5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
acıkca solemek gerekırse sitedeki en saglam fw hepsını kullandım ama boylesını gormedım mukemmel bı paylasım eıne emegıne saglık naızane 1 kac bısey solıcem bıde bı soru sorcam musaıtsen
------------------------------------
ovi magaza ya gırmeme dısında hersey mukemmel
ya bıde bır sorum olcak simdi bu ovi harıta ucretsız navıgasyon sunuyor degılmı butun guncellemelerım ve harıtalam tam bıldıgım kadarıyla yardımlı ve tumlesık gps secip konumlama sunucusunu da kapattıktan sonra wireles yada sebekeyı kullanmadan konum bulması gerekıyor oyle degılmı suan bunları yaptım ve balkona koydum telı sanırım 20 dk falan suruyormus ılk seferınde bu bıldıklerımde bı yanlıslık varmı dogrumudur sadece bunu sormak ıstedım cunku 5800ımda suanda tek kullanamadıgım sey bu :(:ağlarım: yardımların ıcın sımdıden tesekkur ederım...

--------------- Ekleme ---------------

tamam kardesım baya bekledıkten sonra gps buldu yınede cok saol...
Çıkaracağım V60 Mod sürümünde Ovi'yi halledecğim gayet çalışacak:oke:

GPS olayını halletmişsin sanırım..

korlof

Üye
acıkca solemek gerekırse sitedeki en saglam fw hepsını kullandım ama boylesını gormedım mukemmel bı paylasım eıne emegıne saglık naızane 1 kac bısey solıcem bıde bı soru sorcam musaıtsen
ovi magaza ya gırmeme dısında hersey mukemmel
ya bıde bır sorum olcak simdi bu ovi harıta ucretsız navıgasyon sunuyor degılmı butun guncellemelerım ve harıtalam tam bıldıgım kadarıyla yardımlı ve tumlesık gps secip konumlama sunucusunu da kapattıktan sonra wireles yada sebekeyı kullanmadan konum bulması gerekıyor oyle degılmı suan bunları yaptım ve balkona koydum telı sanırım 20 dk falan suruyormus ılk seferınde bu bıldıklerımde bı yanlıslık varmı dogrumudur sadece bunu sormak ıstedım cunku 5800ımda suanda tek kullanamadıgım sey bu :(:ağlarım: yardımların ıcın sımdıden tesekkur ederım...

tamam kardesım baya bekledıkten sonra gps buldu yınede cok saol...

Koray merhaba İLK DEFA TELFONUMU HACKLEYECEĞİM BU İŞİ NASIL YAPABİLİRİM...YARDIM LÜTFEEEEENNNNNNN

koray1202

Üye
Çıkaracağım V60 Mod sürümünde Ovi'yi halledecğim gayet çalışacak:oke:

GPS olayını halletmişsin sanırım..

evet gpsi baya ugrastıktan sonra hallettım valla sabırsızlıkla beklıyorum kardesim calısmanı hersey ıcın saolasın...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
evet gpsi baya ugrastıktan sonra hallettım valla sabırsızlıkla beklıyorum kardesim calısmanı hersey ıcın saolasın...
İnş. kardeşim bir aksilik çıkmaz ise modifiyeleyeceğiz..

Teşşekkürler.

koray1202

Üye
Koray merhaba İLK DEFA TELFONUMU HACKLEYECEĞİM BU İŞİ NASIL YAPABİLİRİM...YARDIM LÜTFEEEEENNNNNNN

sana navifirm onerırım http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...rami-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html burdan oku navıfırm ogren dosyaları ındır . sonrada http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html burdan jaf ıle hack ve modıfıye ıslemlerını yapabılırsın.... bu ıkı lınkle herseyı yaparsın ama sarjının dolu olmasına elektrıklerın gıtmemesıne ve usb baglantına dıkkat et ok :megafon:

karakorsan24

Üye
ya telefonu hackledikten sonra garanti dışı kalırmı teli daha yeni aldım çünkü

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeşim her şeyi doğru yapıyorum fakat flash dedikten sonra PRESS POWER ON NOW! bu yazıdan sonra telefona bir defa açma düğmesine basıyorum flash işlemi olmuyor Searching for phone...Not found!!! bu uyarı geliyor ne yapmak gerekir

lanthys

Üye
Yapamaman zaten seni Pro kullanıcı kılmıyor baba daha ne..

Amacin ve dedigin nedir anlayamadimki? ilk yazimda zaten pro kullanici degilim dedim. ben sadelikten yanayim hicbir extra programa ihtiyacim yok sade ve performansi arttirilmis bir FW ye ihtiyacim var elinizde boyle bir FW varmi? varsa yayinlarmisiniz? Yoksa yapabilirmisiniz yada yapilmis olanina yonlendirebilirmisiniz diyorum. Var yada yok diyebilirsin konuyu nerden nerelere getirdin...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Amacin ve dedigin nedir anlayamadimki? ilk yazimda zaten pro kullanici degilim dedim. ben sadelikten yanayim hicbir extra programa ihtiyacim yok sade ve performansi arttirilmis bir FW ye ihtiyacim var elinizde boyle bir FW varmi? varsa yayinlarmisiniz? Yoksa yapabilirmisiniz yada yapilmis olanina yonlendirebilirmisiniz diyorum. Var yada yok diyebilirsin konuyu nerden nerelere getirdin...
Alıntı: @n!wa+*R göndermiş. >
Yapamaman zaten seni Pro kullanıcı kılmıyor baba daha ne..

Sadece burayı alıntı yapma önceki konuşmalaramıza da bak ;)

emre0404_04

Üye
kardes goruntuler gayet super ama burda 12 tane yukleme bırakmıssın bunları nasıl yapalım nerden baslayalım goruntulu yukleme sunamısınız ben fazla anlamam bu ıslerden bı yardımcı olun ya zaten v50 ye guncenlemıstım ama modıfıye etmek fak yapıyomus nasıl yapcaz bı onerı soleyın simdiden tşkl

orijinjr

Üye
Aga daha önce sony ericssona çok flash attım yeni yöntemler kendim geliştirdim falan filan ama 5800ıma ilk defa flash atcam ve aklım karıştı bayağı ..

yüklemeyi resimli olarak daha basitçe anlatabilirsen sevinirim,çalışman gerçekten çok hoş olmuş telefonumu böyle görmek isterim şahsen (:

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
yaa arkadaslar bırı bı cevap yazmayacakmı bana telefona kaç kez dediğiniz gibi yazılımı yukluyorum ama maalesef hacklenmıyor yani ev ekranı değişiyor, yazı fontu değişiyor ama rom ptcher felan uygulamalarda çıkmıyor bı yazılım yuklemeye kalktığımda sertıfıka sorunu verıyor jaf emulatör çalıştırmaya çalıştığımda USB ERROR hatasıı verıyor ama OGM JAF EMULATÖR ü direk çalıştırdığım zaman herşeyı uygulayabılıyorum artık saç baş yolmaaya başlıycam bı turlu yapamadım tarıflerınızı de ezberledım artık :) ama olmuyor olmuyor olmuyor pc mın yazılımı windows 7 bundan kaynaklanabılırmı eğer öyleyse ne yapabılırız ilgilenirseniz sevinirim

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
yaa arkadaslar bırı bı cevap yazmayacakmı bana telefona kaç kez dediğiniz gibi yazılımı yukluyorum ama maalesef hacklenmıyor yani ev ekranı değişiyor, yazı fontu değişiyor ama rom ptcher felan uygulamalarda çıkmıyor bı yazılım yuklemeye kalktığımda sertıfıka sorunu verıyor jaf emulatör çalıştırmaya çalıştığımda USB ERROR hatasıı verıyor ama OGM JAF EMULATÖR ü direk çalıştırdığım zaman herşeyı uygulayabılıyorum artık saç baş yolmaaya başlıycam bı turlu yapamadım tarıflerınızı de ezberledım artık :) ama olmuyor olmuyor olmuyor pc mın yazılımı windows 7 bundan kaynaklanabılırmı eğer öyleyse ne yapabılırız ilgilenirseniz sevinirim
PM attım.

letmax

Üye
Daha önce dailymobile ve maxicep gibi sitelerden birkaç tane fwyi flaşlama yapmıştım
Ancak bu fw sorunlu.:vur Şöyle ki:
başlangıçta önceki fw de patchler otomatik gelirken bunda her seferinde girip aktif etmek gerekiyor. (Auto yemiyor):off:

format attığınızda hepsi uçuyor (öncekinde uçmuyordu):off:
açılışta (önceki fw ing. olmasına rağmen) karakter sorunu yoktu, bunda var (pin girişinde rakam problemi var):off:

eski fw mi bulamadığım için şimdi dönemiyorum, en kısa zamanda eski fw a döneceğim.
Arkadaş emek vermiş ancak ben daha mükemmeline alışmışım galiba. Bu fw nedense pek tat vermedi bana, hevesimi kaçırdı.:nono: Yine de ellerine sağlık.

