5800 şarjı çok az gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K.a.a.N

Üye
    Konu Sahibi
5800 şarjı çok az gidiyor
telefonu alalı 1 hafta oldu. v40 kurulu geldi. bi arkadaşımla aynı zamanda aldık fakat farklı yerlerden aldık. onunki 2 gün rahat giderken benimki 1 gün bile gitmiyor. 5-6 defa doldur boşalt yaptım hala aynı. fazla kurcalamıyorum telefonu şarjı biter diye. günde 200 sms alıp gönderiyorum. ne yapmalıyım hard format mı atmam gerek?

lad_enes

Üye
Batarya ömründen olmasın? beLki öLü batarya verdiler

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
günde 200 sms diyorsun ki bu demek şarjın canına okumak :)

mesaj yazmak ciddi şarj harcama araçlarından biridir....

batarya aniden boşalma yani 4-5 kademeden birden batarya zayıf deme gibi bir problemi yoksa sorun yoktur büyük olasılıkla.

format vesaire hiç deneme şarjını kesinlikle etkilemez mesaj sayını düşürebilirsen farkı görebilirsin...

218Amazed420

Üye
günde 200 sms diyorsun ki bu demek şarjın canına okumak :)

mesaj yazmak ciddi şarj harcama araçlarından biridir....

batarya aniden boşalma yani 4-5 kademeden birden batarya zayıf deme gibi bir problemi yoksa sorun yoktur büyük olasılıkla.

format vesaire hiç deneme şarjını kesinlikle etkilemez mesaj sayını düşürebilirsen farkı görebilirsin...

benimki birden bitiyor ve anlamıyorum servise vermeyi düşünüyorum bi öneriniz var mıdır? 1 gün anca gidiyor bu da beni çıldırtıyor :vur

lider_38

lider_38

Üye
arkadaşlar yorumlar eski ama yinede yazayım dedim 28.04.2011 tarihinde yani hemen hemen 2 ay önce bi 5800 aldım cihaz 10 numara tamam şarzıda ilk zamanlar rahat 2 günden fazla gidiodu öyle çok konuşan ve msjlaşan birisi olmamama rağmen ne olduysa 2 aylık cihaz daha sıfır kalitesinde ama bi kaç gündür 1 gün bile zor gitmeye başladı şarjm yani servise vereyim diorumda ancak gitse ne gbi bi işlem uygularlar yada buna gerek varmı onuda bilmiorm ve kızıyorum 500 tl verip aldıgım cihazda böyle ise yazık...

deadlydesire

deadlydesire

Üye
arkadaşlar yorumlar eski ama yinede yazayım dedim 28.04.2011 tarihinde yani hemen hemen 2 ay önce bi 5800 aldım cihaz 10 numara tamam şarzıda ilk zamanlar rahat 2 günden fazla gidiodu öyle çok konuşan ve msjlaşan birisi olmamama rağmen ne olduysa 2 aylık cihaz daha sıfır kalitesinde ama bi kaç gündür 1 gün bile zor gitmeye başladı şarjm yani servise vereyim diorumda ancak gitse ne gbi bi işlem uygularlar yada buna gerek varmı onuda bilmiorm ve kızıyorum 500 tl verip aldıgım cihazda böyle ise yazık...

3gyi kapat,ekran ayarlarından ışığı düşür,saniyesini düşür bnde 4 gün gidiyor... hemde çok konuşan biriyim... eğer bunlar olmadı hafıza kartına yedekleme yap pcye yükle... sonra hafıza kartına bi format sonrada tele bi hard format çak.. dediklerimi aynen uygula gidiomu gitmiomu görürsün;)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
benim 1 gün dayanmıyo :D ama normal günde 2 saat müzik 100 sms 4 saat internet 1 saatte oyun vs ugrasırım :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende ofwde 1.5-2 gün falan gidiyordu.toplam 12-15 saat falan oyun+müzik.şimdi cfw attım sabah şarjı doldurdum daha bir diş bile gitmedi.

nalcam22

nalcam22

Üye
sen batarysyı 8 saat şarj et düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt