5800 v40 çıkmıştır..

arkadaşlar üzücü bir haber ; tema ayarları ile oynarken telefon ekranı kırmızılaşıp resetleniyor. Ne yazıkki nokia bu yazılımda da en önemli sorunu çözmedi.

yüklü olan tüm temalarımı denedim,efektleri açıp kapattım ama dediğin problemle karşılaşmadım

güncelleme esnasında bi aksilik mi oldu acaba ?

NSS de telefonu gormuyor ve bu uyarıyı verıyor yardımcı olabılırmısınız

kod değiştirmeyi biliyorum sorun da orda telefonu gormuyor NSS dolayısıyla kodu değiştiremiyorum

yüklü olan tüm temalarımı denedim,efektleri açıp kapattım ama dediğin problemle karşılaşmadım

güncelleme esnasında bi aksilik mi oldu acaba ?

bu kırmızılaşıp kapanma sorunu türkiyedeki nokia 5800 kullanıcılarının çoğunda var. Benim telefon v31 de de tema ayarlarıyla uğraşırken kapanıyordu , v40 ta da aynı şekilde oluyor. bazı kişilerde çalışan programı alta çekince kapandığını vb.. duydum.. umarım yazılımsal bir sorundur diyerek yine avutmak niyetindeyim kendimi

eğer güncellemeyi yapmam için bu sayfaya yönlendiriyorsanız teşekkürler ama benim sorunum güncellemeden sonra kodu eski haline getirmek için NSS yi açtığımda yazdığım uyarıyı gostererek telefonu gormemesi, aksam guncelleme yapmadan once gormustu ama sımdı hata veriyor

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bekliyorum..

malesef yine aynı uyarıyı alıyorum telefonun kodunu değiştirmek için başka program var mı?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim telefon İphone eski kurduğum şekliyle anlatoyrum..Navi koduyla güncelledin mi?

arkdaşlar ana ekrandaki kaydırgaçlı butona isimleri eklerken kinetik kaydırma veya yandaki cubuk yardımıyla rekberi kaydırdığım zaman yarıya kadar iniyor kendiliğinden ana ekrana geri dönüyor vede kaydırgaçlı rehber butonu yok oluyor bu sorunla karşılaşar varmı içimizde acaba yoksa bi tek bendemi böyle format attım fakat düzelmedi

mvs29

Üye

Sessiz Kardes Kullandıgın temayı gönderebilme şansın var mı ?

cortex47

Üye

arkadaşım ss koydum daha neye inanmıyorsun nokia software updater ile güncelledim diyorum sana yalan borcum mu var...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
phoenix var onu kurdun mu? olmazsa başka usb portuna tak..ya bir şekilde görür..ilk başta böyle yapar ama görür biraz çabala..ben de ilk takışımda hiçbir zaman gördüremedim..