hitachi
Üye
bu arada 6icons ev ekranında telefon etmek için numaraları çıkaramadım :S
Dostum o romu ben güncelledimmenü sonra arama tuşuna bas öyle çıkıyor.
--------------- Ekleme ---------------
Doğancan Kardeşim,
3 tür flas atıyorum ama hala rom pather otomatik kurulmadı.Verdiğin dosyada kurulmuyo .Son flasta telefonun menü geçişleri dönmeli falan oldu.Anlamadım ama hoşuma gittiŞu rom pathcer olaynı bi çözebilirsen süper olur.Acaba bişeyimi eksik yapıyorum.
Sağolasın..Fontu aynı bıraktım kardeşim hoş duruyor ince,zarif..Zaten sonradan değiştirebileğin en kolay şeylerden birieline sağlık arkadaşım güzel bir çalışma olmuş daha tam inceleyemedim ama görünüş itibariyle başarılı bir çalışma. ama fontu beğenmedim
İşte bende de aynen üzerine rom patcher kurmaya çalışınca sertifika hatası veriyor.@n!wa+*R™;2137560' Alıntı:Dostum o romu ben güncelledimAltta değiştirlme ve sebeb yazıyor ya konunun altında işte oraya sebebinide yazdm zaten.Mesala;Rom tam 10 mb oldu,tema efeckti değişti,Rom yamaları Z'den çıkartıldı ve sistem dahada hızlandırıldı
Ya baba rom olayında bişi yok gözünü sevim ilk önce 2 hack patchini aktif yap ve rom patcherı tekrar kur C'ye resetle artık oto başlıyacak.Bu kadar
@n!wa+*R™;2137560' Alıntı:Dostum o romu ben güncelledimAltta değiştirlme ve sebeb yazıyor ya konunun altında işte oraya sebebinide yazdm zaten.Mesala;Rom tam 10 mb oldu,tema efeckti değişti,Rom yamaları Z'den çıkartıldı ve sistem dahada hızlandırıldı
Ya baba rom olayında bişi yok gözünü sevim ilk önce 2 hack patchini aktif yap ve rom patcherı tekrar kur C'ye resetle artık oto başlıyacak.Bu kadar
Sağolasın..Fontu aynı bıraktım kardeşim hoş duruyor ince,zarif..Zaten sonradan değiştirebileğin en kolay şeylerden biri
menü sonra arama tuşuna bas öyle çıkıyor.
Bende teşekkür ederimsertifika hatası alanlar çözüm şu cer.opda dan rompatcher i birdaha sign edin sorun kalmıyor kardeşim elinesağlık gerçeken eksiksiz bir rom
Süper son modifiye işlemleri ile kusursuz oldu!!! TEŞŞEKÜRLER...
fakat v40 versiyonun tek eksikliği rodyoda RDS bilgisi vermemesi arada da radyodan atması...
bunuda v31 kullanan arkdşların hackli telefonundan acaba gerekli dosyayı kopyalayıp uyguluyabilirmiyiz??? Ben radyo için olan gerekli sistem dosyası hangisi araştırıyorum bulursam v31 versyonu kullanan birinden artık o dosyayalrı edinmemiz gerekicek...
RDS bilgisi rodyo dinlerken iyi oluyordu şarkı ismi radyo adı filen hepsini geçtim uzun süre rodya açıkken kendini kapatıyor. v40 bu sorun bir türlü giderilemedi...
Acaba sen V40' hacklemek için olan rofs dosyasınıda orjinal dosyan ile değiştirdin mi?İşte bende de aynen üzerine rom patcher kurmaya çalışınca sertifika hatası veriyor.
Teşekkür ederim kardeşim ))))
@n!wa+*R™;2137560' Alıntı:Dostum o romu ben güncelledimAltta değiştirlme ve sebeb yazıyor ya konunun altında işte oraya sebebinide yazdm zaten.Mesala;Rom tam 10 mb oldu,tema efeckti değişti,Rom yamaları Z'den çıkartıldı ve sistem dahada hızlandırıldı
bak tools ta kurulu olması gereken ikonu eprom gibi olan(sihay 8 bacaklı ) bi prog vardı.Buraya girip aktifleştirmeleri yapıyoduk.Ama olması gereken yerde değil.Yani bu program yok dostum onu anlatmaya çalışıyorumYukarıda nasıl flas lama yaptığımıda anlattım.Acaba orda bi eksik mi yapıyorum.
@n!wa+*R™;2137830' Alıntı:Bende teşekkür ederim
Ekte verdiğim rom zaten signed onların sorunu hack romunuda orjinal dosyası ile değiştirmemiş olmasıdır
Acaba sen V40' hacklemek için olan rofs dosyasınıda orjinal dosyan ile değiştirdin mi?
@n!wa+*R™;2135998' Alıntı:Arkadaşlar İki hack patchni aktif yapıp romu tekrar telefon hafızasına yükleyip teli resetliyeceksiniz,bu kadar.
Sağolasın..Senin entegre ettiğin temalar derken dostum anlamadım,?Saolasın gerçekten süper çalışıor yeni sürümün eline sağlık rompatcher+ başka bir yerden indirip yükleyince sorun kalmadı birde güzel bir tema vardı final sürümde bu sefer bende senin entegre ettiğin temalar gözükmedi sebebini anlamadım
Valla dostum sana sorunun hakkında söyleyebileceğim ve çözümün olan sadece 2 şık var;Değiştirmeden prof edt. yi kuramazdım.Ben telefonuma yeni firmwareyi kurdum.Sadece söylediğiniz yeni rompatcheri telefonda kurulu olanın üzerine kuramıyorum.
Navi den indirdim dosyaları ( 7 adet) Bunları privet/RM356 ya attım.Sonra senin dosyayı burdaki 24 mb lik dosya ile değiştirip flaşladım.Sen 2 adet patch i aktif et diyosun anlıyorum seni ama bunları aktif etmel için gerekli program yüklü değil.Beta 2 de otomatik kurulu geliyodu sonradan lite olanı kurup tam otomatik yapıyoduk.Sorun şu ki rompathcer kurulu değil.
Acaba V40 hackli rofs dosyasınıda orjinal dosyanız ile değiştirdiniz mi?@n!wa+*R™;2137560' Alıntı:Dostum o romu ben güncelledimAltta değiştirlme ve sebeb yazıyor ya konunun altında işte oraya sebebinide yazdm zaten.Mesala;Rom tam 10 mb oldu,tema efeckti değişti,Rom yamaları Z'den çıkartıldı ve sistem dahada hızlandırıldı
bak tools ta kurulu olması gereken ikonu eprom gibi olan(sihay 8 bacaklı ) bi prog vardı.Buraya girip aktifleştirmeleri yapıyoduk.Ama olması gereken yerde değil.Yani bu program yok dostum onu anlatmaya çalışıyorumYukarıda nasıl flas lama yaptığımıda anlattım.Acaba orda bi eksik mi yapıyorum.
Navi den indirdim dosyaları ( 7 adet) Bunları privet/RM356 ya attım.Sonra senin dosyayı burdaki 24 mb lik dosya ile değiştirip flaşladım.Sen 2 adet patch i aktif et diyosun anlıyorum seni ama bunları aktif etmel için gerekli program yüklü değil.Beta 2 de otomatik kurulu geliyodu sonradan lite olanı kurup tam otomatik yapıyoduk.Sorun şu ki rompathcer kurulu değil.
Acaba V40 hackli rofs dosyasınıda orjinal dosyanız ile değiştirdiniz mi?
Pardon tema efektiymiş o ben sen güzel bir tema koydun sadım pardın
Ya harbiden senin demen ile farkettim bende..Professional Sürümü çok iyi çok hızlı herşeyi süperrrrrr...
önceden de belirttiğim gibi bir radyo sorunu bu v40 genelinde var RDS çıkmıyor ve donma yapıyor. Bugünde EL YAZI KLAVYESinin ÇALIŞMADIĞINI gördüm ilk sorunla karşı karşıya kaldım...
Çok iyi tam anlamıyla kusursuz bir versiyon oldu diyordum =( çok sık kullandığım bir özelliğin devre dışı kaldığını gördüm üzüldüm...
Firmware içinden EL YAZI kalvyesi silinmiş çünkü msj veya webte yada messanger programında sohbet ederken EL YAZI moduna geçiş yapınca kalvye çıkmıyor malesef el yazısı kullanılmıyor diğer klavyeler aktifdiğer bir sürüm olan Final sürümüne geri geçiş yapmak zorunda kalıcam
Acaba El yazı KALVYESİNİ tekrardan kurabilirmiyiz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?