5800 Sertifika Sorunu - Kesin Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

ferdi...16

Üye
kardeş skyfire şuanda girmiyor acaba yardımcı olabilirmisin şimdiden tşkrl

azraeren

Üye
HelloOX yuklerken ayni sorunu verior

muratttz

Üye
ewet kardeşmm helloOx da sertifika hatası werio :S

atakan_777

Üye
daha denemedim ama saol işe yarar biseye benzio

point88

Üye
HelloOX yuklerken ayni sorunu verior

Bende de aynı sorun vardı. Bu yüzden kendim siteye upload edip sertifika eklenmiş olararak redownload yaptım.

"Singing Softs" butonuna tıklayıp en altta download kısmını görbilirsiniz.Aslında sertifika eklemek istediğiniz bütün programlar için aynı yöntemi uygulayabilirsiniz.

*-king-*

*-king-*

Üye
teşekkürler kardeşim

atakan_777

Üye
kardeş hellox ındırdım tele attıp sertıfıka hatası dıo napcam bır yardımcı olsan tessekur edıyorum

--------------- Ekleme ---------------

okey kardes son yazdıgını gormedim yaptım tessekur ederim

matrixugur

matrixugur

Üye
nerdeyse bir hafta olacak sertfika vermedi yav nedir bu işkence :)

matrixugur

matrixugur

Üye
en son adımda sign & down gri renkte ve yükleyemiyorum :(

kubi40tr

Üye
slm ben opad üyr oldum ama 2 gün oldu hala tık işareti yeşil olmadı .neden olablir teşekürler

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

MyChOO

Üye
Yüklemede IMEI yı seçiyorum singdownu seçiyorum please choose IMEI diyor olmuyor YARDIM !!!!

realites

Üye
şimdi kayıt oldum sertifika kaydımı da yaptırdım şimdi bekliyorum hayırlısı bakalım :(

Arkadaşım dedikleri tek tek yaptım yanlız sertifika alma işlemim başarılı indir deyince beni bir yere yönlendiriyor oradan download etmem için benden kredi kartı ve şifremi istiyo yani down etmem ucretli nasıl olcak ? Birde helox e geliyorum ı mail numaram yazıyor işaretliyorum ama telefonuma uygun secenek kısmı gelmiyor bunun için 3 veya 5gun beklemem mi lazım ! Yardımını bekliyorum saygılar

asd41

Üye
way
beeeee

amedli21amedli

Üye
helloOX programını telefona kuracam onada sertifika hatası eriyo

Check failed! It is not the normal S60 installing document upload yapıom bunu gösteriyo

tamam yaptım allah razı olsun

deaqle59

Üye
kırmızı oklu Applying war şuan naapmalıyım ?

dejawu_32

Üye
yav hello x i yükleyemiyorummmmm bir yardımcı olsun lütfen mail [email protected]

ultrayer6

ultrayer6

Üye
telefonum 5800 s60v52 fındık fıstık gibi bütün adımları uyguladım ve başarılı oldum. Çok teşekkürler...

gnc-fb-2000

Üye
çok merak ediyorum burada anlattıklarını kendin anladın mı?

asim_83

Üye
Kardeşim eline emeğine sağlık işe yaramasa bile bu kadar uğraşmışsın...siteye üye oldum sertifika bekliyorum...ama program için 5 dolar ücret istedi ama ben güvenmediğim için vazgeçtim ödemekten siteden gelecek sertifikayı beklemeye karar verdim....

Üst Alt