(Önceki fw dci-nr 5.0 a maxicepten bir arkadaşın modifiyesiydi)

Bence hiç oynamayıp arkadaşın daha önce yayınladığı v40 modifiyesini kullansanız bile bundan daha güzel çalışıyor.:aha:

Daha önce dailymobile ve maxicep gibi sitelerden birkaç tane fwyi flaşlama yapmıştım
başlangıçta önceki fw de patchler otomatik gelirken bunda her seferinde girip aktif etmek gerekiyor. (Auto yemiyor):off:

açılışta (önceki fw ing. olmasına rağmen) karakter sorunu yoktu, bunda var (pin girişinde rakam problemi var):off:

eski fw mi bulamadığım için şimdi dönemiyorum, en kısa zamanda eski fw a döneceğim.
Arkadaş emek vermiş ancak ben daha mükemmeline alışmışım galiba. Bu fw nedense pek tat vermedi bana, hevesimi kaçırdı.:nono: Yine de ellerine sağlık.

Bence hiç oynamayıp arkadaşın daha önce yayınladığı v40 modifiyesini kullansanız bile bundan daha güzel çalışıyor.:aha:

Şimdi de rompatcher kayboldu ortadan. ya delirecem, tam da ihtiyacım olduğu zaman kayboldu. Şimdi arkadaş kalkıp da yok sen flaşlamayı bilmiyosun falan demesin lütfen, çünkü önceki yazıları okuyorum hiç toz kondurmuyor kendisine. Arkadaşım çok rezil bir fw olmuş, sabah sabah sinirlerimi kaldırdı bu yüzden teşekkür edemiycem sana kusura bakma.:off:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

Şimdi de rompatcher kayboldu ortadan. ya delirecem, tam da ihtiyacım olduğu zaman kayboldu. Şimdi arkadaş kalkıp da yok sen flaşlamayı bilmiyosun falan demesin lütfen, çünkü önceki yazıları okuyorum hiç toz kondurmuyor kendisine. Arkadaşım çok rezil bir fw olmuş, sabah sabah sinirlerimi kaldırdı bu yüzden teşekkür edemiycem sana kusura bakma.:off:
[/B]Evet çıban başlarından biri daha gün geçmiyor FW ye kusmasınlar öfkelerini..
Toz kondurmama haybeye değil gerçekten dosyaları eksik yapıyorsunuz,isimlerde yanlış yapıyorsunuz ve Flash da yanıyor boşuboşuna
V40 ile V50 [Pro] Mod arasında dağlar kadar fark var.
Daha da açıklyamacam bir işi biliyorsan o işe kalkış bilmezsin yapana asparagas laf sallarsın..Bu mu yani?..[/B]

letmax

Üye
Animatör arkadaşım, öncelikle verdiğin emek için sana teşekkür ediyorum.
Sabahlyin çok acil olarak bir yazılım yüklemem gerekiyordu ve üst üste problem çıkınca yapamadım ve o sinirle de verip veriştirmişim senden herkesin huzurunda özür diliyorum.
Lakin bu belirtilen işlemleri daha önce de yapmıştım (Senin yayınladığın V40 yamasını flashlamıştım gayet güzel olmuştu).
Bu konuda da açıklayıcı bir döküman eklersen sevinirim. Yani bir dosya ismi mi değiştiriyoruz bulamadım, konuyu baştan sona taradım ancak böyle bir bilgi yok. Dosyaları kontrol ettim hepsini tam indirmişim, hiç eksik yok.
Senden ricam öncelikle özürümü kabul etmen, varsa yanlış yaptığım ve başkalarının da yanlış yaptığı şeyler varsa düzeltmelerini sağlaman.

koray1202

Üye
acilll cevapppp
-------------------
kardesim tekrar meraba yalnız bı sorunum var fw ıle yenı farkettıgım dedıgın gıbı e:music icine 114 tane mp3 attım yalnız ne yaptıysam muzık player bunlardan 28 tanesını goruyor dıgerlerını hafıza kartında goruyorum ama playerda yok kutuphaneyı yenıle dedıgımdede 0 dosya eklendı dıyerek dıger muziklerı eklemıyor neden sence

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
acilll cevapppp
-------------------
kardesim tekrar meraba yalnız bı sorunum var fw ıle yenı farkettıgım dedıgın gıbı e:music icine 114 tane mp3 attım yalnız ne yaptıysam muzık player bunlardan 28 tanesını goruyor dıgerlerını hafıza kartında goruyorum ama playerda yok kutuphaneyı yenıle dedıgımdede 0 dosya eklendı dıyerek dıger muziklerı eklemıyor neden sence
Tele reset at,direk Music klasörünün içine at harici klasör açma.

Üst Alt