5800 sms sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre.demir

Üye
    Konu Sahibi
5800 sms sorunu
Arkadaşlar Merhaba

5800 da sms sorunu yaşıyorum. Bir çok sorun ardından böyle saçma bir sorunlada karşılaşmak telefona karşı olan düşüncelerimi değiştirdi. Sorunum, karşı taraf bana mesaj yolladığı zaman bana o mesaj gelmiyor ancak ben mesaj yolluyorum o zaman kim ne gönderdiyse hepsi ard arda sıralanıyor şebeke sorunu olabilir diye turkcell'i aradım aktarma falan gibi çözümleri öncerdiler ama işe yaramadı telefondan mıdır yoksa şebekedenmi anlamış değilim. Bir fikriniz varsa yardımcı olmanızı rica ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonun yazılımı kaç? en son yazlımı 31.0.101 e güncelledin mi?

emre.demir

Üye
    Konu Sahibi
evet 31.0.101 yazılımı zaten hatta pc suitten tekrar yükleyip üzerine birde format attım

fbforever

fbforever

Üye
telefonuna fabrika ayarlarını geri yuklemeyi dene... mesaj ayarlarıyla oynamıs olabılırsın

emre.demir

Üye
    Konu Sahibi
denedim durduk yere oldu zaten ama yine olmadı tabi :D

bu-rak

Üye
bence eğer denemediysen sim kartını her hangi bir telefona takıp dene eğer sorun hala varsa servise ver ....

kartalice_21

Üye
evet bende de telefonun sağ üst köşesinde sürekli sönüp yanan msj kutusu işareti vardı sim hafıza dolu yazılyordu
bende sim i cıkarıp başka tel. taktım msj sildim gitti

bark.us10

Üye
o senn msj hafızandan dolayı sol yukarıda yanan msj işaretnden
başka hat tak cıkar snra yne kndi hattını tak düzelir.

1eren1

1eren1

Üye
kardeşim o dedigin telefonla alakalı deil msj iletimiyle alakalı baz istasyonuyla alakalı yani benimde aynı şekilde oluo ben msn yolladıkyan sonra hmn bitanede boş msj yolluyorum anında varıyo mesajım sende öyle yaparak sorununu halledebilirsin :bye2:

Ranthar

Üye
benimde 5800 da yaşadığım buna benzer bi sorun var.bi ara banada mesajlar gelmiyordu, hatta iletim raporu açık olmasına rağmen gelmiyordu.bu neden oldu, gönderilenler kutusundaki mesaj saklama kapasitesini 999 yaptım ve kapasite dolunca bu sorun ortaya çıktı.gönderilenleri sildim düzeldi tekrardan, artık 999 mesaj saklamıyorum normal çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...