..::5800 satıp N8 aldım::..

Nokia N8 alayımmı?

• Evet al

Kullanılan: 100 78.7%
  • Hayır alma

Kullanılan: 27 21.3%

• Kullanılan toplam oy
    127

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
..::5800 satıp N8 aldım::..
Arkadaşlar sonunda N8 aldım hepinize yorumlarınız için cok teşekkür ederim

Tepkiler: fikret3968

Rich4arD

Üye
Bende alıcam Bence almanı tavsiye ediyorum .

erkara_64

nokia cihazların 3310-6600-n95-5800-x6-e72 kullandım emin ol sana diyeceğim tek olumsuz yanı hoperlörünün yanlış yere dizayn edilişi telefonu yere koyduğunuz zaman ses az çıkıyor ama normalde tatmin edici kulaklık sesi süper artı 5+1 e bağla yada hd tv ye o zaman farkına varırsın ne kadar iyi bir cihaz olduğunun...ve bu cihazla herşeyyi ailenle arkadaşlarınla paylaşabiliyorsun bundan güzel daha ne olabilir ki en azından telefon elden ele dolaşmıyor takıyosun tv ye herkes izlior telefon yine sende kalıyor

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler şimdiye kadar olan tavsiyeler olumlu yarumların devamını bekliyorum çok teşekkürler arkadaşlar...

hiç şüphen olmasın arkadaş çok doğru söylüyor almanı tavsiye ederim

güzel telefon yha ozellikle hd tv ye baqla aç oyunu oyna hacı

birmot

Üye
5800 dokunmatik değil ki onun ekranına parmağını basman hatta dürtmen gerekiyo N8 de ise parmağının ucunu dokundurman yetiyo anladın bide kamera söz konusu kamera diyorum bak kameracık değil.12Mp nere 3.2 Mp nere kıyaslanmaz bile sen hiç düşün me N8 al sat 5800ı hemen

Rich4arD

Üye
Eğer 5800 ile karşılaştıracak olursan hiç beklemeden N8 al .
Ancak senin söylediğinde yanlış arkadaşım . 5800 ' ında dokunmatiği gayet iyi . Hatta çok güzel . V52 ile birlikte dokunman yeter dürtmen deil .

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
kararım kesinleşti arkadaşlar alıyorum N8 hepinize çok teşekkür ederim...

alınca haber veririm,,, en geç 3 gün içinde alırım...Teşekkürler....

5800 gibi güzel bir cihazın varsa vede durumun çok çok müsait değilse bence alma.bekle meeGo çksın ozaman al.enazından tamamen yeni bir işletim sistemli cihazın olmuş olur.

erkara_64

kardeş bence imkanın varsa hiç bekleme herşeyi tadında ve zamanında yaşamak güzeldir...o gelecek bu gelecek diye beklersen orda çok yanılırsın..
diyelim ki bekledin n9 çıktı yeni yazılımla peki sence bu işin sonu var mı?hayır. yok e halde beklemen için bi sebeb var mı hayır...sen n8 al 3 sene rahat rahat kullanırsın sonrası zaten ne cihazlar gelecek tahmin bile edemiorum 3 senede belki ıphone 7 gelir ne dersin yada n10onlarıda beklersek hayat biter be dostum

eğer almak gibi bir şansın varsa kaçırma çünki ben almak için can atıyorum ama imkanlar yetmiyor

erkara_64

hatta sana tavsiyem alırken şunlara dikkat et;

cihazı önce simkartsız açmayı dene sonra sim kartı tak öyle dene...
cihazın nerede üretildiğini kontrol et cihazın alt kısmında fabrıque en finlande yazıyorsa sorun yok temiz cihaz...
telefon kutu içeriğinde neler olması gerektiğini forumdan yada sitelerden takip et öyle almaya git eksik birşey ile göndermesinler...
telefonu acele etmeden güzel bir şekilde iyice kurcala sana nie kurcalıon demezler sonuçta sen müşterisin yarası varsa sana kurcalama die ikaz da bulunur..şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Rich4arD

Üye
Eğer 0 kutuda alıcaksa Garantili ve orjinal alacaksa bunlara izin verileceğini sanmıyorum

erkara_64

Eğer 0 kutuda alıcaksa Garantili ve orjinal alacaksa bunlara izin verileceğini sanmıyorum

ben arkadaşımdan aldım cihazı bana cihazı git kullan dedi hatta al götür kurcala beyenmez isen geri gel değiştirelim dedi neyse hadi ben arkadaşyım...iş yerinden bir arkadaşı gönderdim sadece gönderdim benle bağlantısı olmadan...arkadaşada aynısını yaptılar ne bilim belki de bizim arkadaş iyi niyetliherşeyden önemlisi burada iş alıcıya bakar baktım kurcalatmıyormu başka mağazaya gecerim sonuçta ben o parayı öyle de vereceğim böylede ama satıcı kimden kazanacak...

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
Bende 5800 ı medıa markt tan almıştım ve kutuyu açıp incelememe izin vermediler ama allaha şükür taş gibi hiç bir sorun yaşamadım ve yine aynı yerden alıcam N8 i inşallah bir aksiik çıkarmaz bu finlandiya malı kısmı kutunun üzerinde yazarmı bilginiz varmı?

--------------- Ekleme ---------------

5800 gibi güzel bir cihazın varsa vede durumun çok çok müsait değilse bence alma.bekle meeGo çksın ozaman al.enazından tamamen yeni bir işletim sistemli cihazın olmuş olur.

yeni işletim sistemi denemek biraz korkutuyor beni meeGo hakkında pek bi bilgim yok ama ^3 sistemi bile daha program oyun ve tema seçeneklerinde gelişmedi meeGo ne durumda olucak tahmin bile edemiyorum yinede tavsiyen için çok teşekkür edrim Esendağlı...

erkara_64

Bende 5800 ı medıa markt tan almıştım ve kutuyu açıp incelememe izin vermediler ama allaha şükür taş gibi hiç bir sorun yaşamadım ve yine aynı yerden alıcam N8 i inşallah bir aksiik çıkarmaz bu finlandiya malı kısmı kutunun üzerinde yazarmı bilginiz varmı?

arkadaş nasıl cihazı açtırmazlar anlayamıyorum uşak gibi bir şehirde hangi telefoncuya gidersem gidim veya turkcel vodafone avea hiç fark etmez istediğim şekilde test ederim öyle alırım...ıphone 4 bile çatır çatır inceledim alacakmış gibi sonrada vazgectim almıyorum dedim ve adam üstüne çay söledi...media market gibi yerde nasıl kurcalatmazlar anlayamıyorum...ve ben kesinlikle elime alıp görmediğim cihazı asla almam teknoloji çünkü bu....

kolera87

Üye
bende 5800 ı siirt teknosadan aldım cihazı kurcaladım bataryasına vesaire herşeyine baktım kabloları bataryası çin malıydı ama gerisi finlandiya sonra kutuya o yuvarlak bandı var yapıştırdılar açarsan geri iadesi olmaz dediler n8 i sordum 999 tl dediler geçen yani cihazı incelemeden alma tabi hattı taktırmazlar şimdiden hayırlı olsun bende senin durumundayım 5800 satıp n8 alcam alıcı bekliyorum

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
peki herşey tamamda bu kapanma sorunu nedir çok fazla sorun duydum bilgisi olan varmı acaba....