mertcb
Üye
5800 Temiz
Arkadaşlar yakın bir zamanda ipod touch almayı düşünüyorum.Bu nedenle de 5800'ı satıyorum veyada temiz bir ipod touch ile takas edebilirim.
İpod touch 3g(2g de olabilir temizliğine göre) 8-16 gb veyada 4g 8 gb olması gerekli.
Telefonda hiç bir hasar yoktur ekranındaki çizgilere aldırmayın.Koruyucu jelatin vardır tabi kullana kullana jelatin de çizildi yani.Jelatini çıkardığınızda görceksiniz ki ekranda hiç bir leke veya çizgi yoktur..
Ürünün garantisi daha devam etmektedir.Hacklenmemiştir fakat siz hacklemek isterseniz hackleyin.Garanti kapsamı dışında kalmasından korktuğum için hacklemedim.
Fiyatlarınıza göre bir karar vercem.ancak 350-400 arası bişi düşünüyorum.
Resimlerine burdan ulaşabilirsiniz.
Telefonu elden satmayı düşünüyorum internet üzerinden değil Beykoz'dayım ama İstanbul içinde satabilirim yani.
Telefonla beraber gelecekler :
Nokia orjinal kulaklık
USB kablosu
Nokia orjinal şarj cihazı
İpod touch 3g(2g de olabilir temizliğine göre) 8-16 gb veyada 4g 8 gb olması gerekli.
Telefonda hiç bir hasar yoktur ekranındaki çizgilere aldırmayın.Koruyucu jelatin vardır tabi kullana kullana jelatin de çizildi yani.Jelatini çıkardığınızda görceksiniz ki ekranda hiç bir leke veya çizgi yoktur..
Ürünün garantisi daha devam etmektedir.Hacklenmemiştir fakat siz hacklemek isterseniz hackleyin.Garanti kapsamı dışında kalmasından korktuğum için hacklemedim.
Fiyatlarınıza göre bir karar vercem.ancak 350-400 arası bişi düşünüyorum.
Resimlerine burdan ulaşabilirsiniz.
Telefonu elden satmayı düşünüyorum internet üzerinden değil Beykoz'dayım ama İstanbul içinde satabilirim yani.
Telefonla beraber gelecekler :
Nokia orjinal kulaklık
USB kablosu
Nokia orjinal şarj cihazı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Packard Bell EasyNote TJ65 var bende de markasına göre düşünebilirim.