5800 sertifika programi

Sponsorlu Bağlantılar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
5800 sertifika programi
evet arkadaslar bu programla sertifka sorunu ve sis sorunu ortadan kalkiyor..:sn:
Programi indirin icinde okubeni.txt var iste onu iyi okuyun :coold:
__________________________________________________ ________________-
gereken program burda : kendi uploadım

__________________________________________________ __________________
bu methodla signed olayinda imei e gerek yok genel signed yapiyoruz (OPDA sagolsun) ve sertifika süresi yirmi yil
aciklama
klasörün icinde
1 adet cer dosyasi
1 adet dosyasi
1 adet auto-signsis
1 adet signsis dosyasi var.

toplam 4 dosya besinci dosya ise bizim unsigned.sis dosyamiz artik neyi signed etmek istiyorsaniz siz ekleyeceksiniz.
cer ve dosyalarina ‘adini sen koy ‘ diye adlandirdim bu iki dosyaya signed etmek istedigimiz dosyanin adini verecegiz.

auto-signsis dosyasina geliyoruz sag tiklayip degistir (düzenle) diyoruz orda benim adlandirdigim bu yazi cikiyor

signsis adinisenkoy.sis adinisenkoy_signed.sis adinisenkoy.cer adinisenkoy. 00000
burda sirayla sis -signed.sis cer ve dosyalarini ayni ad yapiyoruz unsigned dosyamiza göre artik neyse.. sifreyle oynamalim sorun cikmasin :)

bosluklara ve diger bir kac kelime dikkat. KAYDET deyip cikiyoruz. daha sonra auto-signsis dosyasina geliyor ve cift tikliyoruz biraz bekliyor ve signed dosyaniz yanda beliriyor( ikinci bir sis dosyasi olarak)
ÖRNEK:eger Explore dosyasini signed edeceksek böyle olacak
signsis Explore.sis Explore_signed.sis Explore.cer Explore. 00000 kaydet deyip cikacaksiniz

umarim anlasilmistir.
bugün uzun denemelerin sonucunda bunlarin kanisina vardim
1- program KESINLIKLE calisiyor
2- maalesef HER SIS DOSYASI ICIN GECERLI DEGIL sebebini cözemedim (daha)
3- BAZEN ikinci kez kendi imei adresinize göre yeniden signed etmek gerekiyor ki buda bunun anlamini yok ediyor sadece uzun süreli sertifika olmus oluyor.

KONUYU ÖZELLIKLE BURAYA ACTIM HERKES GÖRSÜN DUYSUN DIYE,PROGRAMLAR KONUSUNA ACSAM BURDA HALEN YARDIM KONULARI ACANLAR OLACAKTI.UYGUN GÖRÜLDÜGÜ ZAMAN SILINEBILIR YADA TASINABILIR.BENDEN BU KADAR…:oke:

bu alıntıdır amacımız birseyler bulupda paylasmak ve üstelikte kendim denedim ve sorunsuz calısıyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: yildiz58, Zafer Arslan, savaronajointed ve 6 diğerleri

webersin

webersin

Üye
Mobivation AppLocker v1.0 S60v3 SymbianOS9.x UnsignedTurkish.sis bu program için yapayım dedim Güvenilmeyen bir sağlıyıcıdan alınan tarzında uyarı verdi malesef.

Nokia 5800
Dosya ekde bi de sen denermisin dostum .

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
Mobivation AppLocker v1.0 S60v3 SymbianOS9.x UnsignedTurkish.sis bu program için yapayım dedim Güvenilmeyen bir sağlıyıcıdan alınan tarzında uyarı verdi malesef.

Nokia 5800

güzel insan denedim ve sorunsuz sertifikaladı :oke: ama ben bunu nasıl buraya eklicem bilmiyorum sunu bilmeni isterimki ilk önce telefonuma yüklemeye calıstım süresi gecmiş sertifika uygulama hatası vs vs dedi ve bende hemen sertifika programini denedim anında 2 saniyede serrifikaladı ve tekrar telefonuma kurmaya calıstım uygulama sorunsuz yüklendi :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Nokia 5800

buyur bu sekilde denedim inş ekleme olmustur :islik

webersin

webersin

Üye
Malesef dostum yüklediğinde denedim aynı hayatı verdi.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
Malesef dostum yüklediğinde denedim aynı hayatı verdi.

demekki benim imei numarama göre sertifikaladı :nono: :hmmm bu programı indirib kendi imei numaranı ekleyerek denemen lazım ve aynı sekilde uygula muhakkak olacaktır sen muhakkak bir yerleri atlıyorsun yada eksik yapıyorsun güzel insan bu programda kesinlikle sorun yok ve mükemmel calısıyor :oke:

webersin

webersin

Üye
demekki benim imei numarama göre sertifikaladı :nono: :hmmm bu programı indirib kendi imei numaranı ekleyerek denemen lazım ve aynı sekilde uygula muhakkak olacaktır sen muhakkak bir yerleri atlıyorsun yada eksik yapıyorsun güzel insan bu programda kesinlikle sorun yok ve mükemmel calısıyor :oke:

Dostum senin verdiğin yaptığın dosyayı telefona attım aynı hatayı verdi demekki başka bir sorun var dediğin gibi İMEİ numarasını hangi dosyadan belirtiyorsak söylersen bide öyle deniyim.

custunel

Üye
dosya şifreli açamıyorum yukarda yazan şifreyi kabul etmiyor

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
dosya şifreli açamıyorum yukarda yazan kodu kabul etmiyor

güzel insan yeniden upload ettim ve link yenilendi ayrıca şifreyide kaldırdım ve şimdi sorunsuz indirebilirsin

buyur link yeniden

--------------- Ekleme ---------------

Dostum senin verdiğin yaptığın dosyayı telefona attım aynı hatayı verdi demekki başka bir sorun var dediğin gibi İMEİ numarasını hangi dosyadan belirtiyorsak söylersen bide öyle deniyim.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html

buradan önce imei ni sertifikalattır sonra bu programı kur ve bu işlemi kurdukdan sonra butun sertifikalı programları bu sana verdiğim program üzerinden imeine sertifikalatmıs olursun :oke:

tuhundercats

Üye
rar şifresi nedir bunun arkadaşım

blackhawk09

Üye
iyide şifre istiyor istiyor kardeşim...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
linki yeniledim güzel insan tekrar yeniden indir

GIRISKAN

Üye
peki bunu yapınca garantiye bişey oluyormu?

ahmet229

Üye
Olmuyor. Signed fail. Maybe you should enter wrong password vs. diyor. 00000 giriyorm

ismetoz

Üye
link ölmüş mü?

HonneuR

Üye
link kırıkkk

burak0796

burak0796

Üye
''Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir'' DİYOR

savaronajointed

savaronajointed

Üye
garam link ölü

evanescence1234

Üye
telif hakkı yuzunden sılınmıs.benım bu programı almam için ne yapılmamalı

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
link kırık :nono:

Takipçi Satın Al