Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 usb flash bellek takmak için program var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdem59tr
Üye
Konu Sahibi
5800 usb flash bellek takmak için program var mı?
arkadaşlar ben 5800 usb bellek takmak istiom ama biara arastırırken programı yazıodu fakat not etmedim biz flash bellegi baglasak okuma olanagı var mı saygılar
eko_ekrem
Üye
ilk defa senden duyuyorum nasıl yapcaksın neyle baqlıyacaksın bunu
erdem59tr
Üye
Konu Sahibi
intenette araştırdım azı kişiler yapmış ama okuyo mu okumuyo mu onları söyleyemediler
nalcam22
Üye
symbian s^3 lere bağlanıo ama 5800 ı bilmem belki okur bunun için kablo var bi araştır istersen telefoncularda
Uruloki
Üye
işletim sistemi desteklemediği için sanmıyorum
TELEPHOoNE
Üye
olur olur vallaha 5800 benü hergün ayrı bir şaşırtıyor
mangdaşire
Üye
aslında kablo işi halledilirse yazılım işi yapılabilir
6630 da oluyo da 5800 da mi yoktur araştırmak lazım bu da 6630 un usb bellek bağlama kablosu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
06kubilay06
Üye
ben 5800 kulladım ben programla caıstırdım ama pragramı hatırlamıyorum kabloya gelınce bilgisayarcılarda veya telefoncularda bulabilirsin 5 tl ye uzun ıstersen 10 tl felan ;D
abicim adam yeni okumuş yorum yazmak istemiş ya isterse ilk günkü konu olsun yeniden çıktığında görmeyenlerde görmüş olur hem böyle saçma sapan şeyler söylemeyin ya.
resit ferhat
Üye
hafıza kart giriş yerinden bi aparat yapsak sistem desteklermi....
avcitalip
Üye
On The Go (OTG) kablosuyla belki olur 5800 OTG desteklemiyor diye biliyorum ama N97 destekliyor onu biliyorum