5800 sorum olacaktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
5800 sorum olacaktı
arkadaşlar 2.el 5800 alıcam sadece mesajlaşmak amaçlı kullanıcam.neden ozaman 5800 derseniz tipi çok hoşuma gidiyor almışken onu alayım dedim.sorum şu: 5800 dokunmatiği biliyorum çok hassas değil ama mesaj yazmak için yeterli mi sizce? hızlı mesaj yazıyorum.
kullanan arkadaşlardan yorumları bekliyorum..

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşım telefonu ilk aldığın zaman mesajını hızlı yazamayabilirsin. ama 2 ya da 3 gün sonra telefona alışınca o kadar hızlı yazıcaksın ki kendine inanamıyacaksın :D

PureFood

PureFood

Üye
Bence 5800 alma artık. Yazık edersin parana. Ama madem hoşuna gidiyor, alışırsın zamanla tabi mesaj yazmak rahat sorun yok .

tabiki89

tabiki89

Üye
Düşme bence o batağa onu alcagına monte al

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
ben symbiana alışkınım zaten sorun değil v5 olarak satio kullandım zamanında benim merak ettiğim dokunmatik algılaması olarak rahat yazabilir miyim diye?

----------Eklendi @ 11:32:16 ---------- Yazıldı @ 11:31:49 ----------

Düşme bence o batağa onu alcagına monte al

bada mı monte?

----------Eklendi @ 11:37:10 ---------- Yazıldı @ 11:32:16 ----------

Arkadaşım telefonu ilk aldığın zaman mesajını hızlı yazamayabilirsin. ama 2 ya da 3 gün sonra telefona alışınca o kadar hızlı yazıcaksın ki kendine inanamıyacaksın :D

senin 5230 ile 5800 tip bakımından bir farkı var mı?
5800 sadece yanda renkli şerit ve flash var dimi tipi aynı?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ben symbiana alışkınım zaten sorun değil v5 olarak satio kullandım zamanında benim merak ettiğim dokunmatik algılaması olarak rahat yazabilir miyim diye?

bada mı monte?

abi sen hani galaxy s2 falan alıyodun noldu?
bu arada, evet mesaj yazmak rahat, tuşluda daha yavaş yazıyorum mesela.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
abi sen hani galaxy s2 falan alıyodun noldu?
bu arada, evet mesaj yazmak rahat, tuşluda daha yavaş yazıyorum mesela.

durumu sana ozel mesajla gönderdim..
5800 idareten alıyorum n70 parçalandı çünkü..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
sırf mesaj içinse 5230 al panpa daha ucuza.
alfasayısalda cidden çok rahat yazılıyo, tuşlu telefonlarda daha yavaş yazıyorum yeminle.

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
bende 5800 kullanıyorum ben sorun cekmıyorıum mesajlarda..... gayet ıyı kullanıyorum... elene alıp denemenı onerırım almadan once...:good:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800 da rahat yazarsın merak etme.zaten orjinal klavyeyi begenmezsen modlarla falan degiştirilebiliyor.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap

bada mı monte?

Evet arkadaşım görünüşdeki farkı 5800 ın yan tarafında renkli şerit ve kameranın yanında flaş bulunması. Ama dikkatini çekerim 5800, 5230 dan daha kalın. :) sadece mesajlaşmak ve günlük işlerini hallatmek istiyorsan 5230 almanı tavsiye ederim.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
5800 da rahat yazarsın merak etme.zaten orjinal klavyeyi begenmezsen modlarla falan degiştirilebiliyor.

modlama yaparsam garantiden çıkıyor ya eski orjinale dondurebiliyor muyum telefonu garantiye gönderebilmek için?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
modlama yaparsam garantiden çıkıyor ya eski orjinale dondurebiliyor muyum telefonu garantiye gönderebilmek için?
evet döndürülebiliyor.ben 4 tane cfw degiştirdim.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşım görünüşdeki farkı 5800 ın yan tarafında renkli şerit ve kameranın yanında flaş bulunması. Ama dikkatini çekerim 5800, 5230 dan daha kalın. :) sadece mesajlaşmak ve günlük işlerini hallatmek istiyorsan 5230 almanı tavsiye ederim.

5800 ile 5230 arasında aşırı bir fiyat farkı yok dedimki biraz daha verip 5800 alırım bari hiç olmazsa arada kamera kullanırım diye düşündüm.doğru karar değil mi?bide 5800 rahat rahat fw de atarım yaygın ya oyüzden..
5230un dokunmatiği ile 5800 dokunmatik hassaslığında bir fark var mıdır acaba? bide 5230 un siyahı var mı?

----------Eklendi @ 12:46:39 ---------- Yazıldı @ 12:46:03 ----------

evet döndürülebiliyor.ben 4 tane cfw degiştirdim.

bak bu güzelmiş işte.geçen bir c6 fw buldum güzeldi öyle birşey yapcam eğer alırsam..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800 ile 5230 arasında aşırı bir fiyat farkı yok dedimki biraz daha verip 5800 alırım bari hiç olmazsa arada kamera kullanırım diye düşündüm.doğru karar değil mi?bide 5800 rahat rahat fw de atarım yaygın ya oyüzden..
5230un dokunmatiği ile 5800 dokunmatik hassaslığında bir fark var mıdır acaba? bide 5230 un siyahı var mı?

----------Eklendi @ 12:46:39 ---------- Yazıldı @ 12:46:03 ----------

bak bu güzelmiş işte.geçen bir c6 fw buldum güzeldi öyle birşey yapcam eğer alırsam..
bende kurulu zaten.ilk yükledigim gün bunları çekmiştim:

bence 5800 alan herkes bir kere bu zevki yaşamalı :D

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
evet buda güzelmiş bak.peki klavte nasıl yazı yazarken yada arama yaparken?
bak bunu bir incele yazıları oku baya etkili geldi bana bu fw :

----------Eklendi @ 12:59:28 ---------- Yazıldı @ 12:57:48 ----------

bu ilan güvenilir mi sizce baya ucuza veriyor:

'Patron

'Patron

Üye
Kardeş evet rahat ama tuşlunnu yerını tutmuyor.bende c5-03 var vodafone hattım takılı. bide 6680 aldım avea sms yaptım super. jet gıbı. yanı hiçbir dokumatık tuşlunun yerını tutamaz :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
evet buda güzelmiş bak.peki klavte nasıl yazı yazarken yada arama yaparken?
bak bunu bir incele yazıları oku baya etkili geldi bana bu fw :

----------Eklendi @ 12:59:28 ---------- Yazıldı @ 12:57:48 ----------

bu ilan güvenilir mi sizce baya ucuza veriyor:
o biraz daha eski cfw.bendeki arama ekranı aynı onun gibi.tuş kilidi de aynı.pek farklı degilmiş.birde benim dedigim c6 nın son güncellemesi olan v40 üzerine kurulu.gerçi çok bir fark yok.yani ikisi de güzel cfwdir.bence aldıgında birini yükle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt