trtrtr123
Üye
inşallah çözüm bulunur bi eksiği o şuan başka sorun çıkmadı. Bir çok şeyide denedim kontrol ettim sorun yok...@n!wa+*R™;2138796' Alıntı:Ya harbiden senin demen ile farkettim bende..
Yaw aynen ha tam herşeyi fulledik dedik başka bişi çıktı..
Dostum şu an bi bakıyorum ona inş. yapabilirim..
Professional Sürümde Eksik dosyalardan dolayı Çeşitli sorunlar çıkar mı varmıdır die Denediklerim...
- USB bağlantısı
PC Suite çalışıyor. Depolama çalışıyor. Görüntü çalışıyor. Medya aktarımı Çalışıyor.
- Kulaklık Girişi
Kulaklık modu çalışıyor. kendi kulaklık kumandası bağlıyken çalışıyor.. Muzik kulaklığı çalışıyor. hat dışarı modu çalışıyor. tv çıkış modu çalışıyor, Müzik standı çalışıyor.
- 3G bağlantı
Görüntülü sohbet ve 3G intnette sorun yok çalışıyor.
- Alarım ve ajanda fonsiyonlarının tamamı düzgün çalışıyor
- GPS
Tümleşik temel yardımcı ve şebe GPS hepsi sorunsuz çalışıyor.
- Arama ile ilgili işlemlerde
Video araması(3g) arayanın videosu, arayanın fotoğrafı, arama esnasında konferans desteği. ahize ve hopörlörle görüşme, mikrofon susturma özelliği, telefon kulaktayken ekranın dokunmatiği devre dışı kalma özelliğ, konuşma esnasında numara çevirme yada menüye geçiş, msjlara geçiş, arama gelince telefonu ters çevirince sessiz moda geçmesi hepsi bu saydıklarımın sorunsuz çalışıyor...
- Web
3g bağlantı ve Wifi çalışıyor sorunsuz birşekilde...
- Kamera video galeri hakkında
Kamera düngüz çalışıyor tüm efek ve ayarları aktif, Video çekim modu dügzün çalışıyor tüm özellikleri aktif, Galeri düngün çalışıyor.
- Müzik ve Radyo
Müzik çalar yine mp3 wma gibi desteklediği tüm müzkleri açıyor ve ekolayzır stero ses yüksek ses gibi özellikleri aktif... Radyo çalışıyor fakat radyonun RDS (yayın bilgisi sanatçı şarkı ve radyo adı bilgisi) çalışmıyor bu genel v40 sorunu...
- Rehber
Tüm rehper özellikleri sesli komut ve zil tonu atamaları çalışıyor...
- Sesli komut sistemi
Sesli komut sistemi çalışıyor.
- Mesajlar ve klavyeler
Mesaj karakter desteği hücre yayınları MMS çalışıyor. Küçük QWERTY klavyesi çalışıyor. Alfa sayısal klavyesi çalışıyor. El yazı kalvyesi Çalışmıyor...
-
Şimdilik kontrol ettiklerim bunlar...
Birde bu son yaptığın rofs2.V02 dosyası hiç birtürlü değişiklik kabul etmiyor!!!
Nokia editör ile dosya ekleme veya çıkarma yapınca düzgün bir şekilde kurulsada SİS veya JAVA program yüklerken sürekli dosya bozuk hatası veriyor.
Sadece Font dosyasını değiştirdiğim halde sorun çıkarmıştı tekrardan sonra hiç düzenleme yapmadan yükledim direk senin dosyayı fontu sonradan kurunca değiştirdim.
Neyse onlar kolay işler şu el yazı klavyesini çözmek için bende bakıyorum kimbilir hangi dosya *.r14 dosyası tek tek inceleyip bakmak gerek. Sildiğin dosyaları grup grup ekleyip kurmak gerek sonra deneyp çalışmadıysa yeniden bakmak gerek... Sildiğin dosyaları sen daha ii bilirsin.