5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

@n!wa+*R™;2138796' Alıntı:
Ya harbiden senin demen ile farkettim bende..

Yaw aynen ha tam herşeyi fulledik dedik başka bişi çıktı..

Dostum şu an bi bakıyorum ona inş. yapabilirim..
inşallah çözüm bulunur bi eksiği o şuan başka sorun çıkmadı. Bir çok şeyide denedim kontrol ettim sorun yok...

Professional Sürümde Eksik dosyalardan dolayı Çeşitli sorunlar çıkar mı varmıdır die Denediklerim...
- USB bağlantısı
PC Suite çalışıyor. Depolama çalışıyor. Görüntü çalışıyor. Medya aktarımı Çalışıyor.
- Kulaklık Girişi
Kulaklık modu çalışıyor. kendi kulaklık kumandası bağlıyken çalışıyor.. Muzik kulaklığı çalışıyor. hat dışarı modu çalışıyor. tv çıkış modu çalışıyor, Müzik standı çalışıyor.
- 3G bağlantı
Görüntülü sohbet ve 3G intnette sorun yok çalışıyor.
- Alarım ve ajanda fonsiyonlarının tamamı düzgün çalışıyor
- GPS
Tümleşik temel yardımcı ve şebe GPS hepsi sorunsuz çalışıyor.
- Arama ile ilgili işlemlerde
Video araması(3g) arayanın videosu, arayanın fotoğrafı, arama esnasında konferans desteği. ahize ve hopörlörle görüşme, mikrofon susturma özelliği, telefon kulaktayken ekranın dokunmatiği devre dışı kalma özelliğ, konuşma esnasında numara çevirme yada menüye geçiş, msjlara geçiş, arama gelince telefonu ters çevirince sessiz moda geçmesi hepsi bu saydıklarımın sorunsuz çalışıyor...
- Web
3g bağlantı ve Wifi çalışıyor sorunsuz birşekilde...
- Kamera video galeri hakkında
Kamera düngüz çalışıyor tüm efek ve ayarları aktif, Video çekim modu dügzün çalışıyor tüm özellikleri aktif, Galeri düngün çalışıyor.
- Müzik ve Radyo
Müzik çalar yine mp3 wma gibi desteklediği tüm müzkleri açıyor ve ekolayzır stero ses yüksek ses gibi özellikleri aktif... Radyo çalışıyor fakat radyonun RDS (yayın bilgisi sanatçı şarkı ve radyo adı bilgisi) çalışmıyor bu genel v40 sorunu...
- Rehber
Tüm rehper özellikleri sesli komut ve zil tonu atamaları çalışıyor...
- Sesli komut sistemi
Sesli komut sistemi çalışıyor.
- Mesajlar ve klavyeler
Mesaj karakter desteği hücre yayınları MMS çalışıyor. Küçük QWERTY klavyesi çalışıyor. Alfa sayısal klavyesi çalışıyor. El yazı kalvyesi Çalışmıyor...
-

Şimdilik kontrol ettiklerim bunlar...

Birde bu son yaptığın rofs2.V02 dosyası hiç birtürlü değişiklik kabul etmiyor!!!
Nokia editör ile dosya ekleme veya çıkarma yapınca düzgün bir şekilde kurulsada SİS veya JAVA program yüklerken sürekli dosya bozuk hatası veriyor.
Sadece Font dosyasını değiştirdiğim halde sorun çıkarmıştı tekrardan sonra hiç düzenleme yapmadan yükledim direk senin dosyayı fontu sonradan kurunca değiştirdim.

Neyse onlar kolay işler şu el yazı klavyesini çözmek için bende bakıyorum kimbilir hangi dosya *.r14 dosyası tek tek inceleyip bakmak gerek. Sildiğin dosyaları grup grup ekleyip kurmak gerek sonra deneyp çalışmadıysa yeniden bakmak gerek... Sildiğin dosyaları sen daha ii bilirsin.

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Dostum inan ana sayfayada yazdım 4000 yane rar dosyası var...:S
(ayrıca helal olsun bi el yazısı çalşmıyr die ki ona bakacam ankette Fena değil Demişssin......

