5800 tuş kilidi çıldırıdı ?!?...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
5800 tuş kilidi çıldırıdı ?!?...
arkadaşlar yarımdan beri uğraşıyorum hard format manyağı yaptım tel i ama hiçbir işe yaramadı, sorun şu: tuş kilidi bazen çalışmıyor çalıştığı zamansa iki titreşim veriyor yani sanki çift basılmış gibi davranıyor bu olduktan sonra da aşağıdaki 3 tuş çalışmıyor ama kamera tuşu çalışıyor -formattan sonra tüm tuşlar çalışıyor ama tuş kilidini bir kere kullandımmı alttaki tuşlar çalışmamaya başlıyor-, benim düşüncem pek donanımsal bir hata olmadığı yönünde. bu olay durup dururken başladı telefonu sürekli kurcalıyorum açıkçası ne yükleyip sildiğimi ne ayar yaptığımı hiç hatırlamıyorum... en sonunda keşfettiğim husus ise tuş kilidini bir miktar aşağı indirdiğimde -yarıya kadar gibi- menü tuşuna sürekli basarken arada menü tuşunun çalışabilmesi oldu... son yazdığımla mantıken donanımsal bir arıza oluşmuş gibi geliyor insana ama böyle bişey olsa tulun hiç çalışmaması gerekmez miydi diye düşünüyorum?.. ne yapmamı önerirsiniz ben yazılımsal olduğunda ısrarcıyım mesela phyton ile tekrar versiyon v40 atmam işe yarayabilir mi -formattan sonra sanki telefonda birkaç eksiklik var gibi geldi bana acaba versiyon güncellerken bir hata olmuş olabilir mi?- , hepsiburada dan "dora aş" etiketiyle geldi bana bir buçuk ay önce hb ye mi yollamam gerekir acaba....

çok karışık oldu kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadasım eğer hard formattan sonra düzelmediyse tus kilinde bi sorun olmustur..Versiyon yüklerken eğer telefonun kapanmadıysa yarıda veya herhalde birsey olmadıysa normal bir sekilde yüklediyse versiyon yüzünden değildir ki olsa bile hard formattan sonra düzelmesi lazm.Garantiye götür Yapsınlar..

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
garantisi varsa servise ver yapsınlar

alenic29

alenic29

Üye
hiç telefoncuya götürme al eline tornavidayı kendin yaparsın.garantisi devam ediosa bile kendin yap garantiden iyidir.ben öyle yapıyorum.oksit varsa tinerli diş fırçasıyla temizle.ekrana dikkat et.tuş problemleri yüzde 80 oksitlenmeden dolayıdır.su temasına gerek yok el teri bile oksit sebebidir.ve de tuş paletini silgiyle bastırarak sil.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Sorun tamamen donanımsal hatta bir miktar yazılımsal ama senin düzeltebileceğin bir yazılımsal türden değil. Garanti var ise eğer vermeni tavsiye ederim. Tuş kilidinin bağlantı noktası arızalı. Oksitlenme yapmış olabilir ama sadece donanımsal olduğunu sanmıyorum. O açıdan teknik servisi tavsiye ederim.

hidayet66

Üye
sevgili ardşlerim bende 5800 zldım telefonn tuş kilidi hiç açılmıyor hiçbir düğmeye basamıyorum telefon kapanmıyor dahi pc ara kablosunu bile bağlayamadım telefonu görmüyor ne yapmamı önerirsiniz

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar öle tornavida falan ne iş ya kasapmıyız sizin paranız o kadar mı değersiz araba tamir etmiyceksiniz telefon bu

evrenahmet

Üye
dostum bende n79 var ondada aynen bole bir tuş var benimde basıma geldi sonra farketimki tozdan dolayı tus takılı kalyo ondan dolayı bazı tuşlar basmıyodu bu olay olduğunda tusunu kontrol et takılı kalıp kalmadığını eyere ole dığılse bısı dıyemem baska

mrtglr55

Üye
arkadaşlar bende de aynı tusu kilitlerken 2 açarken 1 titreşim veriyor ama dahaca bi problem olmadı.. inş olmaz

odyo_deluxe

Üye
arkadaşar 5800 v50 sorunu kesinlikle .. bi önceki sürüm vardı hiç birşey yoktu lanet olsun hoperlor cızırtı yapıor die servise goturdum yaptılar sürümü v50 yapmışlar tuş kilidi düğmesi çıldırdı aynı şekil bide kitlenmeler oluyor... sorunun çözümünü bilen yokmu az çok bilgisayarda profesyönelim varsa bilen bi konu açıp yardımcı olsun adım adım yaparız. servis bizden dahamı az kasap

Progressivity

Progressivity

Üye
öyle ama sen kurcalamaya çalışırsan garanti dışı kalma ihtimali vvar telin o yüzden hiç risk almaya gerek yok serviseeeeeeee

killerkadir67

killerkadir67

Üye
bana kalsa hafıza kartını biçimlndir mp3 vs gibi yollardan bulaşan virüsler bu tür şeyleri yapabiliyor

OğuzcanAbi

Üye
garanti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt