5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

arkadaşlar şu magic iso da neyi değiştirince ne oluyo nerden bilicez? bilen biri yok mu koskoca sitede ya

Doğancan kardeşim son verdiğin linkte nelerde değişiklik yaptın ?

estami

Üye
Değerli bilen üstadlar telefonu hackledim ilk versiyonu yükselttiğimde pruduct koduda değiştiği için nemesis ile kendi blue 5800 arakasında yazan product kodunu değiştirmiştim şimdi bu son yaptığım hacklemede product kodu değiştimi yenidenmi düzeltmem gerekecek değiştiğini nasıl anlayabilirim?

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim biliyorum gerçekten çok kafa patlatmak gerekiyor. master tezimi yeni bitirdim bende başlayacaktımki 5 küsür aydır memlekete gitmediğim aklıma geldi .. yoksa beraberde bilgilerimizi paylaşırdık.. benimde bir ailem var geri döndüğümde sizden çok şeyler bekliyorum. Memlekette nete pek girmemde kafa dinlerim genelde.. Sana başarılar ve kolaylıklar...

Bu ara ovi maps içindeki maps'i açtım düzenledim ama hiçbir sisx oluşturma dosyası geri kapatamadı biri bulursa yaparsa söylesin

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Hehe ,doğru sorma ben güncelledim bu sürümü tekrar kardeşim baktıyasan işte bu açılış ve kapanışa resim ekledim ve fontu değiştirdim tr karekterli ne bilim galeri ve müzik çaları hızladırdım flan bak istersen..

Elimde mbm açılış resimleri var bu proftakilerle değiştirmek istiyorum
ancak senin eklediğin açılış ve kapanış resimlri nerde onun hakkında bilgi verirsen sevinirim

:\resource\apps içinde mi?

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Elimde mbm açılış resimleri var bu proftakilerle değiştirmek istiyorum
ancak senin eklediğin açılış ve kapanış resimlri nerde onun hakkında bilgi verirsen sevinirim

:\resource\apps içinde mi?
Dostum nokia açılış ve kapanış resimlerinin uzantısı .mif'dir.

@n!wa+*R™;2157094' Alıntı:
Dostum nokia açılış ve kapanış resimlerinin uzantısı .mif'dir.
Teşekkürler.Resimler güzel.
Startup.mif buldum diğerinin adı nedir?
mif uzantılı resim convert etmem lazım şimdi hımm neyse uğraşayım açılış kapanış resmi güzel olmuş eline sağlık başka ek fotolar oluyormu deneyim
Edit: SysAp.mif buldum

[CeZZaR]

Üye
Öncelikkle eline sağlık ben bişi sorcaktım. Benim tel normalde kırmızı ama ben nss ile navi kodunu girdim ve güncelleme yaptım yani şu an navigation edition. Bu firmwareyi kurmam için yapmam gereken ilk şey ne red e çevireyim mi tekrar. Bi de yaklaşık 10 mb lik yer açmışsın bu açılan yere kullanışlı bazı programları koysan nasıl olur live messenger x plore falan? Bişi daa sorcam bu navigation edition un farkı ne yha? ben pek fark göremedim de

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
İşte dostum her zaman tetışılan bir şey Navi'nin hiç bir artısı yok o yüzden sen onu tekrar Normal XP yap birde bu güncellemeyi yüklenemn içinde normal XP olması lazım hatta bak Navifirm ile telefonunun orjinal dosyalarını indir ve bu güncelleme dosyamı orjinal dosyan ile değiştiriceksin.Bu işlemler için Flash atmasını bilmen lazım5800 V40 hack konusuna bak dha iyi anlarsın.

--------------- Ekleme ---------------

Açılış:SplashScreen.mif

Kapanış:SysAp.mif

Yol:Her ikiside Resource/apps/-

Bu arada o kadar araştırdım fakat adam gibi Pc de .Mif'e convert edecek bir proğram bulamadım..

Açılış:SplashScreen.mif

Kapanış:SysAp.mif

Yol:Her ikiside Resource/apps/-

Bu arada o kadar araştırdım fakat adam gibi Pc de .Mif'e convert edecek bir proğram bulamadım..

---------------------------------------------------------------------------

Tamm dosyaları buldum sağolasın

mif yapamak kolay telefon üzerinden pythom yazılımları bunu yaıyor
360px × 640px güzel 5800 fotoğraf bulmak gerek...

Telefon üzerinden jpg uzantılı fotoları mif yapan program mif_maker.sis
programı bulamazsan gönderirim. GİF leri mif yapan bir program bulamadım olsa giriş animasyonlu olurdu
örnek ekrana koyabilceğim fotolar arıyorum

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Dostum S60v5 için buldunmu onu yada bende yaptım ama dönüştürme işini yapamadım..

@n!wa+*R™;2158506' Alıntı:
Dostum S60v5 için buldunmu onu yada bende yaptım ama dönüştürme işini yapamadım..
Doğancan kardeşim mif resim ararken bir konu buldum süperrrrr! firmware içine sabit yazabilirsen bu işlemleri sanırım çok güzel olucak telefonun açılışı.
Bulduğum sitede sırf açılış ekranı için düzenleme programı yapmışlar
ingilizcen iyi değilde google translate kullan ben ordaki hazır mif dosyası ile firmware yaptım kendime ancak sık sık değiştirmek isteyenler için altarnatif bişe yazılabilmeli

Bunu istiyoruz yaparsın sen bu işi...

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bakıyorum..

@n!wa+*R™;2160066' Alıntı:
Baktım o siteyide biliyorum zaten ordakiler gereksiz dostum ben y,ne başka resimlere bakarım ama o işlemler gereksiz..

arkadaşım bu 10.5 mb falan filan biseyler var ama ben bu inen rarlı dosyanın içindeki dosyayı ne yapıcam
nasıl yüklenicek bu ne yapılacak eksiklikler fazla ben mesela bilmiyorum

mustafa

Üye
dostum sen iyi bir anlatım yap resimli. soru ve sorunlar azalacaktır emin ol

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
dostum sen iyi bir anlatım yap resimli. soru ve sorunlar azalacaktır emin ol
Baba tamamda bu "Profesyonel" sürüme yükselmiş,bundan önce Beta 1,Beta 2,Final olmuş ben her sürümde bunu tek tek anlatacakmıyım ama neyse bu Profesyonel sürüm olduğu ve devamlı güncellediğim için birde üst konu ya haliyle resimli bir anlatım yapacağım

Yeni güncelleme tamamlandı..Bu sürüm üzerinden yayınlayacağım,yarın düzenlerim

kardeşim bugun yükledim firmware yi.. hani effect değiştiriyorum demiştim ya tam benim effecti eklemişsin süper olmuş hız felan gayette düzgün çalışıyor. eline sağlık aynen devam