@n!wa+*R™;2138973' Alıntı:
Dostum inan ana sayfayada yazdım 4000 yane rar dosyası var...:S
(ayrıca helal olsun bi el yazısı çalşmıyr die ki ona bakacam ankette Fena değil Demişssin......
Teşkkür ederim Sağol emek harcıyorsun Bozulma hemen fena değil dediğime
Prof sürümün tam anlamıyla hakkını vermesi gerek!
Sorun çıkmayan bir sürüm olursa, oyum iyi yönde olucaktır.Fena deil demek kötü anlamına gelmez ki... Bu prof olmasına rağmen sorun çıkıyor ve içinde düzenleme yapılamıyor bunlar benim için sorun... bu son eklediğin profta düzenleme yapılmyor bu çok büyük eksiklik bir dosya eklediğimde veya çıkardığımda hiçbirşey kuramıyorum tele... Beta1 ve beta2 ve final die yayınladıklarında bu sorun yoktu şuan en sorunsuz "Final" olarak ekledğin dosya ondada bir ağırlık var telefonu ağırlaştırıyor bu prof çok hızlı... final sürümüne geçişmi yapsam ona kendi efect ve temamı atınca birde kendi 10282EDC.txt fotoğraf ayarlarımı eklediğimde sorun kalmıyacaktır ona geçiş yapabilirim.

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Valla ayıp ettin hatta fena değil şıkkını işaretleyenler hepsi yaıp ettiler zaten baktım fena değil diyenelrin hepsi yeni üye 1 mesajı olan üyeler ama olsun be dostum biz yapıyoruz ve rofs dosyası üzerinde gayet güzel bir şekilde düzenleme yapılıyor zaten oarayada yazdım,Profesyonel sürümü güncelleyeceği diye

kardeş takma kafaya geyet güzel bir sürüm emek harcamışsın belli tebrik ediyorum daha güel sürümler yapmak dileğiyle bende şuan o iş içindeyim n97 nin ev ekranını 5800 a belki monte edebilirim onun araştırması içindeyim o dosyaların hangileri olduğunu bi bulabilsem n97 fw si ile uğraşıyorum

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Emeğime saygı duyana bilhassa bende saygı gösteririm..

HAcı n97 homescreen hakkında şimdi ben biliyorum o dosyayı ama dediğin gibi bende bi Navifirm ile n97 Firmareyi nidirim ve bi araştrim..

Aslında korktuğum nokta şu n97'de Widget olayı var ya işte ev ekraınana koyma falan o n97 has bi özellik diye düşünüyorum ama bakalım
Hatta sen turkey versiyonunu bulduysan bana gönderbilirmisin?

tmm işte usta widgetiyle beraber yapaca donanımsal değilki widget desteği.... bide ben senin dosyayı navi fw nin içine atıp yükleyecem bi problem çıkarmaz dimi

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
tmm işte usta widgetiyle beraber yapaca donanımsal değilki widget desteği.... bide ben senin dosyayı navi fw nin içine atıp yükleyecem bi problem çıkarmaz dimi
Bu arada zaten bizim tellerde Widget desteği var ben o dosyalarınıda bilirim ve yükleniyorda 5800,baba bana acil atarmısın n97 turkey Firmwareyi?
Neyse buldum ben

nasıl atacam kidosyaları

--------------- Ekleme ---------------

tmm o zaman hadi bekliyoruz n97 ev ekranını

tesüf ederim "bide ben senin dosyayı navi fw nin içine atıp yükleyecem bi problem çıkarmaz dimi" bu sorumu cevaplamadın yani navigasyom sürümü

Eline sağlık tam prof olmadı Prof Beta olsun bu sürüm
El yazısı dosyalarını buldum ama bu seferde açıyor kalemle yazı yazılmıyor kesin eksik birkaç dosya daha var...
resource içine MsgEditorAppUi.r14 MsgEditorUtils.r14 vs... bu klasörde bi kaç dosyayı geri attım kalvye açılıyor ama kalemle yazı yazılmıyor. ekranda pasif bi durumda açık şekilde kaldı...

Bir sorun daha var video izlerken galeriden normalde yan açıyor kendi playerı fakat ekranı dikkende yan izlenmesi gerek... ekranı dik tutunca yan kalmıyor direk videodan atıyor...

