Ö_M_E_R
Üye
-
Konu Sahibi
-
nokia cihazların 3310-6600-n95-5800-x6-e72 kullandım emin ol sana diyeceğim tek olumsuz yanı hoperlörünün yanlış yere dizayn edilişi telefonu yere koyduğunuz zaman ses az çıkıyor ama normalde tatmin edici kulaklık sesi süper artı 5+1 e bağla yada hd tv ye o zaman farkına varırsın ne kadar iyi bir cihaz olduğunun...ve bu cihazla herşeyyi ailenle arkadaşlarınla paylaşabiliyorsun bundan güzel daha ne olabilir ki en azından telefon elden ele dolaşmıyor takıyosun tv ye herkes izlior telefon yine sende kalıyor
Ancak senin söylediğinde yanlış arkadaşım . 5800 ' ında dokunmatiği gayet iyi . Hatta çok güzel . V52 ile birlikte dokunman yeter dürtmen deil .5800 dokunmatik değil ki onun ekranına parmağını basman hatta dürtmen gerekiyo N8 de ise parmağının ucunu dokundurman yetiyo anladınbide kamera söz konusu kamera diyorum bak kameracık değil.12Mp nere 3.2 Mp nere kıyaslanmaz bile sen hiç düşün me N8 al sat 5800ı hemen
Eğer 0 kutuda alıcaksa Garantili ve orjinal alacaksa bunlara izin verileceğini sanmıyorumhatta sana tavsiyem alırken şunlara dikkat et;
cihazı önce simkartsız açmayı dene sonra sim kartı tak öyle dene...
cihazın nerede üretildiğini kontrol et cihazın alt kısmında fabrıque en finlande yazıyorsa sorun yok temiz cihaz...
telefon kutu içeriğinde neler olması gerektiğini forumdan yada sitelerden takip et öyle almaya git eksik birşey ile göndermesinler...
telefonu acele etmeden güzel bir şekilde iyice kurcala sana nie kurcalıon demezler sonuçta sen müşterisin yarası varsa sana kurcalama die ikaz da bulunur..şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Eğer 0 kutuda alıcaksa Garantili ve orjinal alacaksa bunlara izin verileceğini sanmıyorum
5800 gibi güzel bir cihazın varsa vede durumun çok çok müsait değilse bence alma.bekle meeGo çksın ozaman al.enazından tamamen yeni bir işletim sistemli cihazın olmuş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?