5800 Sensör [Yardım Edebilecek var mı?]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hub

Üye
    Konu Sahibi
5800 Sensör [Yardım Edebilecek var mı?]
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce aldığım 5800 Xm Blue telefonuma v50 yükledikten sonra hard format atarak daha hızlı çalışmasını sağlamak istedim. Fakat sensörde problem oluştu. Artık ilk aldığım zaman ki gibi ekran dönmüyor. Hatta bazen ekran yan kalıyor. Ayarlardan sensör ayarlarını kontrol ettim bir sorun yok. Fakat ekran zor dönüyor. KVK garantili telefonum. Sizce ne yapmalıyım? Veya bana önerebileceğiniz birşey var mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yazılımını güncelle hala devam ederse servise gönderirsin..

yusufyusuf2

Üye
bana arada oluyordu.. bir süre sensör ayarlarını kapat.. telefonu kapat aç.. bi süre kapalı kullan 1-2 saat gibi sonra tekrar sensörü actıgında eski haline dönüyor.. en azından bende öyle olmustu.. sana da yararı dokunur umarım.

hub

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bir deneyeyim kapamayı.

Bu arada @Nadir

Sanırım v50'den sonra bir güncelleme çıkmadı. En azından ben öyle biliyorum.

laveled

laveled

Üye
v50yi yukleyince bendede ayni problem olustu

scuf

scuf

Üye
v50 yi yükledikten hemen sonra hard format attıysan sorun olmaması gerek , birde şöyle yap sensör ayarlarını kapat daha sonra telefonu kapat bataryayı da çıkar biraz bekle daha sonra bataryayı tak aç telefonu sensör ayarlarınıda aç normalde yazlımsal olsa düzelmesi gerek eğer içindeki sensör mekanizması falan zarar gördüyse geç tepki veriyor olabilir servise göndermen gerekebilir hala düzelmesse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt