5800 v31.0.008 YENİ FİRMWARE !!

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
5800 v31.0.008 YENİ FİRMWARE !!

Resimlere fake derseniz buda videosu

Ayrıca blue-nokia sitesindende dogrulayabiliriz

Giriniz. Soldaki Downloads kısmından bb5 supporta basarak 5800 XpressMusic i seçiniz en son cıkan firmware v31.0.008 ...

Ben denemedim arkadaşlar ama denemek isteyen varsa download linki aşağıda. Phoneix uygulamasıyla telefona yüklenebiliyormuş fakat nasıl oluyo bilmiyorum. Eger NSU veya OTA dan update etmeye çalışırsanız update yok diyecektir çünkü daha resmi olarak nokia updateleri arasına koymadı. O yüzden sakın update yok vb gibi mesajlar atmayınız. yabancı forumlarda yazılana göre bu updatede de kinetic scrolling yada ev ekranı geliştirilmesi yok. her neyse denemek isterseniz link burada

• Beğen
Tepkiler: fff_58, Antisentimental ve kaftaridze

hecir

Üye
ben yeni yükledim nokia software update ile

4Phust

Üye
hotboy sen nasıl yükledın

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
ben yeni yükledim nokia software update ile

hangi ülküde yaşıosun. Türkiyede NSU ile update yok gözüküyor şuan

--------------- Ekleme ---------------

Evet arkadaşlar şuan Türkiyeden Fota ile yani *#0000# sonra telefonu güncelleme işlemi yapabilirsiniz yaklışık 7mb wireless internetiniz yok gprsden indirecektir dikkatli olunuz

Bosnalı86

Üye
az önce *#0000# ile güncelledim,şimdi hard format atıp test edicem,deişiklikleri buradan paylaşırım...:oke:

arkadaşlar ekran we kinetic scrolling ile alakalı hiçbi yenilik yok malesef :S sadece cihaz fark edilecek derecede hızlandı,nette wireless ile daha hızlı geçiş yapıyo,sanırım web'e kinetic scrolling eklenmiş,sayfayı aşağı yukarı çekerken bi deişiklik hissettim :pro:

arkadaşlar ekran we kinetic scrolling ile alakalı hiçbi yenilik yok malesef :S sadece cihaz fark edilecek derecede hızlandı,ekran döndürmesi saniyelik bile deil,daha da hızlı dönüyo:naughty:,nette wireless ile daha hızlı geçiş yapıyo,sanırım web'e kinetic scrolling eklenmiş,sayfayı aşağı yukarı çekerken bi deişiklik hissettim :pro:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne çabuk çıkmış ya diğer versiyon çıkalı 1 ay olmadı daha...

qkill

Üye
arkadaşlar *#0000# yapın seçenekten güncellemeleri kontrol et de olur

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
ARkadaşlar V40.0.001 yakında geliyor kinetic scrolling ve en ekranı özellikleri ile

Bosnalı86

Üye
yabancı forumlarda araştırıyorum dünden beri,bazılarında v40 kullanan arkadaşların yorumları war we cihazın mükemmel bi şekilde tamamiyle deişime uğradığını belirtmişler,yani tüm beklentiler v40 ile gelecek sanırım,bi an önce çıksa da güncellesek :yuru

ha bu konunun doğruluk payı nedir bilemiyorum,orası tartışılır :box

ha bu konunun doğruluk payı nedir bilemiyorum,orası tartışılır :box

ea1903ea

Üye
v31
0587676: Euro2-Turkey Navi
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

Nemesis Service Suite ile Bu product kodları girerseninz Nokia Software updater ile güncelleme yapabilirsiniz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ay sonuna doğru yaparız sağol...

gurhan36

Üye
Arkadaşlar V50 side gelir sanırım :-))) ula oyun havası gibi heee 60-70-80 oh oh

ralph

Üye
arkadaşlar ben yaptım dil ingilizce oldu Türkçe seçenek yok neden olabilir bu yukarda linki olan dil adımlarını yapmam gerekir yoksa daha kolay bir çözümü varmıdır ?

ransom

Üye
arkadaşlar bn telefondan güncellemeleri kontrol et bölümünden güncelliorm bi farkı varmı ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar bn telefondan güncellemeleri kontrol et bölümünden güncelliorm bi farkı varmı ?

Farkı yok arkadaşım yalnız telefonun eğer kvk veya genpa değilse ing.olma ihtimali var.eğer kvk veya genpa ise yapabilirsin.

arkadaşlar ben yaptım dil ingilizce oldu Türkçe seçenek yok neden olabilir bu yukarda linki olan dil adımlarını yapmam gerekir yoksa daha kolay bir çözümü varmıdır ?
Arkadaşım 3 yolu var.
1- yukarıdakini uygulayacaksın
2-yada bunu Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç Yükle
3-yada servise vereceksiniz onlar halledecek

monozxr1

monozxr1

Üye
gözle görülür hiç bir yenilik yok. kimse sallamasın.

Bosnalı86

Üye
gözle görülür hiç bir yenilik yok. kimse sallamasın.

gözle görülür bi deişiklik yok ewt,ama hissedilir bi deişiklik war performans bakımından. iice bi kontrol et bence,ekran döndürme hızında fark war,we web'de dolaşırken eskiye nazaran sayfa geçişleri daha hızlı :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yükledim biraz hızlanmış gibi..her değişkliği gözle görmemiz gerekmiyor...

zirveci47

Üye
arakadaşlar ben güncelleştirdim ama pek bir farklılık göremedimm... sadece nevigasyonda bir farklılık var. bundan başka bir değişişlik gören varsa sölesin ltf...

Üst Alt