5800 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redbird2011

redbird2011

Üye
    Konu Sahibi
5800 sorunu
telefnum 5800. Telefonun bazen ekranı gidiyo sonra tekrar yeniden açılyo telefon. Acaba nedn olabilir bi bilgisı olan warsa açıklayabilirmi?

mstf_l

mstf_l

Üye
o her 5800da oluyor reset sorunu cfw yazılım guncelleme falanla duzeltiliyor heralde fazla bilgim yok

redbird2011

redbird2011

Üye
    Konu Sahibi
o her 5800da oluyor reset sorunu cfw yazılım guncelleme falanla duzeltiliyor heralde fazla bilgim yok
Hmm anladm . Çok problemli bi telefon . Artk işimi pek gormuyo ama kurtulamyrm bi turlu

Burak

Üye
sat kurtul :D

redbird2011

redbird2011

Üye
    Konu Sahibi
satamıyorum çünkü daha yeni aldın deyip duruyolar halbuki ilk çıktığında aldım :))

ali601

ali601

Üye
Ben sattım sonra tekrar aldım :D

fatih54102

fatih54102

Üye
onun sorunu ya ram yetmiyor yada c:\ hafızası yetmiyor, birkez benim c:\ hafızasında 100 kb yer kalmıştı ana kernel işlem yapamadı telefonun ekran çizgi çizgi kapandı , sonra telefon birdaha açılmadı. bende telefondaki hafıza kartı ve sim kartı çıkartıp c:\ hafızasını temizledim düzeldi :D

thecentilmen

thecentilmen

Üye
kardeş hard format atmayı denedin mi ? bide böyle dene formattan sonra aynı sorunu verecek mi ?

uribaju

uribaju

Üye
ram zor durumda kalınca yani yetmediğinde ani yüklenmelerde reset atıyor olay bu..

piper5800

Üye
Aynı problem bendede var bi çözüm varmı yazılım felan yoksa garantisi var yollasam mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt