5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

@n!wa+*r™;2135821' Alıntı:
tamam anladım :d ama dedğim gibi bi tekrar flashla bakalım %100 hackli olması lazım
olmadı hiç bir programı yükleyemiyorum rom u bile yükleyemiyorum dosya bozuk diyor

batukula

Üye
Aynen bende sertfika kısıtlanıyor diyor sürekli

Eline sağlık arkadaşım. Yalnız bir sorum olacak aşırı flash telefonu bozmazmı artık 3 günde bir telefona yeni işletim sistemi modifiye filan atıyorum. ve Flash telefonu bozar diye tırsıyorum...Bide hardformattan sonra RomPatcher otomatik kuruluyormu kurulmuyorsa indirmeyeceğim... Bu arada özellikleri süper yapmşsn sadece bu iki soruma cevap verirsen sevinirim..

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Flash tele zarar verseydi inan benim telden eser kalmazı

Rom formattan sonra oto kurulmuyor çünkü onu z:ye attığım zman bu seferde hack işe yaramıyor o yüzden şu bi çözm yok ama bu sıralar bakacağım onada

Teşekkürler. Yok aşırı flash telefonu bozar diye okumuştum. o gün bugün telefonu güncellemeye hacklemeye korkuyorum. Bide nokia servisini biliyorum bi telefon veriyorum telefonu aldığımda eskisinden dahada beter halde alıyorum Hmm bakalım kuralım bi madem bozmuyor oyunları silme (bounce- rtgr) gibi bir şansım varmı yoksa silindimi ?

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Hayır yok çünkü o diğer rom dosyasında ve onda değişiklik yaptığımız zaman flash hata veriyor.

ceahun

Üye
Teşekkürler binbaşım. harika bi çalışma olmuş flash işlemini verdiğin dosyalarla tamamladım, firmwarenin bütün renkleri vardı bende sadece mavi değil diğer renkleri de senin modifiye ettiğin şekilde kllanıyorum. Şu an telefonumda black yüklü ve harika görünüyo

datre

Üye
ben bunu yükledim ama rompatcher gelmedi telefona.elinde olan bir arkadas koyarsa buraya sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

yada söyle diyelim sanırım ben yapamadım biri nasıl yapılacagını anlatırsa sevinirim

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hiç okumadan direk yorum yaıyorsunuz her şey nasıl yapılacağı anlatılmış ve rom patcher da eltta ekte var zaten...

Beğenme çok sevindim dostum

Elinize sağlık. Çok güzel olmuş

dostum eline saglık güzel çalısma , ama sanki bana biraz telefon kasarak çalısıyormus gibi geldi , yani bi önceki final sürüme göre daha yavaş sanki ..

hell26

Üye
Beta 1'deki Fontlu Firmware dosyasını versiyonun içinde ekleyip upload edermisin @n!wa+*R™ kardeş?

fatih82

Üye
binbaşım ellerin ve klavyen dert görmesin

datre

Üye
alttaki rompatcherı bende gördüm fakat yükleyemedim sertifika hatası veriyor

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
dostum eline saglık güzel çalısma , ama sanki bana biraz telefon kasarak çalısıyormus gibi geldi , yani bi önceki final sürüme göre daha yavaş sanki ..
Bende biraz farkettim dostum şu an onu hallediyorum,güncelleyip koyacağım

binbaşım ellerin ve klavyen dert görmesin
Çok teşekkürler baba

Beta 1'deki Fontlu Firmware dosyasını versiyonun içinde ekleyip upload edermisin @n!wa+*R™ kardeş?
Fontu tekrar değiştirebilirsin Teli usb modunda bağla pc ye ve E:resource de bir klasör aç ismi "Fonts" olacak onun içine s60snr,s60ssb,s60tsb ve S60ZDIGI olarak adlandır yani o fontu 4 kere kopyala yapıştır yap ve bu isimleri ver Fonts klasörüne at ve teli resetle bu kadar

Orjinal 5800 Fontu

Beta biri nokia editör ile aç ve resource fonts'da fontu al üstte yazdığım gibi yap

hitachi

Üye
doğancan daha önceki sürümde rom hazır kurulu geliyodu.bunda verdiin romu yükleyemiyorum.sertifika kısıtlı diyo.

ceahun

Üye
bu arada 6icons ev ekranında telefon etmek için numaraları çıkaramadım :S