefon reddi navi paketini attım telefona dün. yazılımı sorunsuz yüklendi normal çalışmadada sıkıntı yok ama telefonu kapatınca açılmada sorun yaşıyorum nokia yazısı çıkıyo pin kodunu sorma kısmına geçemeden bisüre bekleyip kapanıyo ancak hafıza kartı olmadan açarsam sorunsuz açılıyo hafıza kartınıda telefon açtıktan sonra takınca sorunsuz çalışıyo sorun nerde ne yapabilirim böyle bir sorun yaşayan başka kimse varmı?
neyse tamam uzatmayalım..konuyu baltalama..notu ilk sayfaya düşerim şimdi..Tmm bende ona bişey demiyorum ama sadece bu küçük ayrıntı yüzünden kaç kişi yapamadı genede ona cok teşekür ederim nadire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?