5800 v31.0.008 YENİ FİRMWARE !!

Sponsorlu Bağlantılar

bekirbirim

bekirbirim

Üye
yardıma ihtiyacı olan özel mesaj atsın bana

marco2000

Üye
peki arkadaşlar benim v.30 ve hackli. v.31 yüklersem tekrar hacklemem mi gerekecek ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet hacklemen gerekir..

marco2000

Üye
wirelessten 6 mb.lık güncelleme yapsakda mı hacklemek gerekiyor ?

marco2000

Üye
arkadaşlar cevap yok mu ?

monozxr1

monozxr1

Üye
wireless'tan 6mb lık güncelleme yaparsan
daha sonra usb ile 100 küsür mblık güncellemeyi yapamazsın bu arada.
hack olayını bilmiyorum.

BlackR0se

Üye
arkadaşlar ben yükledim yazılımı yalnız dil ingilizce türkçe dil yok sadece ingilizce ve philipino bundan başkada yok bide harita çıkmıyo uyduya baglanıyor dünya haritası çıkıyor türkiyeye yaklaştırdıgımda yada konumum degimde sadece sarı bir sayfa çıkıyor bana yardımcı olursanız sevinirim...!

veysveysveys

Üye
Arkadaşlar ben nokia updater ile güncelleme yaptım v30 u yüklede tekrar denedim en son yazılım yüklü diyor yani v31 i göremedim ben. v31 i nasıl yüklerin telefonuma bi yardımcı olursanız minnettar olurm.

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşlar bilgisayardan güncelleme yapamıyorum. telefondan v31 i yükledim ama içime sinmedi bilgisayardan yapmaya çalışıyorum ama yüklemeye başlayıp 15 dakika kaldı dedikten sonra telefon kapanıyor. ve kabloyu çıkarıp takar gibi sesler geliyor windowstan. anlamadım gitti. bi yardımcı olur musunuz? internette araştırdım ama bulamadım.

hurdacicem

Üye
rapidden dosyayı yükledim. peki daha sonra napıcaz anlamadım. exe yi pc ye kurduktan sonra?

husam_588

Üye
bn hiç bi sekilde hiç bi şey yapamadm arkadaslar nsl yapacagm hakkında yarımcı olun lütfen

omer845627

omer845627

Üye
arkadaşlar benim 5800 v21 di. sorunsuz çalışıyordu ama flasf lite programını yanlışlıkla sildim. acaba güncelletsem düzelirmi. birde *#0000# yaptım güncelleme yok diyor ne yapmam lazım..

emrecanank

Üye
Verdiğiniz bilgiler ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Gerçektende çok işime yaradı. Bazı bilgileri diğer sitelerden de alarak telefonumun versiyonunu 40.0.005 yaptım. Allah klavyenize zeval vermesin. TEŞEKKÜRLER :bye2:

qxzzz

Üye
arkadaşlar bnm v51.0.006 yazıyo güncellemeleri kontrl et diyorum hiç bir güncelleme bulunamadı diyo ne yapmam gerek

AuRaMooTH

AuRaMooTH

Üye
arkadaşlar bnm v51.0.006 yazıyo güncellemeleri kontrl et diyorum hiç bir güncelleme bulunamadı diyo ne yapmam gerek
Çünkü seninki en son çıkanı v31 geçmişte kaldı :ehe

1907maxxx15

Üye
arkadaşlar bende ki yazılımın sürümü V 51.0.006 fakat facebook vs. gibi yerlerden hala video izleyemiyorum..

Dtn

Üye
Çünkü telefonun kendi yazılımlarında öyle bir özellik yok.bildiğim kadarıyla skyfire ile izleniyor.

Üst Alt