5800 Telefonum Var v40 Yükleme Sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceset1912

ceset1912

Üye
    Konu Sahibi
5800 Telefonum Var v40 Yükleme Sorunu?
5800 telefonum var v40 yüklemeye çalışıyorum nsu ve phoenix denedim tam yüklerken telefon reset atıyor ve programlar usb hatası veriyo bunu bir türlü çözemedim hard format attım memory card ı çıkardım ama gene reset atıp usb hatası verio nasıl çözebilirim bu sorunu..

zfr_1

zfr_1

Üye
nadir abiye özelden mesaj atsana daha rahat cevap alırsın bence

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 telefonum var v40 yüklemeye çalışıyorum nsu ve phoenix denedim tam yüklerken telefon reset atıyor ve programlar usb hatası veriyo bunu bir türlü çözemedim hard format attım memory card ı çıkardım ama gene reset atıp usb hatası verio nasıl çözebilirim bu sorunu..
usb hatası derken nasıl oluyor?

ceset1912

ceset1912

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yaptığım programlar nsu ve phoenix usb kablo çıkarıldı hatası veriyo ve telefon kablo takılınca çıkan menüyü açıyor pc suiti seçiyorum gen aynı hata

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pc donanımı yüklemiyor..nokia pc suite in son versiyonunu yükle..

ceset1912

ceset1912

Üye
    Konu Sahibi
zaten son versiyonu kullanıyorum dediğin gibi donanım kaldırıldı takıldı sesi çıkıp duruyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
orda işletim sistemi telefonun donanımını yükleyemiyor..birkaç defa dene donanımını yüklet..günceller..

ceset1912

ceset1912

Üye
    Konu Sahibi
aygıt yöneticisinden devamlı nokia flasher cable die donanım kalkıyor takılıyor ve devamlı olan birşey bu bir türlü çözemedim usb hatası gene çıkıyo başka fikriniz varmı..

yunusandgs

Üye
Nadir dostm ben phoenix ile güncellemek istiorm diğerleri olamadı ama v40 a ait data programlarını nasıl yüklicem linkler ölü bana bi yardmcı olurmsn

sagoenteresan

Üye
aynı sorun bende de var yardımcı olabilirmisiniz

yunusandgs

Üye
Ben anlamıorm harbi güncellemeyi buluo telfon ama %56 da geri sarıo aynı şekilde olan var mı :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt