5800 v.50 red firmware

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 v.50 red firmware
SELAM ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ 5800 V 50 ÇIKTI VE HACKLENDİ BİLE BENDE KENDİ GAYRET VE ÇABALARIMLA BİR HACKLİ FİRMWARE DOSYASI YAPMAYA ÇALIŞTIM VE SİZLERİN KULLANIMINA SUNUYORUM AMA ÖNCESİNDE BELİRTMEK İSTEDİĞİM BAZI KONULAR VAR

1-BU HACK DOSYASI MODİFİYE DEĞİLDİR. SADECE YÜKLEME YANİ GEREK UYGULAMA GEREKSE TEMA VEYA OYUN OLSUN BU TÜR UYGULAMALARI TELEFONA YÜKLEMEK İÇİN İÇERİSİNE SADECE HACK DOSYALARI KONULMUŞTUR.

2- MODİFİYE DEĞİL DEDİM SADELİKTEN HOŞLANDIĞIM İÇİN İÇERİSİNE PEK FAZLA UYGULAMA KOYMADIM SADECE TEMA EFFEKTİ DEĞİŞTİ BELKİ BENİM GİBİ SADELİKTEN HOŞLANAN ARKADAŞLAR VARDIR DİYE YAPTIĞIM HACKLİ DOSYAYI SİTEYE UPLOAD ETMEYİ DÜŞÜNDÜM SADECE VE TEMİZ BİR HACK DOSYASIDIR GÜLE GÜLE KULLANIN ARKADAŞLAR...

NOT:JAF'LA FLAŞ İŞLEMİNİ ANLATMAYA GEREK YOK HALEN SİTEDE ANLATIMLAR MEVCUT İSTEYEN ARKADAŞLAR BU ANLATIMLARDAN YARARLANA BİLİRLER SAYGILARIMLA..

5800 V 50 RED FİRMWARE DOSYASI:

Tepkiler: alki58, emre23583, by_serseri_uğur ve 7 diğerleri

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler...

Konu Sahibi
ben teşekkürederim güle güle kullanın saygılarımla...

frowell

Üye

Arkadaşım tam benim kafadasın bende öyle gösterişten hoşlanmam sade olacak şuan indiriyorum inşallah işime yarar teşekkürler..

frowell

Üye
Şimdi yükledim gerçekten cok güzel arkadaşım saol..

akabrahm

Üye
Telefonu alalı on gün bile olmadı 10 kere flash yedi telefon seninkini deniyeceğim ve bıkaracağım...

ridona

Üye
Teşekkürler kardeş sadelik her zaman hoştur...

ya ini dosyaları bulunamadı diyor :S

cesur24

Üye
jafla flaş ne nası yapılıo ya

frowell

Üye
Forumda mevcuttur o konu

ben nasıl yapıcagımı bilmiyorum birisi en ince detayına kadar beni yönlendirebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...