5800 Rom patcher \sys\bin\patcher*.ldd sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pantëra!

Üye
    Konu Sahibi
5800 Rom patcher \sys\bin\patcher*.ldd sorunu
PHNT yöntemi ile telefonu hackledim normal rehberde harfler çıkyıor müzik çalar değişti vs. fakat RomPatcher i kurunduktan sonra açıyorum \sys\bin\patcher*.ldd bulunamadı diyor dolayısıyla imzasız program kuramıyorum yardım lütfen :)Bu dosyayı elle atmaya çalıştım xploler le bin in içine attım fakat yine aynı hatayı alıyorum :vur

• Beğen
Tepkiler: anık

21sacraments

21sacraments

Üye
modifiye ederken sys/bin icine o dosyayi atmamissin

Pantëra!

Üye
    Konu Sahibi
Modifiyeden kastın PHNT mi ve nasıl atabilirim baştanmı hacklenecek çünkü Helloox2 de bi yere kadar gelip takılıyor...Eğer nasıl atabileceğimi söylersen çok büyük sevaba girersin :)

21sacraments

21sacraments

Üye
eger telefonun versiyonu v40 veya ustuyse helloxi unut hack yapmiyor cunku forumda ara v51 hack diye resimli anlatimlar bulursun

Pantëra!

Üye
    Konu Sahibi
Hacki yaptım zaten bu anlatımdaki gibi versiyonum v51.

21sacraments

21sacraments

Üye
hmm o zaman o indirip kurdugun modifiye sorunlu yada rofs3 dosyasini yapmadin sen dosya isimlerine dikkat et bu sitedeki anlatimlari yapmaya calis

Pantëra!

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden Hacklesem bi sıkıntı yaşarmıyım?

tusubasa

Üye
5230 v11 da aynı helox 2.11 kurdum takıldı 2.03 kurdum takıldı 2.04 kurdtm takıldı 2.10 kurdum takıldı 2.02 kurdum oldu demeki helox her telefonun uyumuna göre versiyon düzenlemiş şimdi git n95 v11 re helox 2.11 ri takılıyo bekle bekle ilerlemiyo ama secmanla 1 dk hack yaptı yada helox 1.03 le hack oluyo çözmem lazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt