5800 sorum olacaktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş evet rahat ama tuşlunnu yerını tutmuyor.bende c5-03 var vodafone hattım takılı. bide 6680 aldım avea sms yaptım super. jet gıbı. yanı hiçbir dokumatık tuşlunun yerını tutamaz :D

orası tabiki oyle bendede n70 vardı cok rahat yazıyordum yani.ama hani tuşluyla dokunmatiği kıyaslamak değilde 5800 ın dokunmatiğini merak ettiğim için yani :D
ama yorumlara bakılırsa gayet güzele benziyor.fırsat bulursam bir alış veriş merkezindede bakmaya gitcem..tipi çok hoşuma gidiyor nedense o telefonun..

----------Eklendi @ 13:14:56 ---------- Yazıldı @ 13:11:18 ----------

o biraz daha eski cfw.bendeki arama ekranı aynı onun gibi.tuş kilidi de aynı.pek farklı degilmiş.birde benim dedigim c6 nın son güncellemesi olan v40 üzerine kurulu.gerçi çok bir fark yok.yani ikisi de güzel cfwdir.bence aldıgında birini yükle.

hımm tamam oyle yapcam almak nasip olursa arıyorum şuanda..
mesaj yazma ekranı nasıl senin? mesajı yazdıktan sonra ok tuşu var ya tik işaretli olan o en tepede solda mı yoksa yazı yazma ekranının altında mı?
bide mesjalar bölümünde sohbetler kısmı var mı sende?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
orası tabiki oyle bendede n70 vardı cok rahat yazıyordum yani.ama hani tuşluyla dokunmatiği kıyaslamak değilde 5800 ın dokunmatiğini merak ettiğim için yani :D
ama yorumlara bakılırsa gayet güzele benziyor.fırsat bulursam bir alış veriş merkezindede bakmaya gitcem..tipi çok hoşuma gidiyor nedense o telefonun..

----------Eklendi @ 13:14:56 ---------- Yazıldı @ 13:11:18 ----------

hımm tamam oyle yapcam almak nasip olursa arıyorum şuanda..
mesaj yazma ekranı nasıl senin? mesajı yazdıktan sonra ok tuşu var ya tik işaretli olan o en tepede solda mı yoksa yazı yazma ekranının altında mı?
bide mesjalar bölümünde sohbetler kısmı var mı sende?
mesajlar kısmında sohbetler var.yeni resimler atayım en iyisi:

aslında geniş qwert klavyenin resmini de koyacaktım ama nedense resmini çekince tuhaf göründü.yani ekranın yerısı qwert yarısı da t9 gibi göründü.ama telefonda sorun yok sadece resimde öyle çıktı.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
senin fw de gerçekten güzelmiş..teşekkürler bu arada zahmet verdim..

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum kararım alcam..

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 280'e 5800 buldum 13 ay garantisi var daha çiziksiz çok temiz faturalı..BÜTÜN ORJİNAL APARATLARI VAR.sizce fiyatı nasıl? Alayım mı? Acil yorumlarınızı bekliyorum..

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar başka bir tane daha buldum ve anlaştım adamla.bununda 13 ay garantisi var sadece kulaklığı eksik.ve 250 tl anlaştım..
iyi dimi?

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
vay arkdaş bir allahın kuluda demiyo iyi etmişşin:ehe:ehe:ehe

kalkan3434

Üye
5800 artık eskidi ya N97 al bence :good:

DPool

DPool

Üye
arkadaşlar başka bir tane daha buldum ve anlaştım adamla.bununda 13 ay garantisi var sadece kulaklığı eksik.ve 250 tl anlaştım..
iyi dimi?
sahibinden com dan alıyorsan adama GET ilan açtır.Ürüne bakarsın ürün istediğin gibiyse onaylarsın.Herkes mutlu olur.

forcerecon

forcerecon

Üye
ben symbiana alışkınım zaten sorun değil v5 olarak satio kullandım zamanında benim merak ettiğim dokunmatik algılaması olarak rahat yazabilir miyim diye?

----------Eklendi @ 11:32:16 ---------- Yazıldı @ 11:31:49 ----------

bada mı monte?

----------Eklendi @ 11:37:10 ---------- Yazıldı @ 11:32:16 ----------

senin 5230 ile 5800 tip bakımından bir farkı var mı?
5800 sadece yanda renkli şerit ve flash var dimi tipi aynı?

5800 da flaş,expres müzik,3.2 mp kamera var.5800 500 TL 5230 340 TL

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Iyi etmişsin dostum..:)
sağol kardeşim:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

----------Eklendi @ 09:42:38 ---------- Yazıldı @ 09:41:09 ----------

arkadaşlar telefonu aldım yardımcı olan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.telefon dediğiniz gibi güzel çıktı çok rahat mesajlaşıyorum.telefonu aldım son sürüme yükselttim ve geç açılmalar vardı ve bende sunrise fw'sini attım orjinal yazılımdan daha stabil daha hızlı ve özellikli oldu telefon..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt