5800 Suya Düştü :( 1 Kova Suyun içine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
5800 Suya Düştü :( 1 Kova Suyun içine
Annem ßalkonu Yıkamak için bnden 1 kova su istedi ve tel cebmdeydi kovayı taşrken telfn suya düştü 15 sn içinde batarya - hafıza k.-sim kartını çıkardm .. İçini Elektrkli Süpürge ile açmadan Kurutabildiğim Kadar Kurruttum şmdi 2 çay bardağı prinç aldnda gömülü Yarın Açmayı Denicem Açılmazsa KvK ya Götrsm Sorun Çıkar mı ? Birde Küçük Bir Ayrıntı o refleksle telefonu sudan çıkarrken elim 1 tuşa deydi ve ekran geldi uyarı çıktı ve geri kapandı bidahada açmayı denemedn hemen yukardaki işlemleri Yapdm Sizce Açılır mı ? Kvk ya Götrsm Sorun Çıkar mı ?

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
KVK'ya Götürsen Problem Çıkmaz, Çünkü Telefon Garanti Kapsamından Çıkmış Artık Garanti Kabul Etmezler,

kaptannova

Üye
garantiden çıkmış... pirinç içine koyman iyi olmuş... tamamen kurursa çalışabilir ama ekran içine inş. girmemiştir. buhar olabilir... zamanla geçer... benim eski nokia telefon kolaya düştü çıkartıp yıkadım 2-3 gün kurumaya bıraktım 6 yıldır çalışşıyo taş gibi :D

komandogokhan

Üye
Valla kardeş öncelikle geçmiş olsun derim.Senden kaynaklanan bir problem için garanti kesinlikle sayılmaz.Yapacagın en iyi şey kapağı,bataryayı felan tamamen çıkar ve pirinçe koy.Bana da aynısı oluyodu da,kovaya düşürmemeye çalış:)Ben de yaklaşık haftada bir kovayla balkonu yıkıyorum ama telefonu yanımda götürmüüyorum ne olur ne olmaz:)Neyse geçmiş olsun tekrar.

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeş öncelikle geçmiş olsun derim.Senden kaynaklanan bir problem için garanti kesinlikle sayılmaz.Yapacagın en iyi şey kapağı,bataryayı felan tamamen çıkar ve pirinçe koy.Bana da aynısı oluyodu da,kovaya düşürmemeye çalış:)Ben de yaklaşık haftada bir kovayla balkonu yıkıyorum ama telefonu yanımda götürmüüyorum ne olur ne olmaz:)Neyse geçmiş olsun tekrar.
Aslında ßende Telefonu Evdeyken Cebimde Taşımazdm Telefon Çalınca Açtm Ve Cebime Koymşm Unutmşm Ve Düştü Şmdi servise verdm bakalım ne cevap olacak istanbula gidip gelene kadar zaten 1 ay geçer iyice kurumuş olur içindeki su gelnce kullanmaya devam ederiz Çalışırsa :)

komandogokhan

Üye
Neyse kardeşim hayırlısı olsun.Kovalara dikket et:)

serkan719

serkan719

Üye
geçmiş olsun.

Ancak üzülerek söylemek isterim kısa devre olma ihtimali yüksek çünkü açıkken kullanmış gibi olmuşsunuz.

inşallah bir problem olmaz. Kolay Gelsin.

SilentOne

SilentOne

Üye
geçmiş olsun

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Genpa ya gönderdim Dün Ve Bugün Aradılar ßeni cihazınızın tamirine devam edilmesi için 59 tl gerek Kabul Ediyormusunuz Diye Sordular ve Kimsenin Haberi yok Telefonun bozulduğundan mecbur kabul ettim babama ne dicem yoksa :) babam beni yumrukar :) :) :) neyse 59 tl yide artık birktrcz :)

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
1 Hafta Beklet pirinçin içinde ...
aç ve sonucu gör mutlu ol :islik

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
Ben 5800'ımla beraber denize girmiştim :D 1 gün sıcak yerde durdu pirinç filan aklıma gelmedi tamamen kurudu açtım bire sorun çıkmadı 3.5 ay oldu.

pcwolf

pcwolf

Üye
Deniz suyuna giren telefona nasıl bişi olmaz anlamadım, suyu iyi alamamış heralde:)

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
olabilir cebimdeydi :D direk kapattım beklettim 1 gün tamamen kurudu :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bn telefonu çalışır bir biçimde çalışır derken video izleyodum kolanın içine düştü 1 hafta prinçte bklettim sonuç tel hla saqlam

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
5800 sağlam bir telefon fakat sorunları var :)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
kimisine bişi olmuyo kimisi de herşeyi yaptığına rağmen telefon gidebiliyo şans meselesi biraz

hzrfnali

Üye
yaa yeminle en korktuğum şey telefonun suya düşmesi rüyalarıma bile giriyor resmen:aha:geçmiş olsun kardeş

bthn_997

bthn_997

Üye
Ben 5800'ımla beraber denize girmiştim :D 1 gün sıcak yerde durdu pirinç filan aklıma gelmedi tamamen kurudu açtım bire sorun çıkmadı 3.5 ay oldu.

benim kuzenim de girmişti (ama telefonu 5800 değil) dedim açma pirince koyalım diye "o ne ya kocakarı ilaci gibi" dedi ve telefon mefta :bye2: :d:

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
benim kuzenim de girmişti (ama telefonu 5800 değil) dedim açma pirince koyalım diye "o ne ya kocakarı ilaci gibi" dedi ve telefon mefta :bye2: :d:

ben pirince koymadım fakat hiç açmadım ve sıcak birşeyin üstüne koyup 1 gece açmadım.
valla 3.5 aydır sorunsuz kullanıyorum ekranın içine biraz kum gibi bişey girmiş ama onu temizliyemiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt