anyy_ra
Üye
arkadaşlar bu sitedeki tüm fw'leri denedim.
izlenimleri aktarıyorum...(verilen emek için sonsuz teşekkürler)
güzl bi telefonunuz oluyor fakat bi yerden verirken bi yerden mutlaka eksik kalıyor.xp'nin modifiye edilmiş hali gibi düşünün mutlaka hata veriyor bi uygulamadan.
olumu yanları:genel temalar ve ev ekran temaları kusursuz.
kısayollar harika
hack olayı çok güzel
menuler özenle hazırlanmış font'lar çok güzel.ve baloncuklu mesajlaşma(tek kıskandığım budur)
olumsuz yanlarına gelince ne wifi'den ne nete bağlı olan hiç bir uygulamadan yararlanamıyorsunuz(iş bankası iş cep uygulaması ve youtube programı)web broser orijinalden daha yavaş olmuş sanırım bu da hafıza kartına tanıtıldığı içindir.
söyleyeceklerim bu kadar.hiç macera aramayın 2 günde en az 15 sefer flash erase yaptım ve sonunda orijinal red yükleyip fw olayını tarihe gömdüm.telefonununzdan en iyi şekilde yararlanmanın yolu orijinal kullanmaktır(hack bile yapmayın)
arkadaşında belirttiği gibi paylaşım yapan tüm arkadaşların eline sağlık. ama bende aynı durumdan müzdaribim. bir noktası cok güzel ama diğer yandan baska bir nokta işlemini yitiriyor. örneğin ben bu FW cok sevdim ama navgasyon bir türlü işlem yapmadı. şimdi orjinalini kurdum yeniden herşey calışıyor. zaten sertifika sorunumda yok. bir de tema attım mükemmel....