5800 Şaşırtıcı oLay

Sponsorlu Bağlantılar

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
    Konu Sahibi
5800 Şaşırtıcı oLay
beyler telefonun 3 yıl kadar şarjı sürekli elimde netteyim bir gün gidiyordu yani şarj konusunda hiç sıkıntı yoktu bir hafta önce şarja taktım 2 saat doldu şarjdan çektim batarya zayıf uyarısı verdi şarj aletni değiştrdm sabaha kadar taktım yne aynı batarya degiştirdm hç bi degişiklik olmadı şaşırdım valla telefona cinmi girdi hocaya üfletcem :D bi akıl verin ne olmuştur :P

hikmet366

hikmet366

Üye
hard format at ve şarj olup olmadığını kontrol et

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
    Konu Sahibi
Denedim Formatı Ama Aynı Bde Cfw Degştrip DenCem

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
batarya zayıf dedi peki ne kadar gitti şarj

hikmet366

hikmet366

Üye
cfw çok şarj harcar

belki batarya tükenmistir eskimistır yeni batarya al

- - - Eklendi - - -

cfw çok şarj harcar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
cfw çok şarj harcar

- - - Eklendi - - -

cfw çok şarj harcar

yalann
senin cfw yi kullanınca şarj daha iyi oldu :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
yok ya 2 gün gidiyor

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
    Konu Sahibi
olay şu beyler batarya yeni aldım cfw 2 yıldır kullanyorum alakası yok şarja taktm doldu sabha kadar çektm batarya zayıf uyarısı verdi neyse 15 dk kullandım bi baktım 1 gün gitti eski haline döndu ama ilk başta şarjdan alınca batarya zayıf dyor sorun şimdi bu

by-pegasus

Üye
yeni batarya al ama illa üfletcem diyorsan bizim köye gel hocaya 2 tane efes alıver sana her türlü üfler ondan sonra şarjın 1 hafta gider

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve kara-ask
sekajmer

sekajmer

Üye
Benim n97 imi bir gün arkadaşa verdim ağzına .... . Telefon akşam tak sabaha kadar dursun dolsun 5DK gidiyor . Veee şarda iken şarj bitiyor 1 saat açılmıyor pert yani batarya falanda çözüm olmadı söktüm falan olmuyor sabah takıyorum akşam çekiyom 5dk oynuyom gene takıyorum sabaha kadar 5dk oynuom tak akşam 5 dk oyna falan filan günler böyle geçiyor n97 im ile

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım DonanımsaL Bır Hata

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
    Konu Sahibi
Yok Aga üflemeyede 100 tl istiyolar :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
olay şu beyler batarya yeni aldım cfw 2 yıldır kullanyorum alakası yok şarja taktm doldu sabha kadar çektm batarya zayıf uyarısı verdi neyse 15 dk kullandım bi baktım 1 gün gitti eski haline döndu ama ilk başta şarjdan alınca batarya zayıf dyor sorun şimdi bu

bende de oluyordu aynısı batery monitör kullandım zamanla düzeldi

marist

marist

Üye
Power entegresinden olabilir. İyi bir telefoncuya gösterseydin.

Üst Alt