Püf Noktası Android Başarısız SMS Mesaj Gönderilemedi Sorunu Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Android Başarısız SMS Mesaj Gönderilemedi Sorunu Çözümü
Android cep telefonlarında başarısız mesaj gönderme hatası yada SMS gönderilemedi hatasıyla birlikte karşı karşıya kalıyorsanız, sorunun çözümünü kolay bir şekilde buradaki makalemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

Son zamanlarda android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda yada sim kart özellikli tabletlerde yaşanan sorunlardan biriside özel hizmet numaralarına mesaj atamama sorunudur.Yani siz 2222 yada 5555 gibi numaralara mesaj atamıyorsunuz ve Başarısız Sms şeklinde karşınıza bir uyarı geliyor.Bu size nerede sorun yaşatabiliyor. İlk olarak abone olduğunuz paketlere üye olduğunuz zaman üyelik iptali yapmak istediğiniz zaman iptal edemiyorsunuz ve paket sürekli kendini yeniliyor. Özel bir firmaya ait olduğunu için müşteri hizmetleride bu durumu iptal edemiyor ama hangi pakete abone olduğunu öğrenebiliyorsunuz.

“Mesaj Gönderilemedi. Mesajı inceleyip tekrar deneyin”
Peki paket ismini bildiğinizi ve paketi iptal etmek istiyorsunuz ama yolladığınız mesajlarda Başarısız Sms şeklinde bir mesaj geliyor..Bu durumu nasıl iptal edebilirsiniz onu görelim..


İznecek yol
Ayalar >> Uygulama Yöneticisi >> Mesajlar ve daha sonra Send Premium Sms yani Premium SMS gönder seçeneğini değiştirmek olacaktır.Aşağıdaki görselde bu işlem anlatılmıştır.
android-sms-gonderilmiyor

Android 6.0 kullanıyorsanız bu ayarların yeri yada isimleri farklı olabilir.

ayarlar >> Uygulamalar >> Uygulama Yöneticisi >> Sağ üst köşeden Tüm sistem uygulamaları ve soradan Mesaj servisi bölümünü bulmalısınız..Premium SMS gönder bölümüne Daima izin ver dedikten sonra işlem tamamlanmış olacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt