Legendary_484
Üye
-
Konu Sahibi
-
hor mu?Bende de Nokia 5800 XM Var. Hiç Garantiye Göndermedim 2 Sene Olacak. Nokia'yı Savunmak İstemiyorum ama Bende Hiç Sorun Olmamıştı. Hor Kullanıyor Olmalısın.
- Bende ki Tek Sorun Flash Atarken Bir Beyaz Ekran Geliyor ya En Son Kısımda da Local Moda Geçiyor. İşte o Local Moda Geçerken Ekranda Pembe Bir Takım Çizgiler Oluyor Sorun mudur Değil midir Bilmiyorum Aslında
hor mu?tanısan böyle demezdin bundan önceki telefonum samsung j700i 3 sene kullandım 3 aylık telefon sanırsın bir tek arka kapağında ufak bir çizik vardı o da cebimde bozuk para kalmıştı fark etmeden koymuşum, 5800'da böyle bir tane bile çiziği yok ama gel gelelim kendi kendine bozuluyor... garatiye veriyorum geldiği gün de satıcam
aferin sana5800'ım yok ancak 5230'umu 3 senedir stabil kullanıyorum. Aynı bataryayla en fazla 4 en az 1 gün gidiyor, telefon canavar gibi yavaşlamıyor, cfw yap flaş at bana mısın demiyor, ölmüyor
özür dilerim abiLütfen bu tür telefonları kullanmayı bilenler alsın yaa!!
adamın lafı hiddetlenilmeyecek gibi değil ki saygısız! neyse satıcam zaten kardeş gelsin garantiden ilk işim elden çıkarmak olacakKardeşim hiddetlenmene gerek yok. Telefonunu sat git başka bir telefon al.
Android alın kurtulun
kaybol benim konumdan illa ban mı istiyorsun git kendine konu aç dandik nokiayı ben kurtaracam diye orada savun kendiniNokia'ya laf ettirmem arkadaşımHelede Samsungla kıyaslanıyosa :P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?