5800 teması yaptım ilk .sis temam buyrun.Test edilmiştir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasan

Üye
teşekkürler :)

Tuba

Tuba

Üye
Red&white wawe theme Eline sağlık sağolasın :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Eline sağlık kardeş güzel gidiyo temalar ikon paketine gelince ben bir paket üstünde çalışıyorum ozaman paylaşıcam.:)

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil :)

Red&white wawe theme Eline sağlık sağolasın :D
Teşekkürler :) uzun sürenin sonunda eklenti işi de halloldu ya tamam :D

Eline sağlık kardeş güzel gidiyo temalar ikon paketine gelince ben bir paket üstünde çalışıyorum ozaman paylaşıcam.:)
çok güzel olur abi bu temayı ikonlar yüzünden tümüyle çöpe atacaktım bi umut üstünde çalıştım düzeldi

• Beğen
Tepkiler: Tuba

fenasi71

Üye
kardeş sağolasın benim tlf 5800 indirdim ama kurarken sertifika hatası uyarısı çıkıyor napmam lazım acele cevap yaz lütfen

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sağolasın benim tlf 5800 indirdim ama kurarken sertifika hatası uyarısı çıkıyor napmam lazım acele cevap yaz lütfen
sertifika hatasımı ? bunu indir bakalım sistemin derinliklerinden buldum sonunda :)

fenasi71

Üye
kardes sagolemegin icin amma velakin telefonum 5800tema uyumlumu telefonumdan indirdim ama görmedi acil cevap

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
kardes sagolemegin icin amma velakin telefonum 5800tema uyumlumu telefonumdan indirdim ama görmedi acil cevap
5800 tema uyumludur zaten görüldüğü üzere .sis formatında s60 v5 versiyonunda tema

fenasi71

Üye
kardes bunu direk telefonumdan indirme sansim yokmu bi kolaylik yapsan tesekkur ederim

burakicyar

Üye
:tşk:

fenasi71

Üye
sertifika hatası veriyor tlf 5800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt