5800 s60 a güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Görkem Köseoğlu

Üye
    Konu Sahibi
5800 s60 a güncelleme sorunu
Arkadaşlar 5800 telefonum var yeni çıkan s60 güncellemesini yapamıyorum *#0000# den telefon yönetimi cihaz güncellemelerinden (ikiside aynı şey ama) nokia suite den hatta o olmayınca kendi verilen cd sindeki ovi suite den hiç bi yerde yapamadım telefon güncel diyor ama 52.0.007 sürümünde hala tel lütfen yardım edin :(

Görkem Köseoğlu

Üye
    Konu Sahibi
yardım eden yokmu

opsozan

Üye
NEMESİS SERVİCE SUİTE PROGRAMINI İNDİRİN.

1. Cihazınızı (Nokia 5800 Xpress Music) USB kablosuyla bilgisayarınıza PC Suite modunda bağlayın.
2. Nemesis Service Suite (NSS) programını çalıştırın.
3. Sağ üstteki büyütece tıklayın, sonra “Phone Info” butonuna tıklayın. (kırmızı çemberler)
4. Sağ tarafta yer alan “Product Data Edit” kutusunun altında yer alan “Read“a tıklayın. (kırmızı çerçeve)
5. Product Code kısmına (mavi çerçeve) yeni ürün kodunu yazın. Sağında yer alan “Enable” kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın tabii ki. Nokia 5800 XM için kullanabileceğiniz Product Code‘ları:

TELEFONUN RENGİNE GÖRE KULLANINIZ.

0587676: Euro2 Turkey NAVI
0573741: Euro2 Turkey BLACK
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

6. Kodunuzu yazdıktan sonra “Write” butonunu tıklayın. (yeşil çerçeve)
7. Bilgileri tekrar okutun, ürün kodunuzu karşılaştırın. İşlem başarılı ise programı kapatıp NOKİA SOFTWARE UPDATER programı ile güncellemeye başlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ene524

Görkem Köseoğlu

Üye
    Konu Sahibi
malesef buda olmadı :(

Ene524

Ene524

Üye
NEMESİS SERVİCE SUİTE PROGRAMINI İNDİRİN.

1. Cihazınızı (Nokia 5800 Xpress Music) USB kablosuyla bilgisayarınıza PC Suite modunda bağlayın.
2. Nemesis Service Suite (NSS) programını çalıştırın.
3. Sağ üstteki büyütece tıklayın, sonra “Phone Info” butonuna tıklayın. (kırmızı çemberler)
4. Sağ tarafta yer alan “Product Data Edit” kutusunun altında yer alan “Read“a tıklayın. (kırmızı çerçeve)
5. Product Code kısmına (mavi çerçeve) yeni ürün kodunu yazın. Sağında yer alan “Enable” kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın tabii ki. Nokia 5800 XM için kullanabileceğiniz Product Code‘ları:

TELEFONUN RENGİNE GÖRE KULLANINIZ.

0587676: Euro2 Turkey NAVI
0573741: Euro2 Turkey BLACK
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

6. Kodunuzu yazdıktan sonra “Write” butonunu tıklayın. (yeşil çerçeve)
7. Bilgileri tekrar okutun, ürün kodunuzu karşılaştırın. İşlem başarılı ise programı kapatıp NOKİA SOFTWARE UPDATER programı ile güncellemeye başlayabilirsiniz.

Arkadaşım Allah senden razı olsun senin sayende v60'a güncelliyor.İki aydır halledemediğim sorunumu halletmeme yardımcı oldun çok teşekkür ederim :tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk:

Ene524

Ene524

Üye
Son sorum peki bu işleme yaptıktan sonra garanti dışına çıkar mı ? Ya da eski koda nasıl dönmeliyim aydınlatırsanız sevincim iki katına çıkar.Şimdiden :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt