5800 Temiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
5800 Temiz
Arkadaşlar yakın bir zamanda ipod touch almayı düşünüyorum.Bu nedenle de 5800'ı satıyorum veyada temiz bir ipod touch ile takas edebilirim.
İpod touch 3g(2g de olabilir temizliğine göre) 8-16 gb veyada 4g 8 gb olması gerekli.
Telefonda hiç bir hasar yoktur ekranındaki çizgilere aldırmayın.Koruyucu jelatin vardır tabi kullana kullana jelatin de çizildi yani.Jelatini çıkardığınızda görceksiniz ki ekranda hiç bir leke veya çizgi yoktur..
Ürünün garantisi daha devam etmektedir.Hacklenmemiştir fakat siz hacklemek isterseniz hackleyin.Garanti kapsamı dışında kalmasından korktuğum için hacklemedim.
Fiyatlarınıza göre bir karar vercem.ancak 350-400 arası bişi düşünüyorum.
Resimlerine burdan ulaşabilirsiniz.
Telefonu elden satmayı düşünüyorum internet üzerinden değil Beykoz'dayım ama İstanbul içinde satabilirim yani.
Telefonla beraber gelecekler :
Nokia orjinal kulaklık
USB kablosu
Nokia orjinal şarj cihazı

Emre-45

Emre-45

Üye
250-300 arası giderken bu cihazınız sizin fiyat biraz yuksek değil mi ? 450 lere kadar cıkmıssınız..

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
O fiyatı sadece aralık olarak söyledim.Tabi ki şuanda 450ye çok rahat sıfır telefon alınabiliyor ama forumda baktım 300 tl ye satanlar var telfon gerçekten çiziklerle dolu.Ben öğrenciyim telefonu da sadece müzik dinlemek ve de internete girmek için kullandım.Cihazda hiç bir kusur yoktur yani.350-400 arası satmayı düşünüyorum zaten.Yani yapabilceğim bişi yok temiz görmek isteyen görsün yani cihazda sorun çıkarsa da hemen geri verebilir yani hiç de sorun çıkarmam.

kickbox

Üye
fiyatı normal telefoncularda da o fiyatlarda zaten 350 den aşağı yok temizse o fiyat uygundur:oke:

aşkım34

Üye
takas olabilir n97 chına

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Yok, çin malı telefonları bi türlü kullanamıyorum ben de TV var diye çin malı almıştım şuan çöpte maleseff :S

aşkım34

Üye
pelki benim leptopum la takas edermisin

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Laptop ne marka şuanda da bende laptop var gerçi ama :) Packard Bell EasyNote TJ65 var bende de markasına göre düşünebilirim.

aşkım34

Üye
kardeş leptop vestel ama memnunum resimlerinede bakabilirsin

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Peki model olarak söylebilir misin internetten bakayım belki ona göre bir tercih yapabilirim.

medafirlama

medafirlama

Üye
Samsung 5230 Wifisiz var bende üstüne ne kadar istersin takas etmek istesen ???

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Malesef takas düşünmüyorum şuanlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt