5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Hayır yok zaten Flash ile format atacan hiç bişi klmıyacak

ben bi hata buldum sadece bende olduğunu sanmıyorum sanırım genel bir hata öncelikle yeni yükleyince patches klasörü olmadığı için rom patchker çalışmıyor patch klasörü paylaşırsanız iyi olur yoksa bende verebilirim
ikinci hata ise orjinal 5800 fontunda fontu attığım zaman sanırım sadece k harfi ters yazıyor menude düzgün fakat
mesajlar bölümünde Gelen kutusunun yazısında K ters unun üstünde utusu yazıyor ve k ters duruyor program kaldırırken
aldırılıyor aldırıldı gibi şeyler yazıyor k hem ters oluyor hemde ondan sonra gelen harfin üstünde oluyor bazı yerlerde düzgün ama deneyip banada çözümünü aktarırsanız sevinirim

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Patchler sitede var ararsan bulursun zaten Rom'un yaması olmadan çalışacağı bilmeyen yok ve K harfi olayıda senle alakalı bir şey başka font kullan

bu modifiyeyi nasıl yüklicez akadaşlar bi açıklama yaparsanız çok sevinirim şimdiden çok tşkler..

Denibo

Üye
videosu filan yokmu hocam görelim bütün herşeyini

uygulamalar
Nokia klasörü içindeki
Telefon Ayarları çalışmıyor Tepki vermiyor
Bu sanırım kısayol bunu çalıştırmanın bir yolu varmı öyle kalsa sorun olur mu?

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalar
Nokia klasörü içindeki
Telefon Ayarları çalışmıyor Tepki vermiyor
Bu sanırım kısayol bunu çalıştırmanın bir yolu varmı öyle kalsa sorun olur mu?
Açıklayayım arkadaşım onun çalışmaamasının nedeni ki o telefon ayarları bilindiği gibi nokia'nın oto olan başlangıç ekranıdır ve biz ne yapmıştık formattan sonra oto açılan my nokia ve açılış ekranı olayını kapattık ve çalışmaması da çok normal

--------------- Ekleme ---------------

videosu filan yokmu hocam görelim bütün herşeyini
Sencede her şeyi yazmıyormu maddeler halinde dostum..?

bu modifiyeyi nasıl yüklicez akadaşlar bi açıklama yaparsanız çok sevinirim şimdiden çok tşkler..
Flash işlemini bilmen lazım ve ana sayfada link de var daha iyi okursan halledersin

kutukak

Üye

Teşekkürler

hell26

Üye
Dosya Yöneticisi ve Müzikçalar İngilizce bitinde my files diğerinde itunes yazıyor bunlar türkçe olmuyor mu?

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Dosya Yöneticisi ve Müzikçalar İngilizce bitinde my files diğerinde itunes yazıyor bunlar türkçe olmuyor mu?
Dostum bakın gerçekten samanlıkta iğne arama yani ne diyeyim onlar yeni kon eklediğimiz için tane eng. isimli oluyor yani bunun ne gibi bir rahatsızlık verdiğini anlmadım eğer bir sorun olsaydı ben yazardım bunu ana sayfaya onu rom p.'dan gizli menüyü aktif ederk değiştirebiliriz ama nedense seçeneklerde olduğu halde işe yaramıyor işte bu kadar.

hell26

Üye

nasıl düzenleriz türkçe yaparız telefonumu yarım türkçeye çevirilen çin telefonları gibi hissettiriyor.

batukula

Üye

Flashladıktan sona pil süresi çok düşüor buna nasıl bi çare bulucazrompatcher yüklemenin hiç yolu yokmu bu haldeyken ???

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Flashladıktan sona pil süresi çok düşüor buna nasıl bi çare bulucazrompatcher yüklemenin hiç yolu yokmu bu haldeyken ???
Hacklenmemiş bir sistem için Rom P. yüklemenin hiç bir yolu yok ve Flash işlemi bir nevi güncellemedir o yüzden tabiiki boşaltacak bataryayı..

bozic

Üye
@n!wa+*R™;2152915' Alıntı:
Hacklenmemiş bir sistem için Rom P. yüklemenin hiç bir yolu yok ve Flash işlemi bir nevi güncellemedir o yüzden tabiiki boşaltacak bataryayı..

kardeş sanırım arkadaş flash attıkdan sonra pil süresi azalıyo yani az dayanıyo demek istemiş.bende onu diyecekdim zaten min 3 bucuk gün giden pil şimdi max 2 gün gidiyor bunu bi göz önünr alırsan sevinirim senden kurtulmaz bu ayrıca her gün takip ediyorum devamlı yeni bir güncelleme varmı diye sıkı takipçinim yani

@n!wa+*R™ genç ve çalışkan kardeşim.. ellerine sağlık.. sen olmasan ben çok uğraşacağım senin firmware'yi kendime göre değiştiriyorum ve telefonuma kuruyorum.. sakın yanlış anlama beğenmediğimden deil ama çok sevdiğim tema efekti yazı tipi gibi ufak şeyler... ellerin klavyen akıl sağlığın dert görmesin.

bu arada ovi maps'i hafıza kartına kurmaya çalışıyorum.. sanki kuyruğuna geldim gelecem benden uğraşması olur yada olmaz

Kolaylıklar dilerim.. artık dinlen..

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Görevimiz

Niye kızıyorsun ki. Bir kerede bana teşekkür etsinler
Hayır kardeşim tabiiki bilen daim yardımda bulunmalı ayırt etmeksizin fakat ben bu font olayını o kadar çok yazdımki yani üyeler sorunlarını direk yazmak yerine bu konu sayfalarına baksalar inan o kadar çok yararlanacaklar ki inanamazsın

Dostum çok teşekkür ederim inan içten söylüyorum

Tabiiki sende editleyebilirsin sonuçta tema efekti,font vs. bunlar kişiseldir ben sadece sizlere bir alternatif yaptım aslında aklımda bir çok şey var ama dostum işte bu dosyaların yerlerini bulmak önemli yine bakınıyorum modifiyelere ufak tefek zaten yeni konu açmayacağım Professional Editions üzerinden güncelleyeceğim zaten ana konudada yazmıştım saygılar kardeşim..

cix_man

Üye
Zaten bende şaka yapıyorum. Ayrıca haklısın da. Ama bunu ne kadar desen de boş. Tekrar tekrar sorulmaya devam ediliyor. (Bu arada bunu hemen o arkadaş üzerine alınmasın genel konuşuyorum)