Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 tıklama...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhat_002
Üye
Konu Sahibi
5800 tıklama...
slm arkadaşlar benim söyle bi sorum olacak 5800 da menü'ye,müzik çalara,uygulamara felan girerken 2 defa tıklamak zorundasın bu tek tıklamakla veya basmakla çözmek mümkün mü ??
alican-2468
Üye
Böyle bir ayarlamanın olduğunu zannetmiyorum. Ama bilen biri varsa paylaşmasını rica ediyorum.
Ö_M_E_R
Üye
kardeş simgeyi ortadan ikiye bölen bir gölge farkettiysen o gölgenin alt kısmına dokonucan o zaman tek sefer tıklaman yeterli...
'Maxi Genç
Üye
ömer
o göLge her Temada yok.oLmasa biLe hem usTune hem aLTina basmayi denedim.
Tek dokunmayLa aciLiyor zaTen ?? nedn 2 defa basiorsunuz
Ö_M_E_R
Üye
bendede tek tıklamada açılıyor ama tanıdığım bazı arkadaşlarda aynı sorunu yaşıyor bende onlara bunu tavsiye ettim sorunları çözüldü belki başka bir sebebi vardır tek tıklamada açılmamasının...he bide ekranın dokunmatik hassaslığı okadar yüksek değil bu nedenlede yapabilir...
serhat_002
Üye
Konu Sahibi
Yardımlarınız için çookk tşk ederim arkadaşar v52 yi yükledim sorunum ortadan kalktı )
ibibiq
Üye
mantıklı diyosun ömer
EMİN FB
Üye
Bende öyle bir sorun yok tek tıklamayla acıyor v52 versiyonu yüklü birde onu dene
SilentOne
Üye
hakkaten 2defa basmak bu kadrmı zor geliyor
serhat_002
Üye
Konu Sahibi
zor geldiğinden değil tlfnu eline alan arkdaşlarım kıracakmış gibi basıyorlar onun içi sordum...
SilentOne
Üye
canını sıkma bnm arkda ole basıyordu parmaqını çatlatdım .. artıq 1 ay sonra yavaş basmaya başladı
serhat_002
Üye
Konu Sahibi
kibar bi dille uyarsaydın yeterdi bence....
Mustafa1300
Üye
v52 kullanıyorum böle bir problem alttada üstte de tek tıklama ile açılıyor