@n!wa+*R™;2139181' Alıntı:
Şu an indiriyorum..HAdi bakalım
VERSİYON YAZISINI DÜZELTMEYİ UNUTMA N97 HOME SCREEN OLURSA BU SÜRÜMÜN ADI V50.0.000 OLSUN

hitachi

Üye
@n!wa+*R™;2138614' Alıntı:
Yukardada anlattığım gibi yaptım.Naviden gelen dosyalar ile sadece senin verdiğin 10 mb lik dosyayı değiştirdim.Başka ne değişmesi gerekiyodu ?
Dostum tabii ki hackli olmaz ben bu sürüme hack patchleri yerlerştirdim fakat rom V40'ı hacklemek için olan rofs ile oto kurulu geliyor

Bak şimdi 5800 V40 hack konusuna git ve orada yazar orjinal dosyanız ile bu hackli rofs dosyasını değiştiriceksiniz diye onu indir hem benim sürümümü hemde hackli rofs'u değiştirip Flash atacaksın[/QUOTE]

Teşekkürler kardeşim.
Bu sefer tamam galba

Bu arada el yazısı bence gereksiz ama kullanana da saygı duyarım.İngilizce dil kalsaydı fena olmazdı.Bide haritalar konusunda bi gelişme olucakmı.Hani e üzerine kurulması için çalışıcaktın

@n!wa+*R™;2139181' Alıntı:
Şu an indiriyorum..HAdi bakalım

Kardeş eğer 5800 a n97 ana ekranı ve widget olayını yaparsan nokia peşine adam takar valla

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
El yazısını halledttim gayet iyi takır takır çalışıyor,güncelliyorum hemen

Teşekkürler kardeşim.
Bu sefer tamam galba

Bu arada el yazısı bence gereksiz ama kullanana da saygı duyarım.İngilizce dil kalsaydı fena olmazdı.Bide haritalar konusunda bi gelişme olucakmı.Hani e üzerine kurulması için çalışıcaktın

Kardeş eğer 5800 a n97 ana ekranı ve widget olayını yaparsan nokia peşine adam takar valla [/QUOTE]
HAha hacı O laf dehşetti ya kafaya taktım yapacam ülean madem Wideget desteğini koydun o zman ana ekranada takacan

Bu arada merak etme o olayı hallettim hemen güncelliyorum el yazısı sorunu çözüldü

VERSİYON YAZISINI DÜZELTMEYİ UNUTMA N97 HOME SCREEN OLURSA BU SÜRÜMÜN ADI V50.0.000 OLSUN
Haha yapalımda isim olayı kolay

Arkadaşlar el yasısı olayı halledilmiştir ve denemiştir.

Link tekrar güncellendi indirip Flash atabilirsiniz

hitachi

Üye
HAha hacı O laf dehşetti ya kafaya taktım yapacam ülean madem Wideget desteğini koydun o zman ana ekranada takacan

Bu arada merak etme o olayı hallettim hemen güncelliyorum el yazısı sorunu çözüldü

Haha yapalımda isim olayı kolay

Arkadaşlar el yasısı olayı halledilmiştir ve denemiştir.

Link tekrar güncellendi indirip Flash atabilirsiniz[/QUOTE]

o kadar önemli değil ya valla yoruldum her akşam flaş at bida bi ton pro yükle allah sanada kolaylık versin.

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

o kadar önemli değil ya valla yoruldum her akşam flaş at bida bi ton pro yükle allah sanada kolaylık versin.[/QUOTE]
Sen beni düşün ben daha hiç düzemedim bile denemelerden dolayı.HAcı olsun yha el yazısı bencede olamz ise olmaz bir özellik zaten düzelttimde

Ben wireless ile internete bağlanınca sürekli kopuyor.Bunun firmware ile ilgisi var mı ? Bundan önceki firmwarede böyle bir sorunum yoktu.

Teşekkürler kardeşim deniyorum. BUndan önceki sürümde Galeride sorunla karsılasıyordum belirli bir süre sonra resimlerimi açamıyordum Galeriden umarım bunda öyle bir sorun yoktur. Teşekkürler tekrar.

ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION-SiGNED.SIS

Bunu yükleyemiyorum dostum sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor ve yüklemiyor. Telefon hackli ve patchler açık ?

baba emek vermisisn uğraşmışşsınn teşeküler ellerine klavyene sağlık inşallah en kısa zamanda deniyecemmm