teşekkürler :)
Ns_Lion Üye tempestshine' Alıntı: Herkesde tema yapıyor ya Bir ben yapamıyorum Eline sağlık Adem.Müthiş olmuş Genişletmek için tıkla ... dostum nextman abinin videolarını izle sende yaparsın tema süper anlatıyo
tempestshine' Alıntı: Herkesde tema yapıyor ya Bir ben yapamıyorum Eline sağlık Adem.Müthiş olmuş Genişletmek için tıkla ... dostum nextman abinin videolarını izle sende yaparsın tema süper anlatıyo
Nextman Emekli Yönetici Eline sağlık kardeş güzel gidiyo temalar ikon paketine gelince ben bir paket üstünde çalışıyorum ozaman paylaşıcam.
Eline sağlık kardeş güzel gidiyo temalar ikon paketine gelince ben bir paket üstünde çalışıyorum ozaman paylaşıcam.
spy ghost Üye Konu Sahibi hasane51' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... önemli değil 'Nur'' Alıntı: Red&white wawe theme Eline sağlık sağolasın Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler uzun sürenin sonunda eklenti işi de halloldu ya tamam nextman' Alıntı: Eline sağlık kardeş güzel gidiyo temalar ikon paketine gelince ben bir paket üstünde çalışıyorum ozaman paylaşıcam. Genişletmek için tıkla ... çok güzel olur abi bu temayı ikonlar yüzünden tümüyle çöpe atacaktım bi umut üstünde çalıştım düzeldi
hasane51' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... önemli değil 'Nur'' Alıntı: Red&white wawe theme Eline sağlık sağolasın Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler uzun sürenin sonunda eklenti işi de halloldu ya tamam nextman' Alıntı: Eline sağlık kardeş güzel gidiyo temalar ikon paketine gelince ben bir paket üstünde çalışıyorum ozaman paylaşıcam. Genişletmek için tıkla ... çok güzel olur abi bu temayı ikonlar yüzünden tümüyle çöpe atacaktım bi umut üstünde çalıştım düzeldi
fenasi71 Üye kardeş sağolasın benim tlf 5800 indirdim ama kurarken sertifika hatası uyarısı çıkıyor napmam lazım acele cevap yaz lütfen
kardeş sağolasın benim tlf 5800 indirdim ama kurarken sertifika hatası uyarısı çıkıyor napmam lazım acele cevap yaz lütfen
spy ghost Üye Konu Sahibi fenasi71' Alıntı: kardeş sağolasın benim tlf 5800 indirdim ama kurarken sertifika hatası uyarısı çıkıyor napmam lazım acele cevap yaz lütfen Genişletmek için tıkla ... sertifika hatasımı ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu indir bakalım sistemin derinliklerinden buldum sonunda
fenasi71' Alıntı: kardeş sağolasın benim tlf 5800 indirdim ama kurarken sertifika hatası uyarısı çıkıyor napmam lazım acele cevap yaz lütfen Genişletmek için tıkla ... sertifika hatasımı ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu indir bakalım sistemin derinliklerinden buldum sonunda
fenasi71 Üye kardes sagolemegin icin amma velakin telefonum 5800tema uyumlumu telefonumdan indirdim ama görmedi acil cevap
kardes sagolemegin icin amma velakin telefonum 5800tema uyumlumu telefonumdan indirdim ama görmedi acil cevap
spy ghost Üye Konu Sahibi fenasi71' Alıntı: kardes sagolemegin icin amma velakin telefonum 5800tema uyumlumu telefonumdan indirdim ama görmedi acil cevap Genişletmek için tıkla ... 5800 tema uyumludur zaten görüldüğü üzere .sis formatında s60 v5 versiyonunda tema
fenasi71' Alıntı: kardes sagolemegin icin amma velakin telefonum 5800tema uyumlumu telefonumdan indirdim ama görmedi acil cevap Genişletmek için tıkla ... 5800 tema uyumludur zaten görüldüğü üzere .sis formatında s60 v5 versiyonunda tema
spy ghost Üye Konu Sahibi fenasi71' Alıntı: kardes bunu direk telefonumdan indirme sansim yokmu bi kolaylik yapsan tesekkur ederim Genişletmek için tıkla ... valla eklenti koydum ben oraya eklentiye tıkla tema insin direkt
fenasi71' Alıntı: kardes bunu direk telefonumdan indirme sansim yokmu bi kolaylik yapsan tesekkur ederim Genişletmek için tıkla ... valla eklenti koydum ben oraya eklentiye tıkla tema insin direkt
spy ghost Üye Konu Sahibi fenasi71' Alıntı: sertifika hatası veriyor tlf 5800 Genişletmek için tıkla ...