merlin19
Üye
arkadaşlar aynı problemi bende yaşadım ama şu şekilde çözdüm ayarlar-telefon-dokunma girişi-uyarlanır arama-kapalı seçiyorsunuz problem ortadan kalkıyo kesin çözüm bukadar basit boşuna farmatla uğraşmayın yazık telefona küçük şeylerde format format teli iyice araştırın öğrenene kadar kurcalayın ayrıca süperbi telefon tavsiye ederim....
yaw bi sg o kadar para veriyoruz o özelliği kullanmak için telefon özelliğini yitiriyo problemi çözmeye çalışıyoz telefon delisi mi olmuş oluyoruz lanVar ya bizim türk insanı bunları bu derece araştırıyordur. Bende kullanıyorum telefonu ne olacak yani dokunmatikten açmışsınız veya açmamışsınız hey allahım ya. Çok saçma düşünüyorsunuz bence arkadaşlar. Elinizden gelse telefonu öldürceksiniz. O kadar güzel özelliğinden bahsetmek gerekirken telefonu almadan önce alanların kafasını karıştırmaktan başka birşey etmiyorsunuz. Bravo size tebrikler. Ne telefon delisi bir topluluğuz ya.
bende de aynı sorun vardı.ekran koruyucu yakınlık sensörünü kapatıyordu.o kısmı kestim tekrar taktım.20 kez denedim sorun yok.ekran koruyucu kullanıyorsanız yakınlık sensörünü kapatmayanını tercih edin.ya da hiç kullanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?