5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

anyy_ra

Üye
arkadaşlar bu sitedeki tüm fw'leri denedim.
izlenimleri aktarıyorum...(verilen emek için sonsuz teşekkürler)
güzl bi telefonunuz oluyor fakat bi yerden verirken bi yerden mutlaka eksik kalıyor.xp'nin modifiye edilmiş hali gibi düşünün mutlaka hata veriyor bi uygulamadan.
olumu yanları:genel temalar ve ev ekran temaları kusursuz.
kısayollar harika
hack olayı çok güzel
menuler özenle hazırlanmış font'lar çok güzel.ve baloncuklu mesajlaşma(tek kıskandığım budur)
olumsuz yanlarına gelince ne wifi'den ne nete bağlı olan hiç bir uygulamadan yararlanamıyorsunuz(iş bankası iş cep uygulaması ve youtube programı)web broser orijinalden daha yavaş olmuş sanırım bu da hafıza kartına tanıtıldığı içindir.
söyleyeceklerim bu kadar.hiç macera aramayın 2 günde en az 15 sefer flash erase yaptım ve sonunda orijinal red yükleyip fw olayını tarihe gömdüm.telefonununzdan en iyi şekilde yararlanmanın yolu orijinal kullanmaktır(hack bile yapmayın)

arkadaşında belirttiği gibi paylaşım yapan tüm arkadaşların eline sağlık. ama bende aynı durumdan müzdaribim. bir noktası cok güzel ama diğer yandan baska bir nokta işlemini yitiriyor. örneğin ben bu FW cok sevdim ama navgasyon bir türlü işlem yapmadı. şimdi orjinalini kurdum yeniden herşey calışıyor. zaten sertifika sorunumda yok. bir de tema attım mükemmel....

kingsaban

kingsaban

Üye
Çok teşekkürler

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Eyw.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
hocam neden pin kodunu girerken bazı tuşlar görünmüyor mesaj yazarken normal ama pin kodunu girerken tuşlar yok

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
eet sorun çözüldü font ile flash lite 4 fake galiba videolar açılmıyor yine

ReaLTurK

ReaLTurK

Üye
arkadaşlar sizde ovi mağaza açılıyormu ? ben açamadım birtürlü. web ten ovi strore girdiğim zamanda kilitleniyor. Opera da denedim orada da kilitleniyor. Acaba bu ovi store ile ilgilimi ?

mafia888

mafia888

Üye
güzel olmuş ellerine sağlık

OğuzcanAbi

Üye
walla kararsız kaldım yapmıycam ama bununla ilgili bi sorum olcak internetden rahat rahat vido izleyebiloz mu

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
eet sorun çözüldü font ile flash lite 4 fake galiba videolar açılmıyor yine
Sorun dahi değil neyse..Flash 4 orjinal ve 5800 için çıkartılmadı ama ben en iyi performans için koydum ;)
arkadaşlar sizde ovi mağaza açılıyormu ? ben açamadım birtürlü. web ten ovi strore girdiğim zamanda kilitleniyor. Opera da denedim orada da kilitleniyor. Acaba bu ovi store ile ilgilimi ?
Ovi türkiyede bir sorun vermekte.
güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkürler.
walla kararsız kaldım yapmıycam ama bununla ilgili bi sorum olcak internetden rahat rahat vido izleyebiloz mu

Skyfire ile rahat rahat izlersin..

hisarbuselik1

Üye
Arkadaşlar Ovi türkiye sorunsuz çalışıyor. Burdaki yazılımı yüklüyenler de sadece çalışmıyor yani bu bir hatadır fakat bunu yapan kişi hiçde kabul etmiyor hatasını
OVİ STORE Normal telefonlarda sorunsuz çalışıyor Bilginize

burdaki yazılımı yüklerseniz çalışmıyacaktır.

alpharry

alpharry

Üye
ouww ugraşmışsın baya eline saglık :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ovi türkiye sorunsuz çalışıyor. Burdaki yazılımı yüklüyenler de sadece çalışmıyor yani bu bir hatadır fakat bunu yapan kişi hiçde kabul etmiyor hatasını
OVİ STORE Normal telefonlarda sorunsuz çalışıyor Bilginize

burdaki yazılımı yüklerseniz çalışmıyacaktır.
1.Ovi zaten kaldırıldı bu sürümde,devre dişı bırakıldı.
2.Tekrar yükleme yapınca yüklenecektir sorunsuz.
3.Ben burda hata bende değil falan demiyorum fakat Ovı gerçekten Türkiye de hata verıyor..
ouww ugraşmışsın baya eline saglık :D
Teşekkürler..

osnakli

osnakli

Üye
3.Ben burda hata bende değil falan demiyorum fakat Ovı gerçekten Türkiye de hata verıyor..
ben ovi mağazayı orijinal telefonumda sorunsuz kullanıyorum bunu nerden çıkardınız türkiye'de hata verdiğini...
burdaki eleştirleri lütfen dikkate alın ki yarın yeni bi fw çıkardığınız zman bu olumsuzlukları göz önunde bulundurup daha mükemmelini yapasınız.
birinin beğendiğini diğerinin de beğenecek gibi bi zorunluluğu yoktur...

pnhsp

Üye
Bir sürü fw yükledim en son da bu arkadaşın yaptığını bir deneyeyim dedim.
Yükledim. Biraz menülerde gezdim dolaştım. Çok ama çok hızlı olmuş.
Ana menü deki linkler klasörlerde toplanmış ve mükemmel olmuş.
Ana menü ev ekranları da eksiksiz.
Extra uygulamalar led flash programı dahili d. yönetici, ram blow ile sağlıklı çalışan bir fw oldu derken,

navigasyon lazım oldu girdi,çevrim içi ayar istedi ben ç.dışı seçtim.bekle babam bekle arabadayım.ç.içi yaptım.yine sonuç sıfır, programdan çıkış seçtim. çıkmamış.

Edge hala devrede, gps çalışır durumda derkene aç kapa tekrar açtım defalarca aynı sorun.

8mb lık ovi map güncellemesini kurdum yine aynı.

Wifi AP programı Joiku internet bağlantısını seç ekranında seçili şekilde duruyor çalışmıyor ve program sonlandırılmıyor.

Fw yi adam akıllı 2 kez yükledim. Yine aynı sorun.

Skyfire yükledim önceki fw lere göre daha akıcı 3-4 kare videolarda başarım gözledim.

Henüz opera yı denemedim.

Kısacası sanırım bu fw biraz daha stabil olana kadar eski fw ye geri döeneceğim, bazen yavaşlıyor ama en azından çalışıyor eski fw .
Joiku yu geçtim ,ama eğer Navigasyonu ön planda tutan kişiler varsa çok şey beklemeyin ama siz yinede bir yükleyin hızı görün.Arkadaş hazırlamış emek vermiş ama gerçekten de hızlı olmuş .ama stabilite vasat, önceki fw lerde yaşamadığım sorunlardan 2 tanesi şimdilik mevcut.

Yinede teşekkürler.Şaka maka biri nokia ya bu düzgün menü sistemini göstermeli:)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ben ovi mağazayı orijinal telefonumda sorunsuz kullanıyorum bunu nerden çıkardınız türkiye'de hata verdiğini...
burdaki eleştirleri lütfen dikkate alın ki yarın yeni bi fw çıkardığınız zman bu olumsuzlukları göz önunde bulundurup daha mükemmelini yapasınız.
birinin beğendiğini diğerinin de beğenecek gibi bi zorunluluğu yoktur...

Senin bu yorumunuda hacet yoktu ama neyse.
Ovi düzelmiş olabilir..

revoboyz

Üye
MR. Symbian engineer harika bir fw hack olayından modifiye olayından uzak dururdum ama bu fw telefonuma resmen aşık etti beni ellerine sağlık dostum.Sölediklerini uygulayınca hiçbir problem yok milleti anlamıyorum emir verip duruyor yahu bu ne hal?
adamın dediklerini birebir uygulayın sorunsuz kullanın.

Tracy35

Tracy35

Üye
Onçeki Senin Sürümü Çok Sevdigim için :Heç Format atmak Istemedımn ama Buda Güzel Sürümmuş :d bunuda Kurdum 2 Gün önçe Bunuda Çok Sevdım :=) Teşekürler

taz_07

Üye
Hiç yapamayanlar eklentilere hiç dokunmadan direk linkine tıklayarak içinden çıkan çıkanlara o iki klasöre atacak ve Flash'lama işlemine başlayacaklar.%100 olacaktır emin olun.Önceden olan her şeyi silin klasöre sadece linkten çıkan 7 dosyayı atın.

linki baska yerden verebilirmisin hep hata verio indiriom 70 mb da kalıo zshreden cok yavas alıo

wave58

Üye
yaww arkadaşım dedıklerını tek tek yaptım en başta çok zorlandım ama en sonunda oldu şimdi tele 5800 demeye bin şahit lazım çok süper oldu bide bunun yanına tema effect programı kurdum daha bir süper oldu yaww Allah sende razı olsun en büyük tşler sana olsun ....:)))

Üst